Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Ουρές τα αυτοκίνητα στο λιμάνι του ΑΣΤΑΚΟΥ για να επιβιβαστούν στο φέρυ μποτ προς Ιθάκη και Κεφαλλονιά (ΦΩΤΟ: Χρήστος Μπόνης)

  Ουρές για το φέρυ μποτ σήμερα στο λιμάνι του Αστακού για να περάσουν απέναντι σε Ιθάκη και Κεφαλλονιά. Πολύ αυξημένη η κίνηση στο λιμάνι και ο φωτορεπόρτερ Χρήστος Μπόνης ήταν εκεί και προτείνει να αναλάβουν πρωτοβουλίες οι Δήμοι Ξηρομέρου και Ιθάκης  και να διοργανώσουν μια μικρή εκδήλωση για το καλωσόρισμα των παραθεριστών....

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ: Για άλλη μια μέρα σχηματίστηκε τεράστια ουρά από (κυρίως) ΙΧ στον παραλιακό δρόμο του Αστακού με σκοπό οι εκδρομείς  να  επιβιβαστούν στο φέρυ μποτ με προορισμό την Ιθάκη και Κεφαλλονιά. 
     Μετά δε την κατάργηση της γραμμής από την Πελοπόννησο προς τα δυο αυτά νησιά η κίνηση έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Φυσικά (χωρίς να το εκλάβουν ορισμένοι οτι ειναι κριτική εις βάρος τους) θα μπορούσαν οι δυο Δήμοι Ξηρομέρου και Ιθάκης να διοργανώσουν ένα μικρό χάπενινγκ στις δυο προβλήτες υποδεχόμενοι και καλωσορίζοντας τους παραθεριστές έστω με ένα αναψυκτικό η ένα τουριστικό οδηγό.........


    Η απρόβλεπτη αυτή προσφορά  της κατάργησης της γραμμής της Πελοποννήσου δίνει την δυνατότητα στο Δήμο μας να την αξιοποιήσει προσοδοφόρα. 
     Πολλές προτάσεις μπορούμε να σκεφτούμε και να προτείνουμε όλοι μας, αλλά θεωρώ ότι η Δημοτική Αρχή έχει την διορατικότητα και την αποφασιστικότητα να μπορεί και να προτείνει και να υλοποιήσει ταυτόχρονα. 
      Ας έρθει έστω και τώρα σε επικοινωνία με τον Δήμο Ιθάκης και ας ξεκινήσουν ακόμη και αυτή την χρονική περίοδο μια  πρώτη εκδήλωση που θα είναι η απαρχή μιας συνεργασίας.  Ακόμη και ένα χαρτάκι αυτοκόλλητο που θα είναι γραμμένος ο προορισμός του ΙΧ (Ιθάκη ή Κεφαλονιά) και από κάτω Δήμος Ξηρόμερου το όποιο θα μοιράζετε μπροστά στον καταπέλτη στους οδηγούς σε συνεργασία με τους ναυτικούς του πλοίου.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο