Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

"Βούλιαξε" η αίθουσα, στη χοροεσπερίδα του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΧΑΙΡΙΩΤΩΝ Ξηρομέρου - Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ







               Με τις προσκλήσεις να έχουν εξαντληθεί εδώ και περίπου μία εβδομάδα κι αρκετούς ακόμη να βρίσκονται σε λίστα αναμονής, αναμενόμενο επικράτησε το αδιαχώρητο το μεσημέρι της Κυριακής 9 Φεβρουαρίου 2020, στην ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου Μαχαιριωτών Αθήνας, στο κέντρο "CABANA" στα Πατήσια..........
ΒΙΝΤΕΟ 1.... 

ΒΙΝΤΕΟ 2.... 
           Στην κατάμεστη αίθουσα του κέντρου η εκδήλωση άρχισε με την Γραμματέα Σοφία Κορρέ η οποία καλωσόρισε τους καλεσμένους και αμέσως μετά  ο πρόεδρος του συλλόγου Γρηγόρης Τσίντζος, ευχαρίστησε όλους τους χωριανούς και καλεσμένους για την καθολική ανταπόκριση στο κάλεσμα του συλλόγου.
         Απηύθυναν χαιρετισμούς: -Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μαχαιράς Γεώργιος Μπαρμπαρούσης και ο γηραιότερος άνθρωπος του χωριού ο Γιώργος Παπατρέχας-(Κάνιας), ετών 93.............

              
      Στη συνέχεια ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου έκοψαν και μοίρασαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους σε όλους τους παρευρισκόμενους.
Συγκινητικές βραβεύσεις -Τους παλιούς τους δασκάλους βράβευσε ο Σύλλογος
       Ο Σύλλογος Μαχαιριωτών βράβευσε δύο (2) παλιούς τους δασκάλους, απονέμοντάς τους αναμνηστική πλακέτα.
Τιμης ένεκεν: Στον Αχιλλέα Ζακόπουλο διευθυντή του δημοτικού σχολείου Μαχαιρά και στον Θεοφίλη θεοτόκη επίσης διευθυντή του δημοτικού σχολείου Μαχαιρά (ο οποίος πρόσφατα έφυγε απο τη ζωή) για την πλούσια δράση τους και το εργο που προσέφεραν.

               Αμέσως μετά ακολούθησε μεγάλο γλέντι αφού όλοι οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με τη ψυχή τους, σ' ένα παραδοσιακό γλέντι που μόνο οι Μαχαιριώτες ξέρουν να γλεντούν και να απολαμβάνουν.

 Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Μαχαιρά Γιώργος Μπαρπαρούσης, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Ξηρομέρου Κώστας Λαινάς, ο Γιάννης Ζορμπάς Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ξηρομέρου, η πρόεδρος της Κοινότητας Αστακού Αρετή Γριτσίπη, ο πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ Παναγιώτης Χολής, απο την ΟΠΣΥΞ: ο πρόεδρος Δημήτρης Στεργίου, ο Γραμματέας Θανάσης Γεροδημήτρης, το μέλος Βασίλης Μπουρνάζος, από το σύλλογο Βονιτσάνων Αθήνας ο Γιώργος Μπρούμος, ο πρόεδρος του συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων "ΤΑ ΚΟΡΟΝΤΑ" Ταξιάρχης Σάββας, ο Νίκος Ζορμπάς πρόεδρος περιβαλλοντικού πολιτιστικού συλλόγου Χρυσοβίτσας, ο Γιώργος Δρακάς απο τον σύλλογο εργαζομένων Ανδρέας Συγγρός, ο Θεόδωρος Γιαννακόπουλος πρόεδρος αποστράτων ΕΚΑΜ, ο Σαχάς Απόστολος αντιπρόεδρος ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων, ο Παν. Παππάς Διευθ. στέλεχος καταστήματα Σκλαβενίτη, κ.α. 

























































































































































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο