Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Ο Πρόεδρος της Παλαίρου κ. Αχιλλέας Ρούφης απαντά στο σύλλογο Παλαίρου ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ σχετικά με το ΒΛΑΧΙΚΟ ΓΑΜΟ!

Την απάντηση, στην ανακοίνωση του δραστήριου σύλλογου Παλαίρου ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ότι δεν συμμετέχει στο ΒΛΑΧΙΚΟ ΓΑΜΟ, έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παλαίρου κ Αχιλλέας Ρούφης....

Απάντηση της ανακοίνωσης του Πολιτιστικού Συλλόγου Άγιος Δημήτριος

Σχετικά με την διοργάνωση του Βλάχικου γάμου διευκρινίζονται τα εξής:
        Έπειτα από πρόσκληση του προέδρου του Τοπικού συμβουλίου Παλαίρου, κλήθηκαν να συμμετέχουν στη συζήτηση για τη διοργάνωση του αποκριάτικου εθίμου όλοι οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι και τα μέλη του Τοπικού συμβουλίου.
        Στη συζήτηση συμφωνήθηκε από όλους όσους ήταν παρόντες η διοργάνωση του Βλάχικου γάμου. Σήμερα, και μια εβδομάδα πριν την εκδήλωση, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άγιος Δημήτριος επέλεξε τελικά για τους δικούς τους λόγους να αποχωρήσει και να μην συμμετέχει στην εκδήλωση χωρίς να αναφέρει τον λόγο..............



         Όσο για τα κούλουμα, που αναφέρεται στο υστερόγραφο, δεν είδαμε πέρυσι την ίδια ευαισθησία του Συλλόγου.
              Ο Βλάχικος γάμος είναι ένα παλαιό έθιμο και καλούμε για ακόμη μια φορά όλους τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, τους φορείς και τον κόσμο να είναι ενωμένοι για την καλύτερη διοργάνωση του και την ανάδειξη των παραδόσεων και του πολιτισμού του τόπου μας. 
       Στολές μπορείτε να προμηθευτείτε καθημερινά στο Δημαρχείο Παλαίρου.

Υ.Γ: Οι Σύλλογοι είναι για να ενώνουν τις δυνάμεις τους αλλά και τους ανθρώπους τους οποίους αντιπροσωπεύουν και όχι να χωρίζουν.

40 σχόλια:

  1. Πρόεδρε. Μια φορά γράψε με δικά σου λόγια, όπως αυτά που μιλάς καθημερινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχιλλέα άλλαξε φώτο,ακόμα και εδώ κρατάς το μπουφάν του Βίτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχιλλέα σταματά τις ειρωνίες, μιλάς στους πολίτες λες και σου χρωστάνε χάρη.δεν ήσουν έτσι...κοίταξε το γιατί όπως το πας θα γίνεις ο πιο μισητός πρόεδρος που πέρασε στη Ζαβερδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα κ καλές ΑΠΟΚΡΙΕΣ σε όλους.

    Ο κάθε σύλλογος (στην περίπτωση αυτή ο ''ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ'' ) εχει δημιουργηθεί για τα δύσκολα , να αντιμετωπίζει δύσκολες καταστάσεις, προκλήσεις κ οτι αλλο πρόβλημα υπάρξει.
    Αγαπητή πρόεδρος δεν τα παρατάς τελευταία στιγμή οσο δίκιο κ να έχετε, αλλα σε ενα καρναβαλι μπορεί να διαφοροποιηθείτε κ να περάσετε το μήνυμα που θέλετε με το δικο σας ΑΡΜΑ.
    Δεν εχετε το δικαίωμα απέναντι στα μέλη σας, ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ κ δεν γνωρίζω εαν έχετε κ χορηγούς (ζω τοσο μακριά , αλλα αγαπώ τοσο δυνατά αυτο το μερος κ εύχομαι να με αξιωση ο ΘΕΟς μια μερα να το υπηρετήσω απο κοντά,ακομη κ σαν απλός μονικος κάτοικος) κ επειδή στο χωριό είναι λιγα τα δρώμενα εγω φιλικά σας προτρέπω να το σκεφτείτε καλά κ ξανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Του βιτσα τσιρακι βρε αχιλειε λιγο ντροπη δεν βλαπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αχιλλέα πρόεδρε,
    ενώ για το έθιμο του Βλάχικου γάμου δείχνεις μεγάλο ενδιαφέρον με δημόσιες ανακοινώσεις,
    για δε το πολιτικό γάμο για τα σκουπίδια στο ΧΥΤΑ Παλαίρου, των δημάρχων Καλού και Αποστολάκη,
    << δέν λές κουβέντα κρατάς κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα >>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αχιλλέα πρόεδρε,
    ενώ για το έθιμο του Βλάχικου γάμου δείχνεις μεγάλο ενδιαφέρον με δημόσιες ανακοινώσεις,
    για δε το πολιτικό γάμο για τα σκουπίδια στο ΧΥΤΑ Παλαίρου, των δημάρχων Καλού και Αποστολάκη,
    << δέν λές κουβέντα κρατάς κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα >>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμοι, δεν έχετε να ασχοληθείτε με τίποτα άλλο παρά να σχολιάζετε; Τι εμπάθεια είναι αυτή με το παιδί; Αλλά... Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια. Πηγαίνετε να λύσετε πρώτα τα δικά σας προβλήματα και μετά δώστε ανώνυμες συμβουλές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανένας δέν υποτιμάει το πολιτικό μέγεθος του Προέδρου-Αχιλλέα.
      άν όμως έχει θάρρος και πολιτική πυγμή ο Αχιλλέας
      ας βγάλει μία δημόσια ανακοίνωση για τα σκουπίδια.
      γιατί "κρύβεται" ?

      Διαγραφή
  9. Πρόεδρε του τοπικου συμβουλιου
    Πρόεδρε του πολιτιστικού συλλογου

    Βγείτε για μια αναθεματισμενη φορά και πειτε την αληθεια, μην βουλιαζετε άλλο την Πάλαιρο χάριν της Βονιτσας ή της Πογωνιας, πείτε όλο το παρασκήνιο γύρω απο την αποχωρηση , μην κρυβεστε γύρω απο μια ξερη ανακοινωση. Πρόεδρε του τοπικου συμβουλιου ο κόσμος σε εξέλεξε γιατί ήσουν αληθινός, μην τους απογοητευσης, πείτε τα πραγματα όπως έγιναν χωρίς αποκρυψεις,γιατί όλα μαθαίνονται και ιδικά τα του δημου.Α και κάτι τελευταιο που πολλοί δεν γνωρίζουν, και αν κάνω λάθος να βγει κάποιος αρμόδιος να με διαψευση. Τα κούλουμα είναι αγαθό κοινο για τα χωριά δεν ανήκει ουτε στην Παλαίρου ουτε φυσικα στην Πογωνια. Γι αυτό το λογο πρεπει να γίνονται μονο στο ποταμάκι, για να είναι στο μέσο και τον δυο χωριών,να είναι δίκαιο και για τα δυο χωρια, και έχει και απλα όχι όπως θέλει ο σύλλογος γυναικών Πογωνιας να το πανε στην παραλία Αγίου Ιωάννη του χρονου θα ζητήσουν να το πάνε ακόμα και στην Παλιά Πλαγιά έλεος που θα πάνε στον Αγιο Ιωάννη να πετάξουν αετούς μόλις πετάξουν πεντε άλλους δεν θα χωράει, θα μπλέξουν τα μπουτια τους εκεί ασε που ουτε δρόμος υπάρχει να κατέβεις κάτω μα ουτε και χωρος για παρκιν πολυς όπως στο ποταμακι.Συμμορφωθειτε και συνεργάστηκε για το καλό της Παλαιρου.Ο δήμαρχος τρίβει τα χέρια του με αυτά που ακούει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εσενα σε πειραξε που κανουμε κριτικη η φοβασαι μην παθει τιποτα το ανδρικελο του βιτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Αχιλλέας υπήρξε ο μεγαλύτερος υβριστής του Αποστολάκη τα προηγούμενα χρόνια! Αλλά ξέχασα τώρα βολεύτηκε με το μισθό και ωράριο στο δημαρχείο 8 εώς 10. Όλος ο κόσμος πηγαίνει στο ντοφαλάκο για να εξυπηρετηθεί κ δεν ασχολείται κανένας μαζί του. Κοιμήσου Αχιλλέα κ ονειρέψου ότι είσαι πρόεδρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βρε Αχιλλέα γιατί τόσο ενδιαφέρον για τα κούλουμα και για το που θα γίνουν να μπορούσες να δείξεις το μισό ενδιαφέρον και για την καταστροφή πού πάτε να κάνετε με τα σκουπίδια της Λευκάδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είστε η καταστροφή της ζαβερδας και της αποφάσεις σας θα της πληρώσουν τα παιδιά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο βιτσας δεν ήξερε τι του γίνεται για το θέμα τον σκουπιδιών ο λεας πανηγύριζε πού θα έρθουν τα σκουπίδια της Λευκάδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Βρε Αχιλλέα μην προσπαθείτε να ρίξετε την αποτυχία σας σε έναν άνθρωπο Ο οποίος είχε δηλώσει ότι δεν θα συμμετέχει στις εκδηλώσεις εσύ με το Βίτσα δεν διατυμπανιζατε ότι δεν θα κάνετε βλάχικο γάμο και ότι θα κάνετε ένα απλό καρναβάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σαν δεν ντρέπεσται λιγάκι. Τι στυλάκι είναι αυτό και τι ειρωνεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΗΝ ΖΑΒΕΡΔΑ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ...ΚΑΡΥ ΒΙΤΣΑΣ ΛΕΑΣ ΚΑΙ ΝΤΟΦΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.ΠΟΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. 6 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΚΜΗ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΝΕΡΟ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΟΧΙ ΜΟΝΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΟΛΟΝΕΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΝΑ ΣΤΕΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ.ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΥΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ.ΤΣΙΡΚΟ ΜΕΝΤΡΑΝΟ ΚΑΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΜΑΖΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αν θέλετε το καλό του χωριού σταματήστε αυτή την κιτσ εκδήλωση. Αφήστε το χωριό στην ησυχία του όσο την έχει ακόμα. Δεν θέλουμε άλλο εκπολιτισμο. Έλεος ζαβερδισταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ανεπαρκης οσο δεν παει! στο τελευταιο τοπικο συμβουλιο που ηθελε να το κανει και ανοιχτο δεν μπορουσε να αρθρωσει λεξη. Δεν ηταν σε θεση να υπερασπιστει τις προτασεις της παραταξης του! και τα τσιμεντα γελαγαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιατί λέτε ένα κάρο ψέματα ο σύλλογος γυναικών Πογωνίας ενδιαφέρθηκε να κάνει κούλουμα για το χωριό του και εφόσον δεν ενδιαφέρονταν κανείς για την Πάλαιρο Αχιλλέα προσφέρθηκαν να βοηθήσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αχιλλέα την ανυπαρξία σου δεν προσπαθείς να τη φορτώσεις αλλού δεν σου φταίει τίποτα ο σύλλογος του Αγίου Δημητρίου όπως δεν φταίει και σε κανέναν ο σύλλογος γυναικών Πογωνίας που προσπάθησε να καλύψει την ανυπαρξία των τοπικών συμβούλων και των αντιδημάρχων της παλαίρου που δεν κατάφεραν ούτε κουλουμα να διοργανώσουν στην Πάλαιρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Tα αυτοκίνητα του Δήμου για εξυπηρετήσεις-ρουσφέτια γιατί βρίσκονται αραγμένα στο γνωστό πρατήριο; Το θέμα είναι καθαρό πολιτικό. Ο Αντιδήμαρχος που είναι αδελφός του ιδιοκτήτη του πρατηρίου έχει την αρμοδιότητα της κίνησης των αυτοκινήτων του Δήμου. Αυτό είναι πολιτικά και ηθικά απαράδεκτο. Αυτά προς το παρόν. Mπαλάφα τι υπέγραφες πως παρελάμβανες μαζί με το Σοσιαλιστή Σώτο; Kαλά ξεμπερδέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Στο περιβόητο πάρκο στη Πάλαιρο που φτιάχτηκε μέσα στη λίμνη μηχάνημα έργου στο Δήμο πραγματοποίησε εργασίες. Να μας πούνε οι δύο Αντιδήμαρχοι από τη Πάλαιρο και ο Αντιδήμαρχος επί των έργων , ο γνωστός ξενοδόχος, με ποια απόφαση και ποιου οργάνου έγινε το έργο; Yπάρχουν φωτογραφίες που πήγαν εκεί που πρέπει. Να δούμε τι θα υπογράψει η Τεχνική Υπηρεσία. Δεν καταλάβατε ακόμα τι άλλαξε ; Oι δύο Αντιδήμαρχοι από τη Πάλαιρο όταν ήταν στην αντιπολίτευση λοιδορούσαν το έργο του πάρκου. Τώρα που ο Νικολάκης τους στηρίζει από το 2014 μέχρι σήμερα το έκαναν γαργάρα; Έκαναν και άλλα γαργάρα. Για παράδειγμα τα 387.000 ευρώ για τη ψηφιακή σύγκλιση. Οι δύο Αντιδήμαρχοι από τη Πάλαιρο όταν δουν ποιός Αντιδήμαρχος παράβαλε την ψηφιακή σύγκλιση δεν θα έχουν που να κρυφτούν. Από τη Τεχνική Υπηρεσία ποιός το παρέλαβε; 'Oνειρα γλυκά. Αχιλλέα πρόσεχε. Τίμα τη μνήμη του πατέρα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μην ασχολειστε με το αχιλλεα να ασχολειστε με τα φιδια που ψηφισατε και εχουν ονομα βιτσακι και ντοφαλακι.ο αχιλλεας ειναι η ουρα των σχεδιων αυτων των δυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 11.23 Σωστος για να καταλαβαινουμε κ'εμεις οι αμορφωτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΠΑΛΑΙΡΟ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΑΤΕ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΦΥΓΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΒΙΤΣΑ ΚΑΙ ΝΤΟΦΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. σχόλια ανόφελα και, καραΚΙΤΣαριό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 6:38 ΠΗΓΕΝΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ 50 ΕΥΡΩ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΜΠΥΡΙΤΣΑ ΑΝΤΕ ΑΝΔΡΙΚΕΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΕΤΣΙ ΜΠΑΜΠΑΛΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΠΑΧΑΛΟ. ΣΕ ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ. ΑΧ ΜΑΥΡΗ ΚΑΙΤΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μονο αηδίες ξερετε και λετε ολοι αυτοι που τρεχουν για μας αντι να τους σεβόμαστε για αυτα που κάνουν εμεις το μονο που ξέρουμε είναι το πώς να τους κατηγορούμε απο το πρωί ως το βράδυ ο Βίτσας δεν έχει για καφε ο ντοφαλος με το πρατήριο ο αχχιλεας ο κοντός ο πάντας εχει τικ η Παναγιώτα η αφανα η καρελου τρωει πολυ ο παντελης ο θερμοσίφωνας ελατε να πάει αυτος ο τόπος μπροστα ετσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Εσεις τα σκυλια του καριολη σε ποιο κομα ανηκετε στη δεξια η στο πασοκ το τρισαθλιο μαλον στο τρισαθλιο πασοκ ανηκετε ενω εμεις ειμαστε δεξιοι με καθαρο κουτελο .σκυλακια του καριολη που σας ταιζει50 ευρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΣΤΗ ΠΑΛΑΙΡΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ ΒΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΣΑΚΑΛΗ.ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ .ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Πολύ εύστοχο το σχόλιο σου νομίζω πέτυχες ακριβώς Διάνα με αυτούς που ανέφερες κάνε λίγο υπομονή και θα μάθεις σύντομα πόσα εισπράττει ο κάθε ένας και από που

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τα ξερω ρε φιλε ολα και το μονο που με στενοχωρει οτι ο λαος ακολουθει 15 τομαρια ψευτοδεξιους που ειναι πουλημενοι και οι δυο πρασινοφρουροι απο τη παλαιρο που λυμαιντε το χρημα του δημου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Καταρχήν είναι λάθος ένας Πολιτιστικός Σύλλογος να αποχωρει τελευταία στιγμή.. Πάντα υπάρχουν ενδιαμεσες λύσεις.. Δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο..
    Ο Βλαχικος γάμος είναι ένα έθιμο του χωριού μας που καλό θα ήταν να αντλήσει λίγο περισσότερο παραδοσιακά γεγονότα μαζί με σάτιρα..
    Καλο είναι τα κουλμα να γίνονται σε διάφορα σημεία.. Πολύ ωραία ιδέα να γίνουν στον Άγιο Ιωάννη..
    Λυπάμαι για όλα αυτά που διάβασα παραπάνω και δεν καταλαβαίνω την τόση κακία και εμμονή με συγκεκριμένα άτομα.. Κρίμα γιατί εγώ βλέπω ανθρώπους και όχι κόμματα, οι οποίοι προσπαθούν..
    Συμβολή: προσέξτε μην δαγκωθιτε καμία μέρα και δηλητηριαστιτε..
    Καλές Απόκριες σε όλους..
    Συγχαρητήρια σε όλους όσους προσπαθούν για τον τόπο μας..
    Εύχομαι να βρεθούν λύσεις και σε άλλα προβλήματα..
    😈😈😈😈😈😈😈😈
    ΥΓ:Βγάλτε και καμιά μάσκα μετά της Απόκριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο