Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Έκτακτη συνεδρίαση την ΔΕΥΤΕΡΑ (31.7.2017) του Τοπικού Συμβουλίου ΘΥΡΡΕΙΟΥ για τη Μονάδα από βιορευστά στη θέση "Γουργουβλή"

         Συνεδριάζει εκτάκτως την ΔΕΥΤΕΡΑ (31.7.2017) και ώρα 21:00 μμ το Τοπικό Συμβούλιο Θυρρείου (Δήμου Ακτίου Βόνιτσας) για συζήτηση και γνωμοδότηση μετα τα νέα δεδομένα και την έγκριση που έλαβε απο την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, η κατασκευή μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιορευστά στη θέση "Γουργουβλή".
     Να σημειώσουμε ότι παρά την ομόφωνη αρνητική γνωμοδότηση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας και της Επιτροπής περιβάλλοντος και φυσικών πόρων του περιφερειακού συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, τελικά δόθηκε απο την αποκεντρωμένη, αδειοδότηση για την συγκεκριμένη μονάδα.
Αναλυτικά:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 
ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ 
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΘΥΡΡΕΙΟΥ 
Προς: Τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου ΘΥΡΡΕΙΟΥ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

    Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Θυρρείου, έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 88 του Ν. 3852/2010 “Σύγκληση του Συμβουλίου Τοπικής και Δημοτικής Κοινότητας”, καλεί τους κυρίους Συμβούλους της Τοπικής Κοινότητας, σε έκτακτη-κατεπείγουσα δημόσια συνεδρίαση που θα γίνει την 31η Ιουλίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 21.00 το βράδυ, στο γραφείο της Τοπικής Κοινότητας, για συζήτηση και γνωμοδότηση του ενός και μοναδικού θέματος της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ: Ενημέρωση και γνωμοδότηση μετά τα νέα δεδομένα και την Έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, για το έργο: «μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιορευστά ισχύος 1 MW, ιδιοκτησίας «ΧΡ. ΣΤΟΥΜΠΟΣ – ΚΛ. ΚΑΡΒΕΛΗ Ο.Ε.», στη θέση «Γούργουβλη», Δ.Ε Ανακτορίου, Δ. Ακτίου - Βόνιτσας, Π.Ε. Αιτ/νίας».

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Θυρρείου
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΛΟΥΚΗΣ .....



ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: 


23 σχόλια:

  1. Να δουλέψει ο κόσμος πρόεδρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eίμαι αντίθετος με τη δημιουργία της μονάδας. Πρέπει όμως να πάρετε θέση μέλη του ΤΣ και για τα παρακάτω.
    Θέμα 4
    ο
    : «Διοργάνωση μουσικής βραδιάς στο Θύρρειο.»
    O Πρόεδρος του Δ.Σ. εισερχόμενος στο 4ο θέμα της ημερήσιας διάταξης έθεσε στο
    Δ.Σ. το θέμα της διοργάνωσης μουσικής βραδιάς στο Θύρρειο την 4 Αυγούστου στην πλατεία
    Θυρρείου, όπου θα τραγουδήσουν ο Γιάννης Στάθης και Ειρήνη Λώλου.
    Ο Πρόεδρος κάλεσε τα μέλη του Δ.Σ. να αποφασίσουν σχετικά.
    Το Δ/κό Συμβούλιο αφού έλαβε υπ’ όψη του την εισήγηση του Προέδρου και μετά
    από διαλογική συζήτηση:
    Ομόφωνα αποφασίζει
    Εγκρίνει τη δαπάνη και διαθέτει πίστωση 1.700,00 ευρώ υπό τον Κ.Α. 15-6471 με
    αριθμό Α.Α.Υ. Α-199/2017 για την διοργάνωση μουσικής βραδιάς στο Θύρρειο. Αναλυτικά :
    Αναθέτει την ηχητική κάλυψη στον Κτίστη Παναγ. έναντι του ποσού των 403,23
    ευρώ καθαρού ποσού και 96,77 ευρώ Φ.Π.Α. 500,00 ευρώ σύνολο.
    Αναθέτει την προμήθεια βεγγαλικών στον Λάμπρο Τζαμαλή του Νικολάου έναντι
    του ποσού των 967,74 ευρώ καθαρού ποσού και 232,26 ευρώ Φ.Π.Α. 1.200,00 ευρώ σύνολο.
    Η Απόφαση αυτή έλαβε τον αύξοντα αριθμό 72/2017
    Γι αυτό το παρών πρακτικό και υπογράφεται.
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΑ ΜΕΛΗ
    ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ

    Ο κολλητός του Νέρωνα για μερικές ώρες δουλειά θα τσεπώσει 400 ευρώ και την ώρα που κάποιοι στο χωριό δεν έχουν να αγοράσουν ένα κιλό κρέας ο Νέρωνας και η παρέα του στο Κέντρο Μέριμνας κόβουν ένταλμα πληρωμής για ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ 1200 ευρώ.
    Δημοτικοί Σύμβουλοι σταματήστε τη κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος σε εικονικά τιμολόγια και εικονικές προμήθειες. Ο Νέρωνας έχει ξεφύγει εντελώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΣΕ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O Δήμος για το Γουργοβλί είπε ΟΧΙ για το Φραξούλι στη Κατούνα είπε ΝΑΙ. Πως να σε φέρουν Δήμαρχε στα σοβαρά οι παραπάνω; Πάντως κάτι ακούγεται για το Λάκια το Στούπα. Είναι αλήθεια Λάκια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπορείς να μας εξηγήσεις κ Πανταζή Παναγιώτα και εσύ κ Ασπρογέρακα Νίκο μέλη της Επιτροπής Ζωής γιατί στο Γουργοβλί είπατε ΟΧΙ και στη Κατούνα είπατε ΝΑΙ στη μονάδα παραγωγής; Μήπως τρέχει τίποτε άλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα δουλέψουν όμως full και οι νεκροθάφτες πρόεδρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το δημοτικο συμβουλιο συσσωμο πηρε αρνητικη αποφαση για το συγκεκριμενο θεμα. Ας ξεσηκωθει και ο κοσμος μαζι με τη δημοτικη αρχη για να σταματησει αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πρέπει πάση θυσία να μην λειτουργήσει η συγκεκριμένη μονάδα. Οφείλουμε να δώσουμε μάχες για την ποιότητα ζωής της δικής μας και των παιδιών μας! Αυτό ποτέ μας έχει μείνει είναι ο σχετικά καθαρός αέρας. Να ενωθούν με το Θυρρειο και τα γύρω χωριά και να δώσουμε όλοι μαζί ένα γερό μάθημα στον κάθε επίδοξο επιχειρηματία. Αν αφήσουμε να γίνει αυτή η μονάδα έπονται κι άλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μη μασάτε με τα περί θέσεων εργασίας. Καλύτερα από κάθε εργασία είναι το οξυγόνο, το καλό νερό, τα ευφορα κτήματα. Η μόλυνση και η καταστροφή θα είναι ανυπολόγιστη. Στ άρματα αδέλφια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μην δουλέψουν 2 και πάθουν καρκίνο 10...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτοί η καθαροί εκεί στη Γουργουβλη είναι καθαροι. ..Όσο λένε ΓΙΑ να δούμε τι θα πουν κ οι αρμόδιες υπηρεσίες από Δευτέρα. .....?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιατί δύο μέτρα κ δυο σταθμά άλλο Γουργουβλη κ άλλο Κατούνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν σέβονται τίποτε. Δημόσιο χρήμα, νόμους, περιβάλλον οι Αποστολάκηδες τα γράφουν κανονικά όλα. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας όλοι κονομάνε και σαν πρόβατα λένε ναι σε όλα. Ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ....ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΑΛΛΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ακου 1200 ευρώ για βεγγαλικά. Τα πιο πολλά από τα 1200 θα πάνε σε κάποια τσέπη. Για ποια τσέπη θα πάνε Νέρωνα; Μετά τη βιομάζα θα φέρουν επεξέργαστα λάδια. Καρκινός σκέτος . Αντιδράστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θα πάει ο καρκίνος συνεφο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τεμπέληδες...χωριάτες///

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν πανε για βεγγαλικά κυριοι.. Πανε για την ορχήστρα του υιού ζαφειρουλη το 15αυγουστο και με τη σφραγίδα της ομάδας που δεν υπάρχει ας ξυπνήσουν εκει στην ΕΠΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φερεντίνο Θύμιο από που σε κρατάει ο Αποστολάκης; Οι δικοί σου για τη Κατούνα ψήφισαν ναι. Τα πάντα θα βγουν στον αέρα. Θα κλάψουν μανούλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Νίκο Ασπρογέρακα έλεγες ψέματα προχθές στο ΔΣ για τη μονάδα στο Μεσολόγγι. Εκεί στην αρχή πήραν άδεια για βιορεστά και στη συνέχεια πήραν άδεια για τηγανέλαια. Αν ρωτήσεις το Γραμματικό Σολδάτο θα μάθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αγαπητε 2.30 μια θεση εργασιας εχει αυτη η επιχειρήση αλλοι κονομανε αλλοι πεθαίνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 10;51 Επιβεβαιώνεις ότι κόβονται εικονικά τιμολόγια. Δήμαρχε , Νέρωνας και η παρέα του θα σε στείλουν στη Γαύδο. Καλά να πάθεις ,γιατί τους καλύπτεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΗΧΟ ΚΑΙ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ .ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ Η ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ..............
    ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ .
    ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΟΡΧΗΣΤΑ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ 1200 ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΟ ΦΠΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ!!!!!!!!!
    ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΙΛΑ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ
    ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ........ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΡΙΝΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΜΑΓΑΖΙ Η ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ.
    ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΥΡΡΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο