Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

Αθώος ο Χρήστος Στελακάτος, ο ιχθυολόγος που κατήγγειλε τις καρκινογόνες τροφές στα ιχθυοτροφεία

           Αθώος κρίθηκε ο Χρήστος Λοβέρδος Στελακάτος, ο ιχθυολόγος που κατήγγειλε τις πρακτικές των εταιριών στις ιχθυοκαλλιέργειες και αποκάλυψε τους κινδύνους που εγκυμονούν οι τροφές που προέρχονται από αυτές για τους καταναλωτές. 
             Ο Χρήστος Στελακάτος απολύθηκε από την εταιρεία Ανδρόμεδα, όπου και εργάστηκε για 13 χρόνια καθώς εναντιώθηκε στις πρακτικές της εταιρείας. Κατήγγειλε χρήση χημικών ουσιών, όπως η φορμόλη, σάπιες τροφές, και άλλες επιβλαβείς πρακτικές για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον...........



       Μετά τις καταγγελίες και την απόλυσή του βίωσε μια πραγματική δικαστική Οδύσσεια με την εταιρεία να προσφεύγει εναντίον του ζητώντας αποζημιώσεις μαμούθ για ηθική βλάβη και διαφυγόντα κέρδη αλλά και εξοντωτικά ψηλές ποινές φυλάκισης. 
         Τελικά σήμερα, ο Χρήστος Στελακάτος κρίθηκε αθώος από το μονομελές πλημμελειοδικείο Ηγουμενίτσας και σε προσωπικό του μήνυμα στο Facebook, ευχαριστεί όσους συμπαραστάθηκαν στη δικαστική του περιπέτεια....


Πηγή: https://tvxs.gr/

8 σχόλια:

  1. ΕΝΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΥΛΩΣΟΥΝ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ? ΤΙΠΟΤΑ.. ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΕΣΕΙ Ο ΤΖΙΡΟΣ ΔΙΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ.. ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΕ ΦΟΡΜΟΛΗ ... ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΦΟΡΜΟΛΗ...ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΗΜΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΣΕ ΥΓΡΗ ΜΟΡΦΗ ΟΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΕ ΤΑΡΙΧΕΥΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ.. ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΝΑΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΒΙΟΧΗΜΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγω το μονο που κραταω ειναι οτι .. αν ελεγε ψεματα δεν θα εφτανε εκει η δουλεια το πολυ ..πολυ να γελουσαν ολοι μαζι του πραγμα που δεν εγινε . ισα ισα εγινε το αντιθετο δικαστηρια , αποζημιωσεις και παει λεγωντας . αυτο με βαζει σε υποψια . εξαλου θα μπορουσε να ανακαλύψει πολλες αιτίες εκδίκησης .. αιγιαλούς , ρύπανση παράκτιας και υδάτινης ζώνης , και πολλα πολλα ...αλλα . για ποιο λογο να μιλησει για φορμολη ... που η δε φορμολη ειναι Αντισηπτικός και συντηρητικός παράγοντας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στον κύριο για το θάρρος του λίγοι είναι σαν και αυτόν. Εντέλει αφού αθωώθηκε πάει να πει ότι η Ανδρομέδα μας ταΐζει δηλητήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 13 χρόνια δεν δίναν φορμολη?? Θυμήθηκε μετά από 13 χρόνια να κάνει καταγγελίες??

      Διαγραφή
  4. Συγχαρητήρια παλικάρι. Φοράς παντελόνια αντρίκια. Τα έβαλε με Τιτάνες. Χάνει για πάντα την δουλειά που σπούδασε. Σίγουρα για να μαζέψει ότι κατάγγειλε θα του πρόσφεραν πολλά ευρωπουλα και δεν λύγισε. Ηθική, τιμιότητα, αξιοπρέπεια . Να είσαι πάντα καλά λενεντη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το σχόλιο που έγραψα στις 7 Φεβρουαρίου 9:25 το αναιρω διότι μόλις έμαθα για το ποιών αυτού του ανθρώπου εφριξα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λες να λέγονται αυτά δημόσια; Ρώτησε άτομα που δούλεψαν μαζί του και την τοπική κοινωνία που ζει και θα μάθεις. Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Πάντως και εσύ Ξηρόμερο πρέπει να προσέχεις λίγο παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο