Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

Παρουσία του Δημάρχου Γ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ, ο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ Σύλλογος ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ έκοψε την πίτα του! (ΦΩΤΟ)





            Σήμερα Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020, το απόγευμα στο καφενείο του Σταμούλη Σάββα, ο Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Χρυσοβίτσας έκοψε την πίτα του, παρουσία του Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη
        Στην όμορφη συνάντηση, ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Σωτήρης Γαντζούδης καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους στην εκδήλωση, ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και στη συνέχεια ο ταμίας Νίκος Γαντζούδης διάβασε τον οικονομικό απολογισμό του Συλλόγου και ο οποίος τοιχοκολλήθηκε σε όλα τα καφενεία του χωριού.....



Την εκδήλωση χαιρέτησαν: ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δήμου Ξηρομέρου Μάντζαρης Ελευθέριος και ο πρόεδρος της Κοινότητας Χρυσοβίτσας Γιάννης Χρόνης.
          Αμέσως μετα τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, εκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα και την μοίρασαν σε όλους τους παρευρισκόμενους και το φλουρί κέρδισε ο Γιώργος Σταμ. Σάββας.

         Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πάρα πολλοί κάτοικοι του χωριού, ο Δήμαρχου Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης, ο πρόεδος της Κοινότητας Χρυσοβίτσας Γιάννης Χρόνης, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δήμου Ξηρομέρου Μάντζαρης Ελευθέριος, ο αντιδήμαρχος Κώστας Λαϊνάς, η δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Χριστίνα Ταπραντζή - Πέτα, ο δημοτικός σύμβουλος και π. Αντιδήμαρχος Πάνος Γκόλιας, ο Πρόεδρος της Σκουρτούς Στάμος Τζογάνης, κ.α. 













































15 σχόλια:

  1. Ο μοναδικός που ξεχωρίζει παντού είναι ο Παναγιώτης Γκόλιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην ανακοίνωση μας είπατε ότι θα την κόψετε στην κοινότητα τι άλλαξε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μας άλλαξε τα σχέδια το τσουχτερό κρύο. Όλοι ειδοποιήθηκαν για την αλλαγή αυτή! Δεν νομίζω να μην μας βρήκε κάποιος!

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Ενώ τις άλλες μέρες σφίζει ο τόπος από ζωή 😂😂😂
      Σοβαρέψου 🐳🐳🐳

      Διαγραφή
  4. Οι χωριανοί πού είναι; μήπως δεν έχουν φωτογένεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οφείλω να ομολογήσω ότι πρώτη φορά βλεπω σε σύλλογο κοπή πίτας χωρίς τον πρόεδρο .
    Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά.
    Με λυπεί το γεγονός ότι ένας συλλογος που κάποτε μεσουρανουσε τωρα κλείνεται σε ένα καφενεδάκι του χωριού μαζεύοντας 10 άτομα του χωριού και 10 δημοτικούς συμβούλους .
    Η χρυσοβιτσα είναι ένα από τα καλύτερα στεκόμενα χωριά του Δήμου μας και ο συλλογος κάνει τα πάντα έτσι ώστε να το υποβαθμίσει . Και εξηγώ .
    Η κοπή της πίτας Είχε αποφασιστεί και ανακοινωθεί ότι θα γίνει στο κοινοτικό κατάστημα του χωριού. ( όλα καλά) Τι άλλαξε και κλείστηκε σε ένα μαγαζάκι?
    Κύριοι έτσι κάνετε μόνοι σας διάσπαση του χωριού .
    Μήπως είχατε την εντύπωση ότι θα κλείσουν οι καταστηματάρχες τα καφενεία τους και να ερχόντουσαν όλλοι μαζί με τους πελάτες τους εκεί?
    Ελεος δηλ. Μόνοι σας αποφασίσατε να διαλύσετε ότι πιο ωραίο και έντιμο είχε χτιστεί τα τελευταία 8 χρόνια . Είστε άξιοι της μοίρας σας .
    Τελικά όλοι οι Ζορμπάδες δεν είναι το ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν νομίζω ότι σε αυτές τις εορταστικές ή κοινωνικές εκδηλώσεις ,ότι πρέπει να γίνονται καθόλου σχόλια είτε για τον Δήμαρχο ή για Αντιδήμαρχους ,παρά μόνο ευχές και να λέμε και του χρόνου .!!!
    Με σεβασμό
    Παναγιώτης Στάικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. απο φιλοφρονήσεις και κοπλιμέντα
    για τα ψηφαλάκια.
    καλά τα ΠΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ειπεs και ένα καλό μια φορά πρώην δήμαρχε ψιλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μάλλον αναφέρεσαι στην εποχή που πρόεδρος αντιπρόεδρος ταμίας και μέλη ήταν ένας δεν υπήρχε απολογισμός για 8 χρόνια ούτε άποψη κανενός δεκτή. Αυτό δεν ήταν σύλλογος ήταν τσιφλίκι. Το ότι μερικοί κρύφτηκαν σπίτι τους κάποιοι δεν ήρθαν επειδή αποφασίζουν άλλοι για αυτούς και πολλοί ισχυρίζονται ότι δεν μας βρήκαν είναι φθηνές δικαιολογίες! Τότε που νομίζεις ότι ο σύλλογος μεσουρανούσε απλά ένα καλάμι είχες καβαλήσει και έκανες βόλτες δεν πετουσες. Δεν βλέπω καμιά διάσπαση του χωριού εκτός από μερικούς που μπήκαν στο καβούκι τους επειδή δεν θέλουν να βλέπουν να κινείται κάτι χωρίς να κρατούν αυτοί την άκρη του σχοινιού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΟΛΥ ΦΤΩΧΗ Η ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΦΕΤΟΣ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. προς 11:57

    Ανώνυμε 11:57 η ημιμάθεια και η κακία ειναι απο τα χειρότερα χαρακτηριστικά του ανθρώπου και σε σένα περισσεύουν. Ακου λοιπόν και μαθε περισσότερα και την αλήθεια τώρα:
    1ον:-Στις 6.1.2017 είχαμε την κοπή της βασιλόπιττας του συλλόγου στο κοινοτικό γραφείο. Ο τότε πρόεδρος του συλλόγου απουσίαζε.
    (Οπότε δεν είναι η 1η φορά που απουσιάζει πρόεδρος). Αρα λές ψέματα....
    2ον:-Η εικόνα που εσύ αγνοείς είναι οτι αυτά τα 10 άτομα που λες ότι υπήρχαν στην εκδήλωση συσπειρώνουν πολλούς περισσότερους απο ότι εσύ πιστεύεις. Και αυτό σε τρομάζει και το ξέρεις καλά... Αρα έβγαλες κακία..
    3ον:-Στο μαγαζάκι όπως εσύ αποκαλείς υποτιμητικά ο περιβαλλοντικός Σύλλογος έκοψε ξανά την πίτα του στις 24.1.2015. Μήπως θυμάσαι ποιος ήταν πρόεδρος τότε;
    Αρα δεν μικραίνουμε το σύλλογο εμείς και ούτε τον υποβαθμίζουμε....
    4ον:-Μιλάς για διάσπαση εσύ που υπερασπίζεσαι κάποιον που στις προγραμματισμένες φετινές καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Συλλόγου 17.8.2020 στη Χρυσοβίτσα, αυτός σχεδιάζει να κάνει εκδήλωση την ιδια ημερομηνία όπως βοά όλη η πιάτσα...
    5ον:-Η Εντιμότητα δύσκολο πράγμα για μερικούς...

    ΥΓ1: Αν δεν το ξερει ανώνυμε εδώ και 2 χρόνια τοιχοκολείται και διαβαζεται δημόσια ο οικονομικος απολογισμός του συλλόγου κάτι που δεν γινόταν ποτέ τα προηγούμενα χρόνια....
    ΥΓ2: Και βέβαια θα συμφωνησουμε μαζί σου οτι τελικά οι Ζορμπαίοι δεν είμαστε όλοι ίδιοι....
    ΥΓ3: Σήμερα ανοιξε το τριώδιο και κράτα γερά την αποκριατικη μάσκα σου και την ανωνυμιά γιατί θα σου χρειαστεί....
    ΥΓ4: Όσο για μένα ανώνυμε μάθε ότι είναι τιμή μου που οι συγχωριανοί μου με εξέλεξαν πρόεδρο του Συλλόγου και με τιμούν με τη παρουσία τους σε καθε δραστηριότητα του Συλλόγου.

    ΝΙΚΟΣ ΖΟΡΜΠΑΣ
    Πρόεδρος Πολιτιστικός Περιβαλλοντικού Συλλόγου Χρυσοβίτσας
    απο 1.1.2018

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητό Ξηρόμερο ξεχνάτε να βάλετε κάποια σχόλια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ. ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ. ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΡΙΓΥΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο