Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Η Κανδήλα τίμησε τους δασκάλους της που υπηρέτησαν τα έτη 1966-1980. (βίντεο-φωτο).


Ένα ταξίδι στο παρελθόν είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε όσοι βρεθήκαμε στο Δημοτικό Σχολείο Κανδήλας την Παρασκευή 28 Ιουλίου το απόγευμα.
Σε μια εκδήλωση γεμάτη από συγκινητικές αναμνήσεις που διοργάνωσε ο Προοδευτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Κανδήλας με την υποστήριξη του Ν.Π.Δ.Δ. Ξηρομέρου, αφιερωμένη στους παλιούς δασκάλους και δασκάλες του χωριού μας κατά την περίοδο 1966-1980......
Παρευρέθησαν οι δάσκαλοι:
κ. Κώστας Μακρυγεώργος με την κ. Γιοβάννα Σκιαδαρέση-Μακρυγεώργου, ο κ. Αλέκος Δόσης με την κ. Αθανασία Δόση, ο κ. Ιωσήφ Τσάτσος, η κ. Λευκοθέα Λώλου, και η κ. Παρασκευή Λιότου, ενώ ευχαριστήρια επιστολή έστειλε ο δάσκαλος κ. Στέφανος Κυριάκης. Σε σχολικούς πίνακες αναρτήθηκε φωτογραφικό υλικό της εποχής που επιμελήθηκε η Σπυριδούλα Σούφη, την οποία ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την πολύτιμη βοήθειά της στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής που μας ταξίδεψε πίσω στα παιδικά μας χρόνια. 
Ήταν μεγάλη η ικανοποίηση και η χαρά του καθενός, όταν αναγνώριζε τον εαυτό του ανάμεσα στους συμμαθητές του σε διάφορες σχολικές δραστηριότητες της εποχής.
Οι δάσκαλοι εμφανώς συγκινημένοι αναγνώριζαν και αυτοί παλιούς μαθητές τους, 50άρηδες και 60άρηδες πλέον, αναπολούσαν παλιές στιγμές, έγιναν πάλι ένα μαζί τους όπως εκείνα τα ανεπανάληπτα και αγνά σχολικά χρόνια.
Ο Π.Π.Σ. Κανδήλας ευχαριστεί τον κ. Αλέξανδρο Παπαναστάση, σημερινό διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου μας, την κ. Γιοβάννα Μακρυγεώργου για την παραχώρηση πολλών φωτογραφιών, όπως επίσης όσους συνέβαλλαν να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση αυτή και ιδιαίτερα όσους μας τίμησαν με τη παρουσία τους. 
Εκ μέρους του Π.Π.Σ. Κανδήλας
Δήμητρα Λεκατσά
Δείτε βίντεο και πολλές φωτογραφίες από την εκδήλωση..........

















































































kandilatoxoriomas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο