Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

Δείτε live τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ

            Με πρωτοβουλία του Δημήτρη Μασούρα, επικεφαλή του Συνδυασμού "Συμφωνία Ελπίδας", δείτε ζωντανά τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ακτίου Βόνιτσας...



27 σχόλια:

  1. Απορω ειλικρινά ποιοί ψήφισαν τον Αποστολάκη να αποτελειώσει το έργο του εδώ και 12 χρόνια? Τώρα τι περιμένατε να αλλάξει. Δυστυχώς η Βόνιτσα τελείωσε εδώ και χρόνια τώρα μπήκε η ταφόπλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολιτικός περίγελος η παράταξη του Αποστολάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατέστρεψες την Πλατεία Καργιολη ,κατέστρεψες την Βόνιτσα αλλά δεν θα σου περάσει από κάπου θα το βρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι απαντήσεις του Αποστολάκη για την Πλατεία είναι τραγικές. Δυστυχώς πληρώνουμε για ακόμα μια φορά σαν τοπική κοινωνία,την ψήφο τον ετεροδημοτών που μας τον έχουν φορτώσει για ακόμα μια φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπηρέτες των τζαμπατζήδων. Μετατρέπουν τη Ζαβέρδα σε χωματερή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολιτικό άτομα 1.
    Αντιδήμαρχος Καρέλου. Ναι πήγαμε με αυτοκίνητα του Δήμου και κάναμε ρουσφέτι ενός υποψηφίου του συνδυασμού μας.
    Με ποια απόφαση πήγαν;Ποιός Αντιδήμαρχος υπέγραψε την εντολή μετακίνησης;

    Πολιτικό ατόπημα 2
    Αντιδήμαρχος Πάντας. Ο Δήμος είναι μαγαζί.
    Το έχει πει και άλλες φορές. Λίγη ντροπή δεν βλάπτει ξενοδόχε στη Λευκάδα, που ψήφισες τα σκουπίδια σου να έρχονται στη Ζαβέρδα.

    Πολιτικό άτομα 3.

    Ο Δήμαρχος Αποστολάκης έκανε πως δεν άκουγε.

    Μπορεί να πάει ο τόπος μπροστά έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δημοτικοί Σύμβουλοι που συμφωνούν να γίνει ο τόπος τους χωματερή της Λευκάδας είναι πολιτικά ρεντίκ2λα. Πηγαίνετε σπίτια σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επίτροπε Βίτσα ποιος Αντιδήμαρχος είναι υπεύθυνος για τη κίνηση των αυτοκινήτων του Δήμου; Yπέγραψε να πάει το αυτοκίνητο για εξυπηρέτηση υποψηφίου σας; Aυτό είναι νόμιμο; Θα το εξετάσουν οι παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ωραία πρωτοβουλία! Πραγματικά είναι ωφελιμη για όλους τους δημότες που δεν έχουν την δυνατότητα να παρευρίσκονται στα δημοτικά συμβούλια και να διαμορφώνουν αντικειμενική άποψη για τους αιρετούς που ψηφίζουν.
    Ελπίζω να συνεχιστεί και στα υπόλοιπα.

    Τώρα όσον αφορά το θέμα για τα Ακαρνανικά όρη και την περιβαλλοντική επίπτωση που έχει ή θα έχει η εγκατάσταση των αιολικών πάρκων, είναι επιεικώς για γέλια.......
    Κατάλαβα χθες ότι κανένας δεν έχει εικόνα του τι συντελείται στην περιοχή και δυστυχώς έρχεται για ψήφιση στο συμβούλιιο το θέμα ενός δρόμου, που ιδιωτική εταιρεία έχει ήδη φτιάξει όπου θέλει,χωρίς κανένα έλεγχο.....
    Που είναι οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου?????? που είναι ο αντιδήμαρχος??? έφερε το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο πριν κατασκευαστεί ο δρόμος??? γιατί το φέρνει για ψήφιση εκ των υστέρων?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απιθανο:
    Σε ενα δήμο που βουλιαζει στη διαφθορα και στην κακοδιοίκηση, ΔΕΙΤΕ στο τελος του ΒΙΝΤΕΟ στο 1:59:15 τον τοπικό Πρόεδρο που μιλάει για το δρόμο μπροστα στο Μοναστήρι.
    Μιλάει για 30.000 ευρώ.... ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΝΕΝΑς.... Ποιός τα πήρε;... (Γελάνε όλοι στο δημοτικό συμβούλιο), υπάρχει εισαγγελέας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μην παραπιειτε την αλήθεια καταρχήν η κ Καρελου δεν ειπε ποτέ οτι εξυπηρετούμε ανθρωπους του συνδυασμού μας με τα φορτηγά του δημου ειπε οτι εξυπηρετούνται ολοι οι δημοτες του δημου και αν έπεσε κ ενα φορτηγό χαλίκι που δεν πέρναγε ο Γαλάτες δεν έγινε κ τιποτα αυτο ειπε κ εξυπηρετούνται ολοι οι δημοτες με σειρά αυτο ακούγεται καθαρά στο βίντεο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βρε τενεκεδες ο αποστολακης θα ειναι δημαρχος αλλα εκατο χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καργιολη δε ψηφίσατε? πάρτε Καργιολη τώρα. Δεν μας φταίει κανενας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Αποστολάκης ακούει για ανεμογεννήτριες και του έρχεται να φύγει από την αίθουσα. Γιατί άραγε? Γιατί δεν φέρνει ειδικούς να μας ενημερώσει τι είναι καλό και τι όχι για το τόπο μας. Μάλλον είναι πολλά τα λεφτά Κάρυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΜΊΑ ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΊΑΣ ΤΗΣ ΒΌΝΙΤΣΑΣ.

    ΚΑΜΙΑ ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ΣΤΟ ΘΈΜΑ ΤΩΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΏΝ.

    ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΚΎΡΙΕ ΑΠΟΣΤΟΛΆΚΗ ΕΊΣΤΕ Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΈΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΊΟΥ ΒΌΝΙΤΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μην πολύ ζοριζετε τον Νικολάκη γιατί θα βγάλει κανένα τικ και στα αφτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο κος Αποστολάκης, ακούγεται να λέει ότι τα αιολικά πάρκα τα αποφασίζει η κυβέρνηση και τα εγκαθιστά όπου επιθυμεί...αλλά ο αντιδήμαρχος του ζητάει την ομόφωνη γνώμη του Δημοτικού Συμβουλίου για ένα δρόμο που έφτιαξε η ιδιωτική εταιρεία, γιατί έτσι του το ζήτησαν....

    και 30000€ αγνούνται.....

    Τα συμπεράσματα δικά σας....


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πως ένας δημόσιος υπάλληλος είναι ιδιοκτήτης ξενοδοχείου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Bίτσα πήγαινε στο Κέντρο Μέριμνας να δεις αν εφαρμόζετε η νομοθεσία; Θα καταντήσεις να γίνεις πλυντήριο στο θερμοσίφωνα; Nτροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σύμφωνα με πληροφορίες στο Δήμο έσκασαν μύτη οι οικονομικοί επιθεωρητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Της Καρέλου της έφταιγε ο Σωτήρης τώρα δεν μπορεί να τα μαζέψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο Σοσιαλιστής σουπιά Σώτος δεν μιλάει καθόλου. Μουλοχτά και αγκαλιά με το φασίστα Λ!κι!. Να ξέρατε όλοι σας τι σας περιμένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Για την Καρελου μη μιλάς εσυ ειμαστε εδω και βλέπουμε αν τα έχει μαζεμένα η οχι η Καρελου και πριν μαζεμένα τα ειχε .αν θέλεις για τον Σωτήρη εδω ειμαστε αν τα θελεις γραμμένα μπορω να σου τα πω εγω ολα γιατι η αθηνα μπορεί να μην τα έχει μάθει και όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο στουπας ειναι οτι χειροτερο υπαρχει .η μασα ειναι το πρωτο του μελημα .ειναι υπουλος και καταχθονιος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εχει καμία σχέση η Κ.Καρέλου που τρέχει όλη μέρα με το Σωτήρη ποιό Σωτήρη που δεν υπήρχε πουθενά ........ο Στούπας λίγα σας έκανε αχάριστοι είστε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. α ρε λακια πως μιλας ετσι καλυτερα και απο τον μπαμπινιώτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο