Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

Το γλέντησαν στον ετήσιο χορό της Ένωσης Αιτωλ/νων Αττικής "Η ΦΛΟΓΑ" στα "ΑΓΡΙΜΙΑ" - [ΦΩΤΟ]



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Αθήνα, 12/2/2020 

             Η Ένωση Αιτωλ/νων Αττικής "Η ΦΛΟΓΑ", την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία τον ετήσιο χορό της, στο κέντρο διασκέδασης «ΤΑ ΑΓΡΙΜΙΑ». 
        Περισσότεροι από 500 παρευρισκόμενοι, φίλοι και μέλη του συλλόγου, λάτρεις της παραδοσιακής-λαϊκής μουσικής, αντάμωσαν και είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, να χορέψουν αλλά και να επικοινωνήσουν μεταξύ τους σε κλίμα ζεστό και εγκάρδιο, όπως έξαλλου γνωρίζουν οι πατριώτες Αιτωλοακαρνάνες......

 
         Στην εκδήλωση και εκ μέρους του ΔΣ, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Ενωσης Σπύρος Παναγιωτόπουλος, ο οποίο ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες, περιέγραψε το έργο του Συλλόγου και δεσμεύτηκε ότι η Ενωση θα ακολουθήσει την ανοδική της πορεία, πραγματοποιώντας κι άλλες πετυχημένες εκδηλώσεις.

           Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης: ο κ. Σπήλιος Λιβανός, Βουλευτής Αιτωλ/νίας, ο Βουλευτής του Δυτικού Τομέα Αττικής, δημοσιογράφος κ. Γιάννης Λοβέρδος, ο Αντιπερ/ρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Θανάσης Μαυρομμάτης, ο Αντπερ/ρχης Κεντρικού τομέα Αθήνας κ. Γιώργος Δημόπουλος, ο πολιτευτής Αιτωλ/νίας κ. Θανάσης Παπαθανάσης και οι οποίοι τόνισαν το σημαντικό έργο που προσφέρει η Ενωση από την ίδρυση της εως και σήμερα. 

       Παρευρέθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους οι: κ. Φώτης Μπρούμος, δημοσιογράφος της εφημερίδας Αιτωλοακαρνανική, κ. Αθανάσιος Μπαλάσκας σύμβουλος του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής, ο κ. Ανδρέας Βλάχος, Πρόεδροσ της ΣΕ ΝΔ Σπάτων-Αρτέμιδος, ο κ. Βασίλειος Σιδέρης, Πρόεδρος της ΔΑΚΕ υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ο κ. Παναγιώτης Τρωγαδής Προέδρος των Κυθνίων Αττικής, ο κ. Φίλιπος Ντόβας, πρόεδρος της Αμφικτιονίας Ακαρνάνων, πρώην διεθνής διαιτητής, ο κ. Αλέξης Οικονομόπουλος συνεργάτης του τ. υπουργού Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου, ο κ. Ανάργυρος Γεωργίου Γραμματέας του πνευματικού Κέντρου Ρουμελιωτών, η κα Ολγα Γερούτη υποψήφια με το συνδυασμό του Μπακογιάννη, ο κ. Στέργιος Σιούτης προιστάμενος υπουργείο εργασίας, η Κα Μαρία Ζαχαροπούλου διαμερισματική σύμβουλος Δήμου Αθηναίων. 
           Επίσης ήταν εκεί: ο Αντιδήμρχος Μαραθώνα κ. Γιάννης Μπούσουλας, ο βραβευμένος δημοσιογράφος συγγραφέας και εκδότης της εφημερίδας Αιτωλοακαρνανική κ. Χρυσόστομος Πατούλας, ο Γρηγόρης Τσιγαρίδας διευθυντής πολιτικού γραφείου Αντιπροέδρου βουλής, ο π. Σπυρίδων Κοζάνης απο την Μητρόπολη Περιστερίου, ο π. Νεκτάριος απο την Μητρόπολη Μεσογαίας καθώς και ο Χρήστος Γερούτης μέλος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, κ.α.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο