Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ - ΚΟΜΒΟΥ ΚΟΥΒΑΡΑ - ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ

       Eπιστολή διαμαρτυρίας  στην Περιφέρεια απέστειλε η κα. Πηνελόπη Σιδηρά, Υπεύθυνη Ποιοτικού Ελέγχου της ΑΜΦΙΓΑΛ  και πρώην υπ. Βουλευτής  Αιτ/νίας στην οποία αναφέρετε στην απελπιστική και στην άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα οδοστρώματα Αγρινίου – Κόμβου Κουβαρά και Κόμβου Κουβαρά – Αμφιλοχίας.
Αναλυτικά η επιστολή:

Προς:
Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Υπόψη Περιφερειάρχη κ. Αποστολου Κατσιφάρα
Τμήμα Υποδομών και Δικτύων
Υπόψη Αντιπεριφερειάρχη κ. Ιωάννη Λύτρα

Αξιότιμοι κύριοι,
με την παρούσα εκφράζω την έντονη δυσαρέσκειά μου για την, λίαν επιεικώς, απελπιστική και καθόλα άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα οδοστρώματα Αγρινίου – Κόμβου Κουβαρά και Κόμβου Κουβαρά – Αμφιλοχίας. Ας μείνω σε αυτά και ας μην επεκταθώ στις τοπικές οδούς για αρχή…......



   Κύριοι, όπως γνωρίζετε, για τον χρήστη της οδού, η κατάσταση του οδοστρώματος συνδέεται με τα επιφανειακά χαρακτηριστικά του και κατ’ επέκταση με την προσφερόμενη προς αυτόν ποιότητα κύλισης, η οποία διαμορφώνει την αίσθηση άνεσης και ασφάλειας. Τα στοιχεία αυτά, προσδιορίζουν για τον χρήστη την εξυπηρετικότητα του οδοστρώματος. 
    Στις συγκεκριμένες, λοιπόν, οδούς παρουσιάζονται μεταξύ άλλων:
·-τοπικές καθιζήσεις
·-τοπικές διογκώσεις
·-μπαλώματα
·-αποσαθρώσεις
·-αποκολλήσεις αδρανών
·-αυλακώσεις
      Επιπλέον, στην περίπτωση που στην περιοχή έχει βροχόπτωση δεν είναι λίγα τα σημεία των οδών τα οποία βυθίζονται στο νερό, με ίσως πιο έντονο το φαινόμενο, στη γέφυρα Αχελώου, η οποία, ειδικά υπό αυτές τις συνθήκες, γίνεται άκρως επικίνδυνη για τους οδηγούς.
      Κύριοι, τυγχάνει να χρησιμοποιώ τις ως άνω αναφερόμενες οδούς καθημερινά, διότι ο χώρος εργασίας μου βρίσκεται στην περιοχή Κεχρινιάς Αμφιλοχίας Αιτωλοακαρνανίας ενώ ο τόπος διαμονής μου είναι το Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας.
     Σε χρονικό διάστημα λιγότερο του ενός έτους αναγκάστηκα να αντικαταστήσω δύο φορές τα ψαλίδια του αυτοκινήτου μου, πληρώνοντας ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό.
    Το σημαντικότερο όμως είναι ότι καθημερινά αναγκάζομαι να κινούμαι σε έναν άκρως επικίνδυνο δρόμο, θέτοντας σε κίνδυνο, κατά συνέπεια, τη σωματική μου ακεραιότητα.
  Τον ίδιο κίνδυνο φυσικά διατρέχουν όλοι οι διερχόμενοι οδηγοί, οι οποίοι χρησιμοποιούν συχνά ή περιστασιακά τα κομμάτια αυτά του εθνικού μας δικτύου.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου

Πηνελόπη Σιδηρά

http://www.agriniosite.gr/

5 σχόλια:

  1. ΚYRIA PINELOPI STOU KOUFOY TIN PORTA OSO ΘΕLIS BRONTA
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ
    ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ
    ΟΤΙ ΝΤΡΕΠΩΝΝΤΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΝΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΟΣΜΗΜΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 7 ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ
    ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΡΙΒΙΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΡΑΦΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΔΥΤ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΜΑΘΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ
    ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η SIEMENS ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλη κυκλοφορίας μόνο ξέρουμε να πληρώνουμε ο νόμος αιτολοκαρνανιας δεν έπρεπε να πληρωνη καθόλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΡΙΕ STOU KOUFOY TIN PORTA OSO ΘΕLIS BRONTA
    ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
    ΤΟΤΕ ΦΕΞΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΛΙΣΤΡΗΣΑ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΡΑΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμείς πού μένουμε Βόνιτσα και περίχωρα δεν μας νοιάζει καθόλου. Να ψάξει ο Δήμαρχός με το πρώην νομάρχη στο κόμμα τους να βρουν άκρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΔΡΟΜΟ ΦΩΝΑΖΕΙ. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο