Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Πολιτική εκδήλωση με θέμα: «Συμπεράσματα από τη δράση του ΚΚΕ τη δεκαετία του 1940»


Η Τομεακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας διοργανώνει πολιτική εκδήλωση με θέμα: «Συμπεράσματα από τη δράση του ΚΚΕ τη δεκαετία του 1940», την Τετάρτη 12 Φλεβάρη, στις 6:30 μμ, στη Δημοτική Αγορά (πρώην Λαχαναγορά) στο Αγρίνιο.

Θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
   
Στο χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργεί έκθεση βιβλίου των εκδόσεων της «Σύγχρονης Εποχής», όπου ο καθένας θα μπορεί να προμηθευτεί νέες και παλιότερες εκδόσεις.
 
 
 

3 σχόλια:

  1. Τα έχει βγάλει ο λαός του Ξηρομέρου τα συμπεράσματα από την δράση του ΚΚΕ το 40 ,στρατόπεδα συγκεντρώσεως κολαστήρια στην κομποτι,στον βάλτο, βάραθρο Τατάρνας, βάραθρο Προδρόμου, ξυλοδαρμοί, απαγωγές, πλιάτσικο, δολοφονίες με σαδιστικό τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να πεις και τι να σχολιάσεις τα άτομα είναι στον κόσμο τους. Αυτοί είναι που θέλουν να μας σώσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν εσύ δεν θες να σωθείς, δεν μπορεί κανένας να σε σώσει.. Στον μικρόκοσμο σας μάλλον ζείτε εσείς κ περιμένετε σωσίες.. Όσο για τη δράση του ΚΚΕ κ τα συμπεράσματα που έχετε βγάλει, μάλλον είστε ανιστόρητοι γτ δεν κ γνωρίζετε ποιος θυσιάστηκε για να μπορείτε να απολαμβάνετε την οποία ελευθερία σας τώρα.. Αλλά μάλλον είστε απόγονοι των ναζί κ των χρυσαυγιτων που σπέρνουν το μίσος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο