Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό, στο δρόμο ΜΥΤΙΚΑΣ - ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ | Είχε Άγιο ο οδηγός [ΦΩΤΟ]




Εκτροπή Ι.Χ. αυτοκινήτου σημειώθηκε χθες μεσημεριανές ώρες στον  δρόμο Μύτικας - Αρχοντοχώρι.

             Ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο του οχήματος του για άγνωστους λόγους και κατέληξε στο γκρεμό. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε ενώ χρειάστηκε η συνδρομή γερανού, ιδιώτη, για να το σηκώσει και να το παραλάβει η οδική βοήθεια. 
          Οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν στο Fb, ενώ όπως φαίνεται το σημείο είναι αφύλακτο, χωρίς προστατευτικές μπάρες καθιστώντας την διαδρομή πολύ επικίνδυνη για να διερχόμενα οχήματα....




φωτο: Κώστας Καρακώστας












8 σχόλια:

  1. Πόσο άραγε κοστιζουν ρε ψηφοφόροι που είμαστε και όλων των δημοκρατικών και προοδευτικών κομμάτων απο το 1974 και μετά οι προστατευτικές μπάρες σε δρόμους ανά χιλιόμετρο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν περισσεύει από τον Γαλουνη είχε πολλά έξοδα στα τριάντα πέντε χρόνια εξουσίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά μην μας πείτε,
      ότι ήταν μόνο ο Γαλούνης πολιτικός σε όλη την Περιφέρεια και την Ελλάδα Όλη, απο το 1974 εως και σήμερα.

      Διαγραφή
    2. ο δρόμος αυτός , στη θέση Αγιος Ταξιάρχης και στον δρόμο Αρχοντοχώρι -Μύτικας κι όχι Αρχο τοχώρι -Αστακός, βρε σαΐνη παντογνώστη και χρόνια πάσχοντα απο την ανίατη ασθένεια του αντι Γαλούνη , ανήκει στην Νομαρχία ( ν. περιφέρεια ) και οι μπάρες έπρεπε να μπουν απ αυτή . Έπρεπε να είχαν μπει , ναι απο την Περιφέρεια. Αλλά σου φταίει χρόνια ο Γαλούνης !!! απ ότι φαίνεται. Το γεγονός οτι στο χωριό σου οι περισσότεροι κυκλοφορούν δίχως δίπλωμα και δίχως ασφάλεια στο αυτοκίνητο τους και ότι οι περισσότεροι οδηγούν κάτω απο 18 ετών δεν σε ενοχλεί ; Είμαι σίγουρος οτι αν έχεις αυτοκίνητο το έχεις ανασφάλιστο , τουτέστιν είσαι δημόσιος κίνδυνος , αλλά και κριτής και επικριτής των πάντων και ολίγον τι πονηρούλης και εμπαθής.

      Διαγραφή
    3. 7,55 Ο δρόμος έπρεπε να έχει μπάρες
      και από τον δρόμο αυτό διαβαίνουν κάθε ώρα και στιγμή αυτοκίνητα
      Όλα τα άλλα που λες είναι φαντασίες σου
      και τα κόμματα που κυβέρνησαν και οι πολιτικοί που τα εκπροσωπούν
      έχουν πολιτικές ευθύνες και με επιμερισμένες αρμοδιότητες για το κάθε πολιτικό εκπρόσωπο της κοινωνίας μας.

      Διαγραφή
    4. μα το αναφέρω κ. 9.37μμ, έπρεπε να υπήρχαν μπάρες ΧΤΕΣ !!! τι δεν καταλαβαίνεις !!! , Όπως προσδιορίζω και τους αρμόδιους που έπρεπε να τις είχαν τοποθετήσει. Αν θυμάσαι αυτές οι μπάρες απ το χωριό σου ως τον Πύργο μπήκαν πριν 20 ; περίπου χρόνια. Στο σημείο αυτό στο γεφυράκι οι αρμόδιοι του Τμήματος Συγκοινωνιών της τότε Νομαρχίας για να μην βάλουν , πιθανολογώ ότι κάτι καλύτερα ήξεραν απο εμάς. Στα υπόλοιπα επικίνδυνα σημεία , τοποθέτησαν και υπάρχουν και σήμερα. Στο σημείο αυτό δεν δικαιολογεί (λόγω στροφής ) ανάπτυξη μεγάλης ταχύτητας. Υπήρχαν και 4,5 χρόνια που κυβέρνησαν και άλλοι εκτός την " επάρατη δεξιά " που τμήμα της αγκαλιάζονταν με τους μέχρι χτες κυβερνούντες και το ΠΑΣΟΚ του " Πινοσέτ" και των " Ταγματασφαλιτών " που έτσι τους προσδιορίζατε και σήμερα τα 2/3 των π. βουλευτών του είναι σε σας . Δεν απαντάς στην ταμπακέρα ; δεν σε ενοχλεί το ότι οι περισσότεροι σφην επαρχία δεν έχουν δίπλωμα οδήγησης και , ασφάλεια στο αυτοκίνητο τους και είναι δημόσιοι κίνδυνοι ; δεν σε ενοχλεί το γεγονός οτι παρα πολλοί κατεβαίνουν και ανεβαίνουν αυτο τον δρόμο σφεράτοι και πάνω των ορίων ταχύτητας του Κ.Ο.Κ ; Αλλά είπαμε το ότι δεν ήταν τοποθετημένες μπάρες φταίει...ο Γαλούνης !!! κι όχι η Τεχνική υπηρεσία της Νομαρχίας που δεν τις τοποθέτησε την εποχή που τοποθέτησε και τις υπάρχουσες σε όλο το κομμάτι Αρχοντοχώρι- Πύργος. Προσωπικά εκτιμώ οτι για το συμβάν ( λόγω στροφής ) ήταν μια ατυχής στιγμή του οδηγού ή μηχανολογική βλάβη του αυτοκινήτου. Δεν απαντώ στους χαρακτηρισμούς σου , ότι είναι φαντασίες μου !!! Τολμώ να πω ότι τα περισσότερα οχήματα οδηγούνται δίχως δίπλωμα και είναι ανασφάλιστα !!! και τρέχουν πάρα πολύ !!! και οδηγούν και αρκετά παιδαρέλια κάτω των 18 ετών και είναι δημόσιοι κίνδυνοι !!! Εσύ δεν βλέπεις την πραγματικότητα. Τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.... Αλήθεια απόψε είδατε κάνα όνειρο για τον Γαλούνη ; Καλημέρα σας κύριε μου , καλημέρα σας.

      Διαγραφή
  3. απο χειροκρότημα σε εκλογές καλά τα ΠΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχει χαθεί το μέτρο και το λογικό
    Μας λένε όλοι και μιλάμε για τουριστικές και οικονομικές ... αναπτύξεις και δεν έχουν λυθεί ακόμα βασικά πράγματα και όπως η οδική ασφαλεια των επαρχιακών δρόμων, η υδροδότηση, λιμάνια, βιολογικοί καθαρισμοί κ.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο