Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Λόγια καρδιάς απο τον ΧΡΗΣΤΟ ΜΠΟΝΗ, λίγο πριν την μεγάλη Χοροσπερίδα του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ, την Κυριακή 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020, στο κέντρο Αστροφεγγιά!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ ΓΡΑΦΕΙ: 
           Για να διαλευκάνουμε ορισμένες απορίες οι οποίες τα τελευταία 24ωρα περιφέρονται ενθεν και ενθεν. Οπως γνωρίζετε όλοι σας, την Κυριακή 23.2.2020  ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ διοργανώνει την ετήσια εκδήλωση του, παράλληλα δε με την κοπή της Βασιλόπιτας, διότι ως είθισται τα τελευταία χρόνια να συμβαδίζουν μαζί οι δυο εκδηλώσεις...........



       Στις συγκεκριμένες εκδηλώσεις, οι Σύλλογοι διαθετουν ένα αριθμό ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΝ μετά από απόφαση των Δ.Σ. Την ιδία τακτική ακλουθήσαμε και εμείςΚαι η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΑΣ ήταν να διατεθούν δωρεάν:  ΤΡΕΙΣ (3) ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ (η μια διπλή) προς τον ΔΗΜΑΡΧΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ (για δυο άτομα) και τους Πρόεδρους της ΟΠΣΥΞ και ΠΑΝΣΥ –Ουδεμία άλλη πρόσκληση ΔΩΡΕΑΝ σε κανένα.

           Όπως όλοι γνωρίζεται οι διοργανώσεις τέτοιων εκδηλώσεων έχουν αντικειμενικό σκοπό η εισροή ενός μικρού έως ελάχιστου κέρδους που απομένει από το σύνολο των εσόδων από τις πωλήσεις, για το ταμείο του κάθε συλλόγου, ούτως ώστε να έχει την δυνατότητα να διοργανώσει μια εκδήλωση στην πορεία του χρόνου η να προσφέρει ένα χρηματικό ποσό για κάποια κοινωφελή πράξη. Τα καθαρά κέρδη από τις χοροεσπερίδες η απλές συνεστιάσεις είναι ελάχιστα διότι το 95% της πρόσκλησης απορροφάται από τα κέντρο διασκέδασης, ένα άλλο μέρος θα καταναλωθεί στα δώρα που θα προσφέρει ο Σύλλογος για την λαχειοφόρο αγορά και το υπόλοιπο θα μείνει στο ταμείο του.
       Όπως προανέφερα στην αρχή έχει δημιουργηθεί μια βαριά ατμόσφαιρα από το περιβάλλον κάποιων βουλευτών η πολιτευτών του νομού μας ότι δεν έχουν προσκληθεί!!!!
       Κανείς δεν έχει προσκληθεί επίσημα πριν των πιο πάνω αναφερόμενων με δωρεάν πρόκληση. Κανείς δεν απαγορεύει σε κανένα να έρθει στην εκδήλωση.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ  ΕΙΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΕΙΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΕΙΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΕΙΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ (εξτρα), ΕΙΤΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ, ΕΙΤΕ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ, ΕΙΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, θα συνοδεύεται με το τίμημα της πρόσκλησης.
           Εάν εμφανιστούν 7 βουλευτές του Νομού συν κάνα δυο πολιτευτές και πιθανόν κάποιοι έξτρα τότε ένα σύνολο 10 ατόμων επι 20 ευρώ που θα ζητηθεί από το  κέντρο  ισοδυναμεί με 200 euro!!!!!!!! Κάτι που ξεπερνά και το ελάχιστο κέρδος που θα αποκομίσουμε ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ
        Ένα κάποιοι Βουλευτές μας θέλουν να έρθουν να σφίξουν χέρια ας έχουν στο άλλο χέρι το 20ευρω. 
       Πιθανόν κάποιοι (πολλοί ή λίγοι δεν έχει σημασία) να επικρίνουν τον τρόπο γραφής μου και το ύφος μου!!!! Μου είναι αδιάφορο παντελώς!!!!! 

       Απλά να ενημερώσω όλους τους επίδοξους επικριτές μου ότι όταν ο Σύλλογος Αστακιωτών διοργάνωσε μια εκδήλωση στην Αθήνα για να αποτραπεί το κλείσιμο της Εθνικής, στην αίθουσα της εκδήλωσης προσήλθαν δυο Βουλευτές (δεν χρειάζεται να αναφερθούν ονόματα εμείς τα ξέρουμε) οι οποίοι όταν πλησίασαν το τραπέζι που υπήρχε κατάλογος με υπογραφές διαμαρτυρίας για να κατατεθεί στην Εθνική Τράπεζα, εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας για να μην υπογράψουν!!!!!! 
        Κάποιοι άλλοι αδιαφόρησαν πλήρως, κάποιοι μας έστειλαν ένα τυπικό επιστολόχαρτο που συμπαρίστανται στον αγώνα μας (καμια αξία δεν έχει) και κάποιοι μας υποσχέθηκαν ότι θα έρθουν αλλα πιθανόν να έχασαν τον δρόμο. Το ίδιο ισχύει και για όλους σους είχαν κραταιά θέση στον Κρατικό μηχανισμό της τότε κυβέρνησης οι οποίοι αδιαφόρησαν για την εκδήλωση.
        Συμπερασματικά λοιπόν βγαίνει το εξής πόρισμα: Όταν χρειάζεσαι τον Βουλευτή να σου συμπαρασταθεί σε ένα από τα ελάχιστα προσκλητήρια που του στέλνεις για ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα και αδιαφορεί, τότε ποιός ο λόγος να τον προσκαλέσεις σε μια εκδήλωση με μοναδικό σκοπό να έρθει να καθίσει πρώτο τραπέζι να χαμογελάσει σε όλους, να ακούσει το όνομα του από το μικρόφωνο και σε 10 λεπτά να φύγει; 

Φωτεινή εξαίρεση όλων αυτών είναι (και παραμένει πάντα διαχρονικά) ο πρ. Υπουργός ΑΣΤΑΚΙΩΤΗΣ Τάκης Στρατούλης, ο οποίος μας παραχώρησε το γραφείο του για να συζητήσουμε τα πάντα,  όσο καιρό θέλαμε, ήρθε σε επικοινωνία με πολλούς υπουργούς και Βουλευτές για να τους ζητήσει την ύστατη στιγμή να δοθεί μια παράταση στην απομάκρυνση του καταστήματος της ΕΤΕ και έκανε τα πάντα για να μας βοηθήσει.
      Τον ενημερώσαμε για να του προσφέρουμε μια πρόσκληση δωρεάν και ΑΡΝΗΘΗΚΕ διότι γνωρίζει σαν συνδικαλιστής πολλά χρόνια, πόσο ανάγκη έχει ένας σύλλογος και μάλιστα πολιτιστικός, το 20ευρω.

       Εν κατακλείδι λοιπόν καλό θα είναι να το εμπεδώσουν όλοι τους πριν έρθουν, διότι η ντροπή είναι μισή-μισή.
ΣΗΜ: Το κείμενο αυτό ανέβηκε με ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ έχοντας σαν  βαση δυο ιδιότητες! 
1/ Σαν Πρόεδρος (που είμαι σίγουρος ότι και τα υπόλοιπα μέλη θα συμφωνήσουν απόλυτα αλλά πιθανόν κάποιοι δεν θα προέβαιναν στο να ανεβάσουν ποτέ μια τέτοια ανακοίνωση για πολλούς λόγους).
2/ Σαν ένας άνθρωπος που δεν υπέκυψα ποτέ σε κανένα και δεν έχω ανάγκη κανένα, ούτε φοβάμαι πιθανόν κατεβασμένα μούτρα. Θα μπορούσα να πω με λίγη δόση χιούμορ ότι μάλλον κάποιοι με έχουν ανάγκη παρά τους έχω –Δεν έχω κανένα πρόβλημα αν δεν μου ξαναδώσουν το χέρι τους να  χαιρετηθούμε.  Στην μακρόχρονη καριέρα μου σαν φωτορεπόρτερ έχω σφίξει χέρια ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΩΝ ΗΓΕΤΩΝ εντος και εκτός Ελλάδας 

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ

28 σχόλια:

  1. Ο Χριστέ μου .....Α ρε καημένε Αστακέ σε ποιων τα χέρια έχεις πέσει ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο φιλε απο τα γυμνασιακα μας χρονια,τα χρονια που ξεκινησαμε διαφορες εκδηλωσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλός ο στρατουλης αλλά στης εκλογές είναι κουμουνιστής και ιδεολόγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΚΟΛΙΑΣ που είναι άνεργος τώρα τι θα γίνει πρέπει να πληρώσει η πρέπει να πάει με την παρέα του Δημάρχου για να την βγάλει καθαρή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου το ξαναλέω ότι και να κάνεις ο ΤΖΑΚΟΜΠΟ δεν ασχολείται μαζί Σου 🖐🤣🖐🤣🖐🤣.Στον Δήμο Ανακτορίου πες αλεύρι 😂😂😂😂😂😂😂

      Διαγραφή
    2. 4:27 ε ναι και λίγα λες ...........

      Διαγραφή
  5. Βρε άνθρωπέ μου ασχολείται κανένας με το ποιους καλέσατε και ποιους όχι; Και αν έχεις σφίξει χέρια μεγάλων ηγετών εντός και εκτός Ελλάδος; Σε διαβεβαιώ πως όχι. Καλή διασκέδαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λόγια καρδιάς δεν ξέρω αν είναι. Πάντως μυαλού δεν είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. λόγια καρδιάς κι' ανείπωτα
      που δέν κοστίζουν τίποτα.

      Διαγραφή
  7. αν ήταν έτσι τα λόγια ... καρδιάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. θα είμασταν όλοι τρίς ευτυχισμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πέστα Χρήστο. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου διότι οι βουλευτές και όχι μόνον έχουν κακομάθει να μην δίνουν ούτε ένα ευρώ και απλά θέλουν πρώτο τραπέζι πίστα. Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα. Καλημέρα σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Κολιάς λεει ο άλλος... Χαχαχαχα γεια σου φιλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Με το άρθρο σας ενθαρύνετε τον λαικισμό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΠΡΑΒΟ ΧΡΗΣΤΟ. ΙΣΑ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΑ
    ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΑ
    ΝΩΝΤΑΣ ΝΙΚΑΚΗΣ ΒΟΝΙΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γωριζετε πολυ καλα οτι σε καθε αναρτηση στο διαδυκτυο(ειτε λεγεται blog ειτε site) παντα θα υπαρχουν οι θετικες και οι αρνητικες θεσεις και αποψεις, κατι που πρεπει να αποδεχθει ο συντακτης του κειμενου αλλα και ο καθε ενας απο εμας που θα ανεβασει μια σκεψη του η ενα κειμενο Ακριβως στην ιδια κατηγορια ειμαι και εγω και αποδεχομαι ολες τις αντιθετες αποψεις με μια διαφορα ομως Στο συγκεκριμενο σχολιο μου δεν εχω καταλαβει ακομη που διαφωνειτε και γιατι διαφωνειτε μαζι μου,και αναφερομαι φυσικα σε οσους καταθετουν την διαφωνια τους (αν ειναι διαφωνια αυτα τα σχολια) Οι αρνητικες εως προσβλητικες αποψεις αποδιδωνται στο προσωπο μου πιθανον απο εμπαθεια η ανικανοτητα επιζχειρηματων (χωρις να αποκλειω την περιπτωση να ειναι και οικειοι μου ,παραλληλα δε χωρις να αποκλειω και την περιπτωση να ειναι και ΕΝΑΣ ο γραφων) Καλο θα ηταν (ετσι επιτασει η δημοκρατια) οταν διαφωνεις με μια θεση να καταθετεις τα επιχειρηματα σου απεναντι στον ##αντιπαλο σου## Η τακτικη να χυδαιολογεις να υβριζεις να συκοφαντεις καποιον χωρις να εκφερεις αποψη πανω στο ζητημα που εχει τεθει ειναι ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑ. Φυσικα δεν θα ξαναζητησω για χιλιοστη φορα να αναφερεστε ονομαστκως οπως εγω διοτι μαλλον ματαιοπονω .Η τακτικη αυτη ειναι προσφιλςστατη σε ##ανθρωπους## που εχουν γαλουγηθει στ ταγματασφαλιτικη θεωρια και πραξη. Για τους συγκεκριμενους τυπους δεν θα επιχειρηματολογησω για κανενα σχολιο Μενουν τα γραφομενα να τα σχολιασουν ολοι οι υπολοιποι που τους παρακολουθουν
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο κος Χρήστος Μπονης έχει πάει
    σε όλα τα ξένα και πολιτισμένα κράτη
    Και ολο και κατι είδε παραπανω
    απο εμας τους ντόπιους και ιθαγενείς.
    Να τον ακούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αξιότιμε κε Μπόνη, δημιούργησες θέμα χωρίς λόγο. Και εκτίθεσαι. Υπάρχουν σοβαρότερα για να ασχοληθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Υπάρχει και η άλλη άποψη του νομίσματος αγαπητοί φίλοι. Προσωπικά γνωρίζω οτι οι κ.κ βουλευτές αν δεν πλήρωναν την κάρτα - τις περισσότερες φορές την πλήρωναν - έπερναν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ λαχνούς 50 ευρώ. Ατυχής κατά τη γνώμη μου η άποψη αυτή εκ μέρους του καθ΄όλα αγαπητού κ. Μπόνη. Έχει υποχρέωση το Δ.Σ να αξιολογήσει - ιεραρχήσει και να στείλει προσκλήσεις και όποιος θέλει να έρθει έρχεται και εξυπακούεται πληρώνει την κάρτα του. Επίσης , παλιότερα οι Σύλλογοι , διαπραγματεύονταν με το κέντρο να έχει ένα τραπέζι ΠΡΟΣΦΟΡΑ απ το κέντρο διασκέδασης , ειδικά για τους επισήμους στο οποίο έβαζε μια πιατέλα φρουτοσαλάτα και σε μια άλλη λίγο μεζέ και 2 μπουκάλια κρασί. Δεν χρειάζονται κατα την άποψη μου τέτοιες ανακοινώσεις. Ο Σύλλογος κάνει χορό , προσκαλεί δίχως διακρίσειε και ο " θαμών " ξέρει τι θα κάνει . Θα βοηθήσει και με το παραπάνω . Να είστε σίγουροι .
    ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κυριε 12.44--Το αν εκτιθεμαι στο προσωπο σου μου ειναι παντελως αδιαφορο Δεν θα μπω στον κοπο να ανοιξω διαλογο μαζι σου διοτι και δεν το επιδιωκω αλλα και δεν αξιζει οταν σχολιαζεις ανωνυμα και γραφεις οτι σου κατεβει . Σε ποιον εχω εκτεθει ; Αν εχω εκτεθει στους βουλευετς και στους περιξ τους δεν εχω κανενα προβλημα Ας μην ερθουν καθολου Υπαρχει μια σκεψη και μια λυση , την οποια θα αποδεχθω Να καταθεσεις εσυ το αντιτιμο της προσκλησης και να τους προσκαλεσεις ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ. --. Οσο για τον κυριο 8.59 που σε πρωτη αναγνωση φαινεται ευγενης παρ οτι εχουμε την διαφωνια μας, ενημερωνω τον αγαπητο φιλο οτι λαχνους 50 ευρω και πολυ περισσοτερους αγοραζουν ολοι οσοι ερχονται και πληρωνουν και την προσκληση
    Και για να κλεισω την παρεμβαση μου. Δεν ανεβασα το σχολιο μου για να τεθει υπο την κριση σας αν ειναι σωστη η θεση μου η οχι --Προφανως γνωριζα οτι θα υπαρχουν και θετικα και αρνητικα σχολια Το ανεβασα προς ενημερωση διοτι τις τελευταιες δεκα ημερες ειχαμε ενοχλητικα τηλεφωνηματα!!!! Κλεινωντας αγαπητε 8.59, μια τελευταια ενημερωση Προσκλησεις δεν στελνουμε σε κανενα Οποιος παρευρεθει την αγοραζει Η διανομη προσκλησεων ητο συνηθης τα παλια χρονια που εστελνε ο προεδρος σε ολους τους επισημους για να εχει μια ##ευνοια## η μια προβολη Σε εμας δεν εχουν θεση τετοιες ενεργειες γιατι δεν θελουμε την προβολη των αξιωματων μας αλλα των εργων μας

    ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥς ΚΑΙ ΚΥΡΙΩς ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΟΥΝ
    Φυσικα σε οσους θα ακολουθουν την τακτικη της αντιπαραθεσης μεσω ηλεκρονικων μεσων θα αποκαλυφθουν καποια στιγμη διοτι τιποτε και ποτε δεν μενει κρυφο
    Αν αυτοι οι ελαχιστοι θεωρουν οτι η υπερασπιση καποιων με αξιωματα ειναι το υπερτατο καθηκον τους εναντι της βιωσιμοτητας ενος συλλογου που στεκεται σε ξυλινα ποδια λογω των μεγαλων υποχρεωσεων κυριως οικονομικων τοτε ΕΥΓΕ ΤΟΥΣ
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. δηλαδή προσκλησεις , δεν στείλατε ούτε στα Μέλη του Συλλόγου ; πως θα το μάθουμε να ρθούμε ; κι επειδή ειλικρινά σας εκτιμώ , σας λέω οτι έχετε εκτεθεί πολλαπλώς με αυτη την ανάρτησή σας. Η πιάτσα , αυτά λέει. Βέβαια , δεν σας ενδιαφέρει όπως διατίνεσθε. Ατυχής , ατυχέστατη η ανάρτηση. Εκθέτετε θεσμούς ( βουλευτές ) και πρόσωπα ( ΠΑΝ.ΣΥ , ΟΠΣΥΞ ). Φιλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 7,56 όταν γινεται μελος του Συλλογου μας θα μαθετε το πως επικοινωνούμε Η επαγγελματικη μου ενασχολιση με τα ΜΜΕ μου εχει αποφερει ένα μεγαλος κερδος Να ξερω να χρησιμοποιω δεκαδες τροπους επικοινωνιας και μεταφορας εικονας και λεξεων Εάν καποια στιγμη θα αποφασισετε να μας τιμησετε με το να γινεται μελος μας θα μαθετε πολλα ακομη το πως επικοινωνουν στην εποχη του 2020 Οι προσκλησεις αγαπητε εχουν μεινει στην εποχη του 80 η του 90. Εάν εσεις κατέχετε θεσμικο ρολο σε καποιο συλλογο η ομοσπονδια η ενωση και επικοινωνειτε ακομη με προσκλησεις τοτε ανησυχω πολύ για την αποτελσματικοτητα του φορεα . Οσο για την πιατσα που αναφέρεστε μαλλον εχετε μεγαλο κυκλο για να πληροφορείστε τα παντα Πιθανον ο κυκλος σας να ανηκει σε οσους εχουν μονίμως ταση κατεδάφισης των παντων Δεν ξερω αν εκθετω βουλευτες παντως η ΟΠΣΥΞ και Η ΠΑΝΣΥ εχουν ηδη ενημερωθεί εδώ και ένα μεγαλο χρονικο διαστημα ότι είναι οι επισημοι προσκεκλημένοι μαζι με τον Δημαρχο μας Κλεινωντας την αναφορα μου σας προσκαλω εστω και κρυφα να ερθετε μεθαύριο , την Κυριακη ,για να διαπιστώσετε ποσο η πιατσα βοα εναντιον μου Μαλλον λαθος πορτα χτυπάτε αξιοτιμε(και όχι αξιοτιμη) αναγνωστη -Παντως μετα από οσα εχεις γραψει ετοιμασε και κανενα σημείωμα με κανενα ρουσφετακι .ισως εχεις τυχη (αν φυσικα δεν εχεις καταλαβει ηδη καμια θεσουλα )
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πολλα ειτε ειτε μας λες για το δημαρχο γιατι δωρεαν και για τον πρωθυπουργο οχι;φασκεις και αντιφασκεις .λυπαμαι δεν θα ερθουμε ουτε τζαμπα ουτε με πληρωμη .Τελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Α και κατι άλλο που μου διεφυγε αγαπητε 7.58 μμ Γραφετε ότι εκθετω θεσμούς δηλ Βουλευτες Ερωτηση Βουλη παρακολυθειτε ; Συνεδριασεις της Ολομέλειας του Ελληνικου Κοινοβουλίου παρακολουειτε . Πολιτικες εκπομπες παρακολουθείτε ;εκπομπες πρωινες με καλεσμένους βουλευτες παρακολουθείτε ; Και δεν εχετε διαπιστωει σε ολες αυτές τις αντιπαραθέσεις ότι οι μεν εκεθετουν τους δε ; Δεν εχετε μαθει ότι στο Ευρωπαικο Κοινοβουλιο βουλευτες μιας παραταξης(οποια ειναι αντιπολιτευση )καταγγελουν βουλευτες αλλης παρατάξης(συνηθως της κυβερνώσας ) για προσδοσια η για αλλα αδικήματα ; Δεν παρακολουθείτε τι γινεται με την Novartis , τον Παπαγελλοπουλο, δεν παρακολουθείτε τι συμβαινει με το προσφυγικο οπου οι μισες πτέρυγες της Βουλης(τουτέστιν βουλευτες) επιτιθωνται κατά των αλλων με φρασεις και θεσεις που ξεφευγουν από την λογικη ; τι προδοτες τι απατεωνες τι λωποδυτες , τι εθνικους μειωδωτες και τοσους αλλους χαρακτηρισμούς που εκτοξεύονται ενθεν και ενθεν και ερχεστε εσις τωρα και μου λετε ότι προσβαλλω τον θεσμο του βουλευτη επειδή του ζητησα να πληρωσει μια προσκληση για να κρατηθεί ορθιος ενας πολιτιστικος συλλογος !!!Και γιατι προσβαλλω τον θεσμο ;Και πως προσβαλλεται ενας θεσμος ;

    ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πάτερ αφες αυτοίς . ου γαρ οίδασι τι ποιούσι... ή αλλα λέει η θειά μου άλλα ακούν τα αυτιά μου . καληνύχτα σας ....

      Διαγραφή
  22. Κανονικά κε ΜΠΟΝΗ
    οι πρώην δήμαρχοι θα έπρεπε να προσκληθούν
    Τιμής Ενεκεν για τα έργα τους στον Αστακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τιμής ένεκεν.

    Και για τα γλυκόλογά τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο