Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

ΒΟΝΙΤΣΑ: Μας τάξατε Πλατεία, όχι δρόμο!!!!



             Η πολύπαθη πλατεία της Βόνιτσας: Πλατεία; Όχι δρόμος!!!!!

         Ενας αναγνώστης μας, κάτοικος Βόνιτσας, αντιδρά με την ανάπλαση της Κεντρικής Πλατείας της Πόλης και στέλνει μήνυμα: 
      «Πλατεία, όχι δρόμος» και σημειώνει: Η δημόσια πλατεία ως ένα σημαντικό μέρος του πολεοδομικού ιστού ενός ιστορικού κέντρου, είναι ο χώρος όπου ο δημότης Βόνιτσας θα ξεφύγει από την καθημερινότητά του, είναι ο χώρος όπου ο καθένας θα απολαύσει στιγμές χαλάρωσης και θα παραστεί σε εκδηλώσεις, φεστιβάλ, γιορτές. 
          Ασφαλώς η διέλευση οχημάτων από την πλατεία δεν πρέπει να επιτρέπεται..... Πλατεία και όχι δρόμος να είναι η Κεντρική Πλατεία Βόνιτσας......





48 σχόλια:

  1. Καλά να πάθτετε,
    Κάρυ θέλατε-κάρυ έχετε.

    Κάτστε τώρα άλλα τέσσερα χρονάκια
    με τον Καρυ Υπερδήμαρχο και τον Καθόλα δήμαρχο.

    Κουράγιο κάντε-κάντε κουράγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά να πάθετε,
    Κάρυ θέλατε-κάρυ έχετε.

    Κάτστε τώρα άλλα τέσσερα χρονάκια
    με τον Καρυ Υπερδήμαρχο και τον Καθόλα δήμαρχο.

    Κουράγιο κάντε-κάντε κουράγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλά να πάθετε.

    Κάρυ θέλατε τον Κάρυ θα έχετε,
    κι άλλα τέσσερα συν απτά χρονάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χειροτερα απο την πλατεια Ομονοιας εχει καταντησει αυτη η πλατεια. Δεν ξερω που οφείλεται, ή μαλλον φαντάζομαι αλλά καποτε πρεπει να φτιαχτει πλατεια, οχι υπαιθριο παρκινγκ, ουτε δρομος για να εφοδιάζονται τα μαγαζιά. Εκει θα παιζουν παιδια και ο αλλος θα κατεβαινει με την οικογενεια του για να χαλαρώνει, οχι για να εχει το νου του μηπως περάσει κανενα παπι και το πατήσει ή κάποιος άλλος κάγκουρας. Να το δειτε σοβαρά στο Δήμο γιατι θα υπαρξει προβλημα καποια στιγμή. Δεν γινεται να προσπαθουμε να τους βολέψουμε όλους με εκπτώσεις στην ποιοτητα των έργων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφού ψηφίζεται με το κριτήριο ότι σας τάζουν απολαμβανεται τις συνέπειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά κάνουμε.
      Τι να ψηφίζουμε ? με το κριτήριο του ταϊσματος ?

      Διαγραφή
  6. Το απόλυτο αίσχος! ! Σακατευεται ο ζωτικος χώρος που είχαν τα παιδακια να ζήσουν και να παίξουν σαν παιδάκια τα βράδια του καλοκαιριού. Ποιος εγκέφαλος συνέλαβε αυτό το σχέδιο και ποια γκαφαλια στο δημοτικό συμβούλιο το ενέκριναν? . Ας βγει ένας αρμόδιος με τον "ειδικο" του να επιχειρηματολογησει γιατί πρέπει να γίνει έτσι η πλατεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και τι νομίζετε μερικοί ότι εμείς οι Νεοδημοκρατες θα ακολουθησουμε το Μασούρα; Θα πάμε την επόμενη φορά όλοι στον Καριόλη και άσε τον Θύμιο Φερεντίνο (αγκαλιά με τον Μασούρα) να κουρεύεται. Να δημοσιευθεί εκτός και αν ζούμε σε ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ εδώ μέσα και δεν το ξέρουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σταλινικό είναι απλά εφαρμόζεται οπότε θέλει το Ξηρόμερο.

      Διαγραφή
  8. Και να τανε μόνο η πλατεία.

    Κάθε μέρα ο παραλιακός δρόμος είναι τίγκα στα παρκαρισμένα απ' το δημαρχείο μέχρι το Σουφη και το πάρκινγκ άδειο.

    Φυσικά η αστυνομία άφαντη, δεν αφήνουν τα μαγαζιά και κατά συνέπεια ο δήμος. Ψηφοφόροι βλέπεις, τρομάρα τους, μη τους θίξουμε.

    Πριν κραξετε λοιπόν το αποτέλεσμα, κοιτάξτε στον καθρέφτη για να δείτε το αληθινό πρόβλημα και την αιτία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μόνο η Βόνιτσα δεν έχει κεντρική πλατεία. Δεν έχει ταυτότητα πόλης και δεν θα αποκτήσει ποτέ με αυτούς που ψηφίζετε. Να προσέχετε τι ψηφίζετε και όχι μόνο τη πάρτυ σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Eτσι τα παντελονιάζουν μερικοί. Ντροπή ρεντίκολα , βδέλλες και πιράνχας του δημοσίου χρήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ολοι στο καρυ εμεις οι δεξιοι ολοι παλι στο καρυ.γιατι αυτοι που θελουν για δημαρχοι φερεντινος κασολας μασουρας σιωζος ειναι για το γαιδαρο καβαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. οι περισσότεροι από εσάς που γράφετε δεν έχετε γνώση του θέματος,ζείτε σε χωριά και δε γνωρίζετε το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς 8.28
      Καλά και εσύ μη γράφεις έτσι. Και η Βόνιτσα δεν ειναι και καμια Μητρόπολη..σε λίγο θα μας πείτε οτι σκάβετε και για έργα του μετρό. Το θέμα είναι να είναι πλατεία αυτό το πράγμα και όχι καμουφλαρισμένος δρόμος που μπιάζει με πλατεία για να ικανοποιηθούν οι επαγγελματίες με αποτέλεσμα να θετει εε κινδυνο παιδια και περαστικους που θα θελουν να πιουν τον καφέ τους ήσυχα. Ελεος δηλαδή. Στην παραλία έχουμε τους κάγκουρες που παρκαρουν τα αυτοκίνητα ακριβως μπροστα απο τα μαγαζια γιατι βαριουνται να περπατήσει ο κ%#!λαρακος τους 50 μέτρα ως το παρκινγκ, περνούν και τα καγκουρια του σκοτωμου με τα παπακια...να μην έχεις στη Βονιτσα δηλαδή ένας μέρος να πιεις με την ησυχία σου τον καφέ σου χωρίς να έχεις εγνοια αν θα περάσει κάποιος με μηχανάκι ή αυτοκίνητο...εκεί... να πίνεις τον καφέ σου και να ρουφάς και την εξάτμιση....σοβαρευτείτε λίγο

      Διαγραφή
  13. Ετσι γουσταρουμε και ζουμε σε χωρια βρε βονιτσανε και ετσι γουσταρουμε και θα ψηφιζουμε καριολη μεχρι να πεθανουμε.αντε μπραβο βλακα που θα μας πεις που ζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο καρυ εχει φτιαξει εργα και εχει ξεκινησει και πολλα αλλα και εσεις κατηγορειτε το καρυ βρε τενεκεδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μόνο ο Κώστας Τριαντακωνσταντής
    Και κατόπιν της λαϊκης ετυμηγορίας
    Μπορεί να τους στείλει όλους στις δημοτικές εκλογές του 2023
    στα έδρανα της αντιπολίτευσης του δήμου Ακτίου/Βόνιτσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΥΤΟΣ Η ΑΥΤΗ Η ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΦΚΙΑΞΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καμια μακετα μπορουμε να δουμε, για να δουμε την τελικη μορφη ή είναι kinder εκπληξη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μήπως μπορεί κάποιος να μας πει τα έργα του κάρυ σε λίγο θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο κάρυ αλλάζει τις μελέτες σαν τα πουκάμισα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. και που να δειτε παλαιρο αποκλεισανε την κατω πλατεια με καλυβες και τσιμεντα,φτιαχνουνε πεζοδρομια για τα μαγαζια(παγκοσμια πρωτοτυπια) και ο βιτσελος καμαρωνει λες και κατι κανει εδω ειμαστε δημητρακη εμεις που σε ψηφισαμε......μεινε με τον ρουφη και τον τακουλα.
    χωρις κυκλοφοριακη χωρις κουβεντα πεταξες το μπαλακι στο τοπικο πονηρε ε πονηρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 20 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΡΑΒΕ ΞΗΛΩΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ ΟΙ ΑΥΛΙΚΟΙ ΤΑΙΖΟΝΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΡΕΑ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΝΙΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 20 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΡΑΒΕ ΞΗΛΩΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ ΟΙ ΑΥΛΙΚΟΙ ΤΑΙΖΟΝΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΡΕΑ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΝΙΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προχθές την Παρασκευή έπεσα στον
    υπο κατασκευή δρόμα στην πλατέια και τσακίστηκα και δε μπορώ να περπατήσω.Εχουν κάτι να πούν οι υπεύθυνοι χωρίς δικαστικούς αγώνες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού το είδες σκαμένο γιατι δεν πηγες γυρω γυρω; Δεν μπορουσες ε ; Μαναστριωτς εισαι λογικο Τωρα τι θες αποζημιωση

      Διαγραφή
    2. Προς 3.18
      Χαχαχαχαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  24. Αυτό το αίσχος βαρύνει και αυτούς που το σχεδίασαν και αυτούς που το αποδέχθηκαν , γιατί περιφρόνησαν τις φωνές των κατοίκων. Αυτό δεν είναι πλατεία –ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ – αλλά εξυπηρέτηση μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων. Επικίνδυνη για βόλτα, πιο επικίνδυνη για τα παιδιά, καμιά σχέση με το λεγόμενο ιστορικό κέντρο, ούτε με το Κάστρο , μια ασχήμια στο κέντρο της πόλης. Η ταφόπλακα του αναμορφωτή της πόλης που ΟΛΑ τα έργα του υποδομής δυσλειτουργούν και είναι ετοιμόροπα και επικίνδυνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ποιοί είστε εσείς που σχολιάζετε ως νεοδημοκράτες; Εμείς που είμαστε από τα γεννοφάσκια της παράταξης βλέπουμε το αδιέξοδο. Η μόνη λύση είναι αυτό που έγινε στον Αστακό για να ξεβρωμίσει ο τόπος. Αν χρειαστεί να στηρίξουμε το Μασούρα θα το κάνουμε, νέο παιδί, οικογενειάρχης, μορφωμένος, επαγγελματίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσένα ποιός σου είπε οτι στον Αστακό έγινε πραγματική άλλαγή.
      Τα 2 μέλη του ΦΟΣΔΑ απο Αστακό δέν ψηφισαν ΝΑΙ για τα απορρίμματα και να μετατραπεί η τουριστική Παλαιρος , σε μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ?

      Διαγραφή
  26. Εγω το 1981 πηγενα στις συγκεντρωσεις ραλη και εσυ μιλας για γενοφασκια.αμφιβαλω αν εχεις παεισε μια συγκεντρωση της παραταξης.οι δεξιοι στηριζουν καρυ φιλε κσι ασε τα κολπα με μασουρα και κουραφεξαλα.ιδου η ροδος ιδου κσι το πηδημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Βρε τενεκεδες ξεγανωτοι οτι και να κανετε ο καρυ θα ειναι δημαρχος μεχρι να πεθανει .και να μην θελει ο ιδιος να κατεβει ξανα ο λαος θα τον βαλει παλι γιατι τον γουσταρει.στις επομενες εκλογες θα παρει 85% να το θυμαστε καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΤΙ. ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΡΑΦΕΤΕ .Ο . ΚΑΡΥ .ΘΑ. ΕΙΝΑΙ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΟΣΟ. ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. ΟΤΙ. ΚΑΙ.ΝΑ. ΚΑΝΕΤΕ.ΕΙΣΤΕ.ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ.ΒΑΛΤΕ ΤΟ.ΚΑΛΑ.ΣΤΟ. ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ. ΚΑΙ .ΜΗΝ. ΒΑΖΕΤΕ.ΤΑ. ΛΕΥΤΟΥΔΑΚΙΑ ΣΑΣ. ΟΤΙ .ΘΑ. ΚΡΡΔΙΣΕΤΕ.ΤΟ. ΚΑΡΥ.ΘΑ.ΤΑ.ΧΑΣΕΤΕ.ΚΑΙ. ΜΕΤΑ.ΘΑ.ΞΥΝΕΣΤΕ .ΟΠΩΣ.Ο. ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ. Ο. ΚΑΣΟΛΑΣ.Ο. ΜΑΣΟΥΡΑΣ.Η.ΛΕΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καταστροφή στα μαγαζιά το καλοκαίρι έφτασε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ουξααααα γιδιαααααα, για ενα πενηνταρικο ολους, σας εχουν βρεεεεε😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΞΤΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΤΕ. ΠΡΩΤΑ ΦΩΝΑΖΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΚΙΝ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕΤΑ ΦΩΝΑΖΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕΣΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΩΣΕ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΡΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΓΚΑΖΟΦΟΝΙΑΣ. ΒΡΕ ΑΘΛΙΟΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΠΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ΓΙΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΠΑΡΑΛΙΑ. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑΤΖΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ. ΑΠΛΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΕ ΕΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 2:57 το μεγαλυτερο γιδι εισαι εσυ και επειδη σε ξερω κανεις για γιδι.εισαι ενα μεγαλο γιδακι που ηθελες να σε λιγδωσει ο καρυ και για αυτο τον κατηγορεις.ολοι σε ξερουν ποιος εισαι βλακα ε βλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 9,ο6 που βρίζεις και είσαι βαρύμαγκας απ΄το πληκτρολόγιο, μη ξεχάσεις πριν ξαναψηφίσεις Καριόλη,ν'αρμέξεις τα γίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ολα τα καμενα χαρτια προσπαθουν να συσπειρωθουν για να αντιμετωπισουν στις εκλογες το καρυ.αλλα δεν πρεπει να ξεχνουν οτι απλα πολυ απλα ειναι καμενα χαρτακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ρε 4.49 εμποδισε κανενας να ξεφορτωνωνται τα πολλα εμπορευματα οπως ηταν πριν η πλατεια
    που θα βαλουν τραπεζια πχ τα μαγαζιαπανε κλεισανε. θα τα πουμε το καλοκαιρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Εσυ βρε 8:13 που εισαι χειροτερο απο γιδι τι ψηφιζεις μασουρα βρε τενεκε. Σας εχει γινει εφιαλτης ο μεγαλος καρυ και δεν ξερετε που πατατε και τι σας γινετε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Καλά ρε επιτρέπεται να λέτε σε άλλους
    οτι είναι: "γίδια" επειδή διαφωνούν με εσάς ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Οτι και νάναι, συμπατριώτες είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αυτη τη μελέτη έκανε η μεγάλη αρχιτέκτονας και υποψήφια Νίκη Φούντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΙΞΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο