Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Έπεσε η αυλαία στο επιτυχημένο 3ο SUMMER CAMP TAEKWONDO που διεξήχθη στον ΑΣΤΑΚΟ!!


         Μετά από έξι μαγικές ημέρες έφτασε η ώρα του αποχωρισμού για αθλητές και συνοδούς. Το 3ο SUMMER CAMP TAEKWONDO ήταν ένα μεγάλο γεγονός για την πόλη του Αστακού, το οποίο δεν είχε μόνο αθλητική ή αγωνιστική διάσταση. 
     Σίγουρα τα οφέλη ήταν πολύπλευρα τόσο για τον τοπικό σύλλογο, αφού οι αθλητές του διδάχθηκαν από καταξιωμένους δασκάλους, είχαν την ευκαιρία παράλληλα να αναπτύξουν δεσμούς φιλίας με τους φιλοξενούμενους αθλητές και γενικότερα να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, όσο και για την τοπική κοινωνία, η οποία τονώθηκε σε κάποιο βαθμό οικονομικά αυτές τις μέρες και διαφημίστηκε με τον καλύτερο τρόπο, έτσι ώστε να προκύψουν μακροπρόθεσμα οφέλη δεδομένου ότι οι επισκέπτες έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι και προτιθέμενοι να επισκεφτούν εκ νέου την πόλη σε κάτι ανάλογο και όχι μόνο......



    Ήταν μια επιτυχημένη εκδήλωση τόσο σε ποιοτικά χαρακτηριστικά όσο και σε ποσοτικά, αφού η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.
   Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ευχαριστεί το Δ/ντή του Γυμνασίου Αστακού κο ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ Κων/νο και το Δήμο Ξηρομέρου για την παραχώρηση της αίθουσας του κλειστού Σταδίου, στο οποίο στηρίχθηκε και στεγάστηκε όλο αυτό το αθλητικό γεγονός. Επίσης ευχαριστεί και όλους αυτούς που με το δικό τους τρόπο βοήθησαν αυτή την προσπάθεια (καταστήματα-ξενοδοχειακές μονάδες-τοπικά sites-γονείς κλπ).

ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΠΡΟΕΒΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ :
Αναχωρούμε για τις πόλεις μας με τις καλύτερες εντυπώσεις. Περάσαμε στον Αστακό έξι ημέρες κατά τις οποίες χαρήκαμε τα πάντα. Διασκεδάσαμε, ψυχαγωγηθήκαμε, αποκτήσαμε αγωνιστικά οφέλη, δημιουργήσαμε φιλίες και θέσαμε βάσεις για μελλοντικές συνεργασίες. Διαπιστώσαμε από κοντά ότι δεν είναι τυχαίο ότι ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ έχει αυτή τη φήμη. Αισθανόμαστε δικαιωμένοι που επιλέξαμε τον Αστακό για την προετοιμασία μας. Θέλουμε να ξεκινήσουμε τις ευχαριστίες μας από τον άνθρωπο που ηγήθηκε όλου αυτού του γεγονότος, το δάσκαλο του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ κο Μαρίνο Γεώργιο, ο οποίος κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να βγει εις πέρας όλο αυτό το σημαντικό γεγονός. Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που ήρθαμε σε επαφή, όπως τους υπεύθυνους των ξενοδοχείων, καταστημάτων εστίασης, φυχαγωγίας και αναψυχής, οι οποίοι κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξυπηρέτησή μας. Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ειναι αθλητικό κεφάλαιο για την πόλη σας. Κλείνοντας λέμε: ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ.! ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΜΕ!

Δ.Τ.
Α.Μ.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο