Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Αύριο η κηδεία στο Αγρίνιο του 54χρονου ΒΑΪΟΥ ΡΟΒΙΣΗ που σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Κεφαλόβρυσο

Αύριο Σάββατο 29.7.2017 το μεσημέρι στις 12:30, θα κηδευτεί στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, ο 54χρονος Βάϊος Ροβίσης που έχασε τη ζωή του σήμερα στην Ιόνια οδός στο Κεφαλόβρυσο, όταν παρασύρθηκε, θανάσιμα από Ι.Χ. αυτοκίνητο.

     Στο πένθος έχουν βυθιστεί η οικογένεια, οι συγγενείς και φίλοι του Βάϊου Ροβίση, ο οποίος έφυγε τόσο αναπάντεχα κι άδικα από τη ζωή. Ο 54χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο όταν παρασύρθηκε από όχημα στο Κεφαλόβρυσο. 
    Ο εκλιπών γεννήθηκε στο Ματσούκι Ιωαννίνων, κατοικούσε στο Αγρίνιο και άφησε πίσω του την γυναίκα του και τα 2 παιδιά του.
Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του......



Το χρονικό του θανατηφόρου τροχαίου: 

   Σύμφωνα με το agriniopress.gr το δυστύχημα σημειώθηκε στις 12:30 μ.μ., όταν ο 54χρονος Βάϊος Ροβίσης επιχείρησε να διασχίσει κάθετα την Ιόνια οδό στο  48o χιλιόμετρο της στο ύψος του Κεφαλόβρυσου, όταν και παρασύρθηκε από Ι.Χ. επιβατικό που οδηγούσε 65χρονη. 
   Η οδηγός δεν πρόλαβε να αντιδράσει και ο πεζός τραυματισμένος βαρύτατα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Η 65χρονη οδηγός συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Ο άτυχος 54χρονος Βάϊος Ροβίσης ήταν γεννημένος στα Ιωάννινα και διέμενε στο Αγρίνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο