Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Συγχαρητήρια του ΝΙΚΟΥ ΡΑΠΠΟΥ, στο Γυναικείο Τμήμα του Συλλόγου Κωνωπινιωτών για το Χρυσό βραβείο που απέσπασαν στο διαγωνισμό μαγειρικης

Έκφραση ευαρέσκειας προς το Γυναικείο Τμήμα του Συλλόγου Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου, από τον λαογράφο ερευνητή κ. Νίκο Ράππο .

ΑΠΟ: ΝΙΚΟΣ ΡΑΠΠΟΣ 
Προς τον Πρόεδρο του Συλλόγου Κωνωπινιωτών Βασίλη Σκούρτα.

Κύριε Πρόεδρε
     Η τελευταία επιτυχία των γυναικών του Συλλόγου μας, στον Διαγωνισμό Φαγητού, με γέμισε η υπερηφάνεια και θέλω να πιστεύω, το ίδιο να συνέβη και στους άλλους χωριανούς μας.
    Τόσο η επιλογή του φαγητού, όσο και η εκτέλεση της μαγειρικής του με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο αλλά και το γευστικό το αποτέλεσμα, άφησαν πολύ πίσω τους άλλους ανταγωνιστές μας.
     Καταπληκτικό! (Έχω όμως και κάποιο συναισθηματικό δεσμό με το βραβευμένο φαγητό: Κεφτέδες καπαμά έφτιαχνε η μάνα μου εκείνα τα παλιά χρόνια της πείνας. Δεν θυμάμαι αν το φαγητό της μάνας μου άξιζε επαίνου, ρίχνοντας όμως μπόλικο αλεύρι στη σάλτσα του….. χορταίναμε !. ).............



     Συγχαρητήρια λοιπόν στις αγαπητές Kυρίες και με την ευκαιρία θα ήθελα να τους συστήσω να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο την προσφορά τους στο Σύλλογο μας για το καλό όλων μας.
Πρωτίστως εύχομαι να, μαστέ καλά

Νίκος Ράππος
Κωνωπίνα 27 Ιουνίου 2017





http://konopinanews.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο