Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Γιώργος Βαρεμένος: Σχετικά με την κυβερνητική φιέστα για το αεροδρόμιο Καστελίου

   Τελευταίο παράδειγμα πρωτοφανούς κοροϊδίας και δημιουργίας μιάς παράλληλης εικονικής πραγματικότητας, ήταν το χθεσινό στην Κρήτη. Η κυβέρνηση της ΝΔ παρέλαβε συμβασιοποιημένο το έργο του Καστελίου και ο Κυρ. Μητσοτάκης, μετά από 7 μήνες δικής του διακυβέρνησης, πήγε στην Κρήτη και μίλησε για “βάλτωμα”, ενώ εξήγγειλε ως δικά του επιτεύγματα τα ήδη δρομολογημένα από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Με μόνη διαφορά το πλάνο του ιδίου με το μυστρί και κάποιους εκσκαφείς δίπλα, αλλά και τον αρμόδιο υπουργό να κάνει ένα δειλό βήμα αναγνώρισης της πραγματικότητας, μιλώντας για “λιθαράκι” του ΣΥΡΙΖΑ.
Αποδεικνύεται ότι το μόνο έργο που, μέχρι στιγμής, έχει να επιδείξει η κυβέρνηση της ΝΔ, είναι μια τεράστια βιομηχανία ψεύδους και εξαπάτησης. Κι από κοντά, οι θιασώτες της τρομοκρατικής μονοφωνίας να κατηγορούν ως τρομοκράτες αυτούς που, όπως η ΕΦΣΥΝ, δεν στοιχίζονται με τον γκρίζο στρατό τους.
Επειδή βρισκόμαστε μπροστά σε μια οργουελική κατάσταση, αξίζει να θυμηθούμε αυτό που έλεγε ο Τζώρτζ ‘Οργουελ: «Ελευθερία είναι να λές αυτό που δεν θέλουν ν’ ακούσουν οι άλλοι». Εν προκειμένω, να λές αυτό που δεν θέλουν ν’ ακούσουν οι σκαπανείς της πρακτικής της μονοφωνίας, αυτοί που θέλουν να επιβάλουν μια Σιδερένια Φτέρνα.
ΥΓ: Για τον ΒΟΑΚ, ο πρωθυπουργός εξήγγειλε την Προκήρυξη του έργου το 2021, ακυρώνοντας ο,τιδήποτε υπήρχε και την δυνατότητα να ξεκινούσε σύντομα το πολύπαθο έργο.

12 σχόλια:

  1. Κ. ΒΑΡΕΜΕΝΕ εσείς κοροιδευατε το λαό που του λέγατε ότι θα καταργήσετε τον ΕΝΦΙΑ ενώ τον ΑΥΞΗΣΑΤΕ, που λέγατε ότι θα αυξήσετε τον κατώτατο μισθό στα 750 ευρώ ενώ τον μειωσατε, που θα καταργουσατε το ΦΠΑ στα νησιά ενώ τον ΑΥΞΗΣΑΤΕ και αυτόν. Διότι η πολιτική σας όπως και όλων των αριστερών κυβερνήσεων είναι η υπερφορολογηση των μεσαίων και αδυνάτων κοινωνικών στρωμάτων. Για αυτό στους ελεύθερους επαγγελματίες πατωσατε ψηφοθηρικα. Τον Ιούλιο του 2015 κλείσατε τις τράπεζες και περάσαμε ξυστά από την απόλυτη καταστροφή και την έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Δεν σας φτάνουν αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντί να απολογηθείτε για την ασυναρτησία που σας διέκρινε επι πέντε χρόνια κουνάτε και το δάχτυλο. Ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έστε έτσι κ Βαρεμένε. Ξέρουμε και όργουελ.«Ελευθερία είναι να λές αυτό που δεν θέλουν ν’ ακούσουν οι άλλοι» Θα μας άφηναν έστω να τα ψελλίσουμε όπως τα γράφεις και συ αυτά τώρα επί συριζοπατερούλη Στάλιν? Γκρίζα πράματα αυτά εεεε? Φτιάξτε συνέδριο όπου θα αλληλοφαγωθείτε και θα σας φύγει το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ μένοντας στο γκρίζο 4% και μετά τα λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτοί που έκαναν εγκαίνια στήνοντας μουσαμάδες,στο μετρό Θεσσαλονίκης, καλύτερα να σιωπήσουν, ή αλλιώς να το βουλωσουν,που λέμε και μεις στο Ξηρόμερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κυριε βαρεμενε ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΚΑΝΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επι ΣΥΡΙΖΑ Σταθεροποιηθηκε η Οικονομία.

      απλή αποδειξη αυτού είναι :
      Οτι ήδη στην Ευρώπη συζητάνε την μείωση των πλεονασμάτων
      που πέτυχε ο ΣΥΡΙΖΑ την τετραετία 2015-2019
      με την συνεισφορά όλου του κόσμου.

      Υ.Γ. να είμαστε φίλε 5:03 μ.μ. πολιτικά ακριβοδίκαιοι

      Διαγραφή
    2. 8.06 μας τελειωσε ο συριζοσανος...μην αναμασας τα ιδια και τα ιδια

      Διαγραφή
  6. Αυτο το θράσος που εχουν οι συριζαιοι να κουνανε το δακτυλο μετα απο τεσσερα χρονια αριστερης παρενθεσης και ενος τεραστιου ΤΙΠΟΤΑ για τη χωρα, μονο τραγελαφο προκαλει. Δεν πειραζει, να πεφτουν και αλλο τα ποσοστα και να επανελθει και εκει η κανονικοτητα, δηλαδη στο 4 με 5 %

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μερικές φορές καλύτερα να μασάς να μιλάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λιάνισε τη μεσαία τάξη λόγω ιδεοληψίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ
      άρα αποδέχεσαι την θεωρία του Μάρξ
      περί Ταξικής Κοινωνίας.

      Διαγραφή
  9. Η χώρα σιγά-σιγά ανακάμπτει
    'κάντε κουράγιο κάπου θα βρούμε ένα λιμάνι κι' ενα φώς'
    που λέει και το στιχάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο