Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Το χλιδάτο γιοτ του Αμπράμοβιτς στα νερά του Ιονίου

 Πιστός λάτρης του Ιονίου, φαίνεται να είναι ο Ρώσος μεγιστάνας Ρόμαν Αμπράμοβιτς καθώς για ένα ακόμη καλοκαίρι επέλεξε να επισκεφτεί με την υπερπολυτελή θαλαμηγό του «Luna», τα ελληνικά νησιά. Ο Ρώσος κροίσος, ξεκίνησε τις διακοπές του στη Λευκάδα, συνέχισε σε Αντίσαμο και Αργοστόλι, ενώ αμέσως μετά βρέθηκε στις θάλασσες της Ζακύνθου.


Για άλλο ένα καλοκαίρι, ο 13ος πλουσιότερος Ρώσος και ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας Τσέλσι, και η σύντροφός του, Ντάρια Ζούκοβα έδωσαν το στίγμα τους με το γιοτ «Luna», χωρίς όμως να γίνουν αντιληπτοί, αφού δεν αποβιβάστηκαν σε κανέναν από τους προορισμούς που επισκέφθηκαν. Από εκεί και πέρα αρκέστηκαν να απολαυσουν την φυσική ομορφιά, το τοπίο και τα γαλαζοπράσινα νερά.
Το χλιδάτο γιοτ… «Luna»
Το Luna ολικού μήκους 114 μ. και μέγιστου πλάτους 20 μ. είναι ένα πολυτελές γιοτ που κατασκευάστηκε το 2010 από Lloyd Werft της Μπρέμερχαβεν, στη Γερμανία. Το εξωτερικό του σχεδιάστηκε από New Cruise της Γερμανίας και το εσωτερικό του από τον Donald Starkey.Το «Luna» στον κόλπο της Ρούδας, κάτω από το παραδοσιακό χωριό Πόρος Λευκάδας. Φωτογραφία Ειρήνη Μεσσήνη.

 imerazante.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο