Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Μικρή πυρκαγιά σε κατοικημένη περιοχή στον ΑΣΤΑΚΟ (ΦΩΤΟ: Χρήστος Μπόνης)






ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Χρήστος Μπόνης 

        Μικρής έκτασης φωτιά ξέπασε τις απογευματινές ώρες σε κατοικημένη περιοχή στον ΑΣΤΑΚΟ από άγνωστη αιτία. 
      Ευτυχώς δεν πρόλαβε να πάρει μεγάλες διαστάσεις, αφού με την άμεση παρέμβαση των κατοίκων η κατάστασή τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο.....











2 σχόλια:

  1. Παλι καλα που υπηρχαν και ζωντανα στο χωρο εκει και ηταν λιγα τα χορταρια ειδαλλως θα ειχε εξαπλωθει η φωτια και θα κινδυνευαν σπιτια ...και να ευχαριστησω το πυροσβεστικο οχημα του δημου , το οποιο αν και ειχε τη προθεση να βοηθησει δεν τα καταφερε επιτυχως ,λογω καθυστερησης και τεχνικων προβληματων με την αντλια..με αποτελεσμα το μεγαλυτερο μερος της φωτιας να σβησουν οι εκει κατοικοι με κουβαδες και λαστιχα...και κατι τελευταιο.. αν ηταν καποιος αλλος στη θεση μου θα ελεγε"αν αυτη ηταν μια μικρη φωτια και το οχημα του δημου αντιμετωπιζε τετοια προβληματα... σε κατι πιο επικινδυνο θα ειναι το ιδιο απροετοιμαστος ο δημος ;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παλι καλα που υπηρχαν και ζωντανα στο χωρο εκει και ηταν λιγα τα χορταρια ειδαλλως θα ειχε εξαπλωθει η φωτια και θα κινδυνευαν σπιτια ...και να ευχαριστησω το πυροσβεστικο οχημα του δημου , το οποιο αν και ειχε τη προθεση να βοηθησει δεν τα καταφερε επιτυχως ,λογω καθυστερησης και τεχνικων προβληματων με την αντλια..με αποτελεσμα το μεγαλυτερο μερος της φωτιας να σβησουν οι εκει κατοικοι με κουβαδες και λαστιχα...και κατι τελευταιο.. αν ηταν καποιος αλλος στη θεση μου θα ελεγε"αν αυτη ηταν μια μικρη φωτια και το οχημα του δημου αντιμετωπιζε τετοια προβληματα... σε κατι πιο επικινδυνο θα ειναι το ιδιο απροετοιμαστος ο δημος ;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο