Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Λαμπρά εγκαίνια του Κρεοπωλείου-Ψητοπωλείου της οικογένειας ΣΚΟΥΤΕΡΗ απο τον ΑΣΤΑΚΟ! - [ΦΩΤΟ: Χρήστος Μπόνης]






ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Χρήστος Μπόνης

         Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε σήμερα το απόγευμα στον Πειραιά κατά την τελετή εγκαινίων του νέου καταστήματος των αδελφών Σκουτέρη από τον Αστακό. 
          Ενα ψητοπωλείο-κρεοπωλείο που σίγουρα θα κερδίσει πολλούς Πειραιώτες καθόσον και οι υπέροχες γεύσεις που θα αναβλύζουν από τις ψησταριές αλλά και το άριστης ποιότητος κρέας από τον Αστακό με την υπογραφή του Νίκου Σκουτέρη και των αδελφών του θα είναι η αφορμή να το επισκέπτονται πέραν των Αστακιωτων της Αθήνας και πολλοί άλλοι λάτρεις των εκλεκτών εδεσμάτων............



        Σε μια εορταστική ατμόσφαιρα που συμμετείχαν πολλοί Αστακιώτες κάτοικοι της Αθήνας αλλα και κάποιοι φίλοι του Νίκου που ταξίδεψαν στην Αθήνα από τον Αστακό για να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή, τελέστηκε ο αγιασμός των εγκαινίων από δυο Ξηρομερίτες κληρικούς.

          Μετα το τέλος του Αγιασμού, οι ψήστες που είχαν από νωρίς παραδώσει στις φλόγες τις σούβλες με κοκορέτσι, σπληνάντερο, φρυγαδέλι, κοντοσούβλι και κοτόπουλο, σέρβιραν στους παρευρισκόμενους τους εκλεκτούς μεζέδες οι οποίοι σε λίγα λεπτά έγιναν ανάρπαστοι. Φυσικά όλοι αυτοί οι μεζέδες συνοδεύονταν από Αστακιώτικο κρασί που κατέφθασε σε μεγάλα και πολλά δοχεία για να ευφράνει τις καρδιές των καλεσμένων.
           Η συμμετοχή του κόσμου ήταν εντυπωσιακά μεγάλη με αποτέλεσμα να κλείσει για λίγη ώρα ένας απο τους κεντρικότερους δρόμους του Πειραιά η οδός Καραίσκου.
          Η ικανοποίηση από την προσέλευση των φίλων ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων των μελών της οικογένειας Σκουτέρη, παράλληλα δε η αισιοδοξία ότι το εγχείρημα τους θα πετύχει.

        Καραίσκου 163 Τερψιθεα είναι ο σταθμός για όλους μας είτε για ωμό είτε για ψημένο κρέας. Ας βοηθήσουμε όλοι αυτή την προσπάθεια των πολυαγαπημένων αδελφών Σκουτέρη με την συνδρομή μας στην αγορά κρέατος. Εξ άλλου η τοποθεσία είναι ειδυλλιακή ακόμη και για μια βόλτα που θα συνοδεύετε από τα ψώνια…..

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ













































2 σχόλια:

  1. Αν κ δεν τους ξερω προσωπικα..χαιρομαι παρα πολυ που συντοπιτες μας εχουν το μυαλο κ την επιχειρηματικοτητα στο να επενδυσουν στον ανταγωνισμο της αθηνας κ να μη μενουν στασιμοι.καλες δουλειες ευχομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εφόσων δουλεύει με ποιοτικά κρέατα από το Ξηρόμερο ,δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, καλές δουλειές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο