Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Περιοδεία Μωραΐτη στην Πάλαιρο (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)


Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30/7 το πρωί στη Πάλαιρο η περιοδεία και ομιλία από  κλιμάκιο της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ με επικεφαλής το Νίκο Μωραΐτη βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

Ο Ν. Μωραΐτης στη ομιλία του μεταξύ άλλων τόνισε:
«Ότι η ανάπτυξη φέρνει κέρδη για τους επιχειρηματικούς ομίλους και εργασιακή ζούγκλα για τους εργαζόμενους. Όπως εξήγησε, όλα τα μέτρα που πάρθηκαν το προηγούμενο διάστημα (κατάργηση της κυριακάτικης αργίας, απελευθέρωση απολύσεων, δημοσιονομικοί «κόφτες» κλπ.) ήρθαν για να μείνουν, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλα μέτρα για το κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης.
«Δεν πάνε μαζί τα κέρδη και οι λαϊκές ανάγκες, είναι ασυμβίβαστα αυτά μεταξύ τους. Ή θα κερδίζει το κεφάλαιο ή θα κερδίζουν οι εργαζόμενοι», σημείωσε χαρακτηριστικά, με αφορμή το κλίμα ευφορίας που προσπαθεί να καλλιεργήσει η κυβέρνηση για την «έξοδο στις αγορές» και τους ισχυρισμούς της περί «δίκαιης ανάπτυξης». Ενδεικτικά, αναφέρθηκε στο παράδειγμα του Τουρισμού, όπου υπάρχει ρεκόρ αφίξεων, αλλά οι εργαζόμενοι του κλάδου δουλεύουν σε συνθήκες γαλέρας και λιποθυμάνε.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο