Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

Λαμπρή η κοπή πίτας της ομοσπονδίας ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ (ΟΠΣΥΞ) - [ΦΩΤΟ]







Βραβεύτηκαν από την ΟΠΣΥΞ οι διατελέσαντες πρόεδροι: Νίκος Μήτσης, Χρήστος Κλαδευτήρας και Μπάμπης Κουβέλης

           Σε εξαιρετικό κλίμα, με την παρουσία Ξηρομεριτών και φίλων πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 2.2.2020, η κοπή της  πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων στον Ο.Τ.Ε, 3ης Σεπτεμβρίου 110 – Πλατεία Βικτωρίας, Αθήνα.............



          Στην όμορφη συνάντηση, το μέλος του Κ.Σ. η Μαρία Μαντζάνα καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και αμέσως μετά o Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δημήτρης Στεργίου, τους  ευχαρίστησε για την παρουσία τους στην εκδήλωση και ευχήθηκε να έχουμε μια χρονιά με υγεία και δύναμη και μια καλύτερη χρονιά, για τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του Ξηρομέρου και της Αιτωλοακαρνανίας γενικότερα. Την εκδήλωση χαιρέτησε και ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης.

           Στη συνέχεια ο Πρωτοπρεσβύτερος του Ιερού ναού Αγίου Σπυρίδωνα Πειραιά π. Βασίλειος Πόπης, ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και τα μέλη του Κ.Σ. την έκοψαν και την μοίρασαν στους Συλλόγους μέλη της Ομοσπονδίας καθώς και σε όλους τους παρευρισκόμενους. 

Τιμή στους διατελέσαντες προέδρους της ΟΠΣΥΞ
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν με αναμνηστική πλακέτα οι διατελέσαντες πρόεδροι της Ομοσπονδίας Ξηρομεριτών για τον αγώνα που έδωσαν και την προσφορά τους στην Ομοσπονδία οι: Νίκος Μήτσης, Χρήστος Κλαδευτήρας και Μπάμπης Κουβέλης, ο οποίος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

ΒΙΝΤΕΟ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΝΙΚΟΥ ΜΗΤΣΗ

ΒΙΝΤΕΟ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΛΑΔΕΥΤΗΡΑ 

          Εντυπωσίασε το χορευτικό τμήμα της Ομοσπονδίας Ξηρομέρου που χόρεψε παραδοσιακούς χορούς και καταχειροκροτήθηκε....

        Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Πρωτοπρεσβύτερος του Αγίου Σπυρίδωνα Πειραιά π. Βασίλειος Πόπης, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης, οι Βουλευτές: Κώστας Καραγκούνης, Σπήλιος Λιβανός, Γιώργος Βαρεμένος, Θάνος Μωραίτης, ο π. Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Δημήτρης Στρατούλης -πρώην Υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, μέλος της Π.Γ. – Πολιτικής Γραμματείας της ΛΑΕ, από τη ΠΑΝ.ΣΥ: ο Πρόεδρος Χολής Πάνος, η γραμματέας Λίτσα Μπαμπάτσικου και ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Αλεξανδρής, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δήμου Ξηρομέρου Μάντζαρης Ελευθέριος, ο π. Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Λύτρας, ο π. βουλευτής Ανδρέας Μακρυπίδης, ο συγγραφέας Αλέξανδρος Κυριαζής, ο πρώην δήμαρχος Ναυπάκτου Θανάσης Παπαθανάσης, ο Φίλιππος Ντόβας Πρόεδρος της Αμφικτιονίας Ακαρνάνων, ο Σωτήρης Κοντονάσιος – ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιώργος Χαραλάμπους πρόεδρος Ναυταθλητικός Όμιλος Πεύκης Λυκόβρυσης, ο π. πρόεδρος ΠΑΝΣΥ Παναγιώτης Τρυφιάτης, ο επιτιμος πρόεδρος ΠΑΝΣΥ Αλέξανδρος Σάββας, ο π. πρόεδρος Συλλόγου Αετού Χρήστος Ντέμος, ο Σταυρος Τζίντζος απο το σύλλογο Βελανιδιάς, ο Βασίλης Μουρκούσης π. Πρόεδρος Νομικού Προσώπου Δήμου Ξηρομέρου, ο Κώστας Γεωργούλας π. Πρόεδρος Κοινωφελούς Δήμου Ξηρομέρου, η Χρύσα Μάρη π. Πρόεδρος Συλλόγου Γυναικών Βόνιτσας, ο πρόεδρος της Ο.ΣΥ.Τ Δημήτρης Χριστόπουλος, κ.α.

































































































































































































































10 σχόλια:

  1. Η Νεολαία Ξηρομεριτών, πού είναι ?

    δέν συγκινείτε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η νεολαία ξηρομεριτων ξερνάει με τον πρόεδρο και δεν θέλει να βλέπει μόνο ψέμα....

      Διαγραφή
  2. Ποιό είναι το έργο των κυρίων της ΟΠΣΥΞ;Μόνο για την πίτα είναι βρε Ξηρόμερο νέα,παπάτζα και πού...ς χαρτοπόλεμο μόνο😉😉😉

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι πολύ μικρός και εμπαθέστατος κ.9.33μμ . μπορείς να ζεις στον δικό σου μίζερο κόσμο . ασχολήσου με την ανωνυμότητα στην κοινωνία που ζείς και άσε τους άλλους . 35 χρόνια η Ομοσπονδία έχει παράξει έργο που εσύ εθελοτυφλείς να το δεις , όχι να το αναγνωρίσεις. Να το δεις , ή ζείς μάλλον σε άλλον κόσμο . Πιθανολογώ οτι ζεις στον κόσμο της μπότας και της 4ης Αυγούστου .
      Ν.Γενάρης

      Διαγραφή
    2. Ν Γενάρη είμαστε πααααρα πολλοί αυτοί που εχουμε την ίδια άποψη με τον 9:33....και νέοι άνθρωποι ακι πιο παλιοί οπότε μην μιλάτε για εμπαθείς νομίζω στις εκλογές τα δείξατε όλα...

      Διαγραφή
  3. Γιάνη όλο παρέες κάνεις με το κατεστημένο, που με την ανοχή αυτού του κατεστημενου κσταχρεώθηκε η χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξεσκανε μια φορά το χρόνο τα γεροντια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλο φρούτου και μαλακίες και φωτό και αειδιες ΕΣΧΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 12.02 , σου αξίζουν προσωπικά οι στίχοι του Σουρή : Δυστυχία σου , Ξηρόμερο, με τα τέκνα που γεννάς ! Ω Ελλάς , Ξηρόμερο ηρώων χώρα , τι γαιδάρους τρέφεις τώρα ; Αυτο σου αξίζει 12.02π.μ. Αλοίμονο ο δήμαρχος να παίρνει την άδειά σου αν θα πάει ή όχι σε μια εκδήλωση Ξηρομεριτών ή αν θα πει ή όχι καλημέρα σε κάποιον ή κάποιους που δεν γουστάρεις εσύ , που η νοοτροπία σου από τις νουθεσίες προς τον δήμαρχο δείχνουν εικόνα φασίζουσας νοοτροπίας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 4.24 μ.μ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ,
      ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΣΕΝΑ,
      ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο