Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Έρχεται νέο άρθρο του Κώστα Τριαντακωνσταντή, μεθαύριο Τρίτη 1.8.2017, με καυτά ερωτήματα για ΦΟΣΔΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ!!

ANAKOINΩΣΗ

Δήμαρχε κ. Αποστολάκη, να ενημερωθεί το Δημοτικό Συμβούλιο για τα παρακάτω:
Από τη διαύγεια του ΦΟΣΔΑ έχουμε:

     "Συνεχίζοντας είπε με την Διαταγή 2/2017 Διαταγή Πληρωμής του Ειρηνοδικείου Βόνιτσας του διατάχθηκε ο ΦΟΔΣΑ να καταβάλει στον Πρόεδρό του Γεώργιο Κατσαμπίρη του Βησσαρίωνος (αιρετό – δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας), το ποσό των 16.100,00 ευρώ νομιμοτόκως από την επίδοση της διαταγής πληρωμής καθώς και 280 ευρώ ως δικαστική δαπάνη.
        Η απαίτηση του αιτούντος προέρχεται από έξοδα κίνησης που δικαιούται ως Πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ για το διάστημα από 9/12/2014 έως 08/11/2016 κατά τα αναλυτικώς αναφερόμενα στην διαταγή πληρωμής που δεν αμφισβητούνται από τον ΦΟΔΣΑ όπως επισήμως και ρητώς βεβαιώθηκε από το ΦΟΔΣΑ".

Αντιπολίτευση υπάρχει στο Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας;

Αγαπητοί Αναγνώστες
      Το ποσό των 16.100 ευρώ περίπου  είναι οι ετήσιες αμοιβές δημοσίου υπαλλήλου πανεπιστημιακής εκπαίδευσης με 28 χρόνια υπηρεσίας.
   Τη Τρίτη 01 Αυγούστου 2017 θα δημοσιεύσουμε άρθρο σχετικό με το θέμα.
Βέβαια οι αποφάσεις της δικαιοσύνης είναι σεβαστές από τη πλευρά μας.

-Ένα βαρυσήμαντο άρθρο με την εγκυρότητα του Κώστα Τριαντακωνσταντή που πρέπει να διαβαστεί!-
-Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΑΚΟΥΕΙ....
-Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός

22 σχόλια:

  1. Έχουν πέσει σαν τα αρπαχτικά στο Δημοτικό χρήμα. 'Ακου 16.100 ευρώ για οδοιπορικά έξοδα; Ο κόσμος πεινάει ρεεεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αληθεύει ότι βάζει δικηγόρο κατά του εαυτού του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aντιδήμαρχε Οικονομικών Στούπα και μέλος του ΦΟΣΔΑ είναι προκλητικά αυτά που συμβαίνουν. Εχει χαθεί τελείως το μέτρο και η κοινή λογική. Εσύ υπογράφεις. Καλά ξεμπερδέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δήμαρχε Αποστολάκη που σε κρατάει αυτός ο Κατσαμπίρης και δεν τον στέλνεις σπίτι του. Προκαλεί, λέει ψέματα μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, προσπαθεί να αρπάξει όσα περισσότερα μπορεί. Τι συμβαίνει; Διώξτον .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο δάσκαλε, βγάλτε όλες τις βρωμιές τους στον αέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεωργοθώδορε μαθητούδι σου είναι. Εσύ τους έμαθες τα κόλπα. Νέρωνας, Πανάγιω, Κατσαμπίρης κλπ μαθητές σου είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O pinalas epese me ta moutra sto paketo.Den peirazei tha pane kai ayti ston agiristo.Ypomoni lae 2,5xronia minane.Na min mas lei pali o megalos pos eftegan kapoii kai aytos itan kirios.To psari vroma apo to kefali kai i poutana den kovei tin poutania...megale tora se mathame...kai esena kseskepastikes na to ksereis.H Vonitsa tha se ...timorisi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι μεγάλο σκάνδαλο αυτό Κώστα μη σταματήσεις δε τα δικαιούται τα λεφτά !τα έχουν κάνει Πλακακια να τα φάνε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πέρυσι αγόρασε από ιδιώτη 15.000 ευρώ χώμα , φέτος ζητά 16.100 ευρώ για οδοιπορικά έξοδα. Το ξέρει ότι δεν πρόκειται να ξαναβγεί Δημοτικός Σύμβουλος και σου λέει , όσα αρπάξω. Κρίμα τελείωσε και το Πολυτεχνείο. Συγχαρητήρια δάσκαλε για την ενημέρωση. Μη μασάς, συνέχισε να τους τα χώνεις χοντρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εξοδα μετακίνησης 16 χιλ σε 3 χρόνια ; Καλά κ Κατσαμπίρη , το κόσμο γύρισες ; Σε γνώριζα να διαθέτεις τσίπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. διοικηση βολεμενων που χαριζουν νερα στους πατεραδες τους,που αναθετουν στους συγγενεις τους,που ταζουν χωρις να κανουν,που σχεδιαζουν παραλιες εξαιρωντας δικους τους...αναπληρωτης δημαρχος καρεκλοδεμενοςφτανει να τον αποκαλουν κυριο αντιδημαρχο, καποιοι δημοτες τροφιμοι του δημαρχειου και ολα καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λάκια Στούπα το γρέκι και ο στάλος παραβρωμίσανε . Θέλουν καθάρισμα ηθικέ και ενάρετε Λάκια. Λάκια του Κατσαμπίρη του υπέγραψες 420 ευρώ οδοιπορικά και δύο διανυκτερεύσεις για Αλεξανδρούπολη. Καταντήσατε προκλητικοί και θα απολογηθείτε για τις πράξεις σας. Εκεί στο Νέρωνα έχεις πάρει χαμπάρι τι γίνεται Λάκια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν σέβονται απολύτως τίποτε. Δημότες που πεινάνε, νόμους, δημόσιο χρήμα. Απειλούν, βρίζουν ,τραμπουκίζουν. Δάσκαλε βγάλτους στη φόρα. Αντιπολίτευση δεν υπάρχει στο Δήμο. Μόνο εσύ ταράζεις τα νερά. Να είσαι καλά και καλή δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πέσανε πάνω στο χρήμα των Δημοτών όπως τα όρνια πάνω στο ψοφίμι. Ντροπή σας και αίσχος ρεεεεεε. Δήμαρχε εσύ είσαι ο πρώτος διδάξας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ζούν στην κοσμάρα τους εκεί στο δημαρχείο νομίζουν οτι έτσι χαλαρά θα κυβερνήσουν το υπόλοιπο και θα κερδίσουν εκλογές.Δεν καταλαβαίνουν οτι ο κόσμος δεν τους θέλει οτι κανείς πολίτης δεν ανεβαίνει στο δημαρχείο οτι στις καφετέριες αν κάτσουν δεν τους πλησιάζει κανείς οτι όλοι τους περιφρονούν....ούτε στις λιτανείες και εκδηλώσεις δεν τους θέλουν(βλέπε Αγιο Παντελεήμονα).Και όλα αυτά απο την αλαζονεία τους και τον ξεπεσμό.Χάλια τελικά τους προηγούμενους κατηγορούσαμε αλλά εκείνοι τουλάχιστον είχαν μια παρουσία και μια αξιοπρέπεια και ας μην τους ξήφισα ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τελικά, δεν ήταν κάποιοι που ήταν τα κακά παιδιά μεγάλε όπως έλεγες,τώρα βλέπουμε πως εσύ ήσουν το λάθος.Δεν πειραζει η Βόνιτσα σε τίμησε,πιστεύω τώρα να σε τιμωρήσει και να σε στείλει στο σπιτάκι σου/...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δημοτικοί Σύμβουλοι διώξτε το Κατσαμπίρη θέλοντας και μη. Έκανε ρεζίλι το Δήμο. Φανταστείτε στο παρασκήνιο τι έχει κάνει. Ντροπή σου ρε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν μπορεί ο Κατσαμπίρης να προσφέρει τίποτε άλλο στο Δήμο. Πήγε ως Πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ , τον ΦΟΣΔΑ στη Δικαιοσύνη!!!!!!!!!!!. Απίστευτο και όμως αληθινό. Και οι υπόλοιποι τώρα στέλνουν το Κατσαμπίρη στη Δικαιοσύνη!!!!! Μπάχαλο με φόντο το χρήμα των δημοτών. Δήμαρχε στείλτον σπίτι του. Αν δεν παραιτηθεί σήμερα, να τον διαγράψεις . Διαφορετικά όλοι μαζί τα τρ@τ@.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ποιο χρημα των δημοτων τρωνε τι λετε κ ξαναλετε δημοτικοι συμβουλοι δεν εχουν ευρω στην τσεπη τους απο την μερα που βγηκαν κ αντιδημαρχοι τρεχουν ολοι μερα κ κανουν τους χαμαληδες για να φτιξουν δυο πραγματα με δικα τους εξοδα κ σεις περνετε ενα μολυβι κ γραφετε ολοι μερα ελεος πια αχαριστοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 9:40 μμ Γνωστό άθλιο παπαγαλάκι συμφερόντων τη παροιμία , λαγός τη φτέρη έσειε κακό της κεφαλής του , τη ξέρεις; Καλά ξεμπερδέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 9:40, Ακουστά ΄εχω ότι για τους Αντιδημάρχους και τους Δημοτικούς Συμβούλους που δεν έχουν χρήματα από τότε που ανέλαβαν θα γίνει έρανος΄. Δεν βλέπεις ρε μερικούς που έφτιαξαν ένα σβέρκο σα λιοντάρια; Ντροπή σου να γράφεις αυτές τις βλακείες όταν γνωρίζεις το πάρτι που γίνεται. Αλλά θυμήσου, όλα εδώ πληρώνονται. Πάντως ο κουνιάδος του Δημάρχου έχει πάρει 250.000 ευρώ σε απευθείας αναθέσεις. Λες να μην έχει λεφτά και ο Δήμαρχος; Μούγκα λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο