Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ: Για το σοβαρό τροχαίο στον ΑΣΤΑΚΟ (Υδροφίλια) λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου από την βροχή

Σοβαρό τροχαίο στον Αστακό (Υδροφίλια) λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου από την βροχή.

Γράφει ο Παναγιώτης Σταϊκος, Ιατρός 

        Σήμερα  περί ώρα 11:00 π.μ. με παίρνει τηλέφωνο ό κύριος Γρίβας Δημήτριος, ότι στον Αστακό, περιοχή Υδροφίλια πριν το λατομείο Παπαγιαννόπουλου έχει γίνει ένα σοβαρό τροχαίο και ενώ  είχαν πάρει τηλέφωνο στο ΚΥ για ασθενοφόρο δεν είχε πάει ακόμη.  
    Παρά το γεγονός, ότι δεν το έχω ετοιμάσει τελείως, όπως θέλω εγώ, αφού περιμένω και τον απινιδωτή, παίρνω το αυτοκίνητο της αυτοοργάνωσης και του εθελοντισμού, όπως το ονομάζω και σε 10 λεπτά ήμουν εκεί, αφού το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας έφθασε  μετά  από 15 λεπτά από εμένα, με τον οδηγό του Δήμου από τα 8μηνα και μια γιατρό του ΚΥ. 
    Αφού έλεγξα τα ζωτικά σημεία των δύο νέων κοριτσιών, που ήταν τραυματίες  μέσα στο αυτοκίνητο  και ήταν όλα καλά, απεγκλωβίσαμε την συνοδηγό και την βάλαμε  στο δικό μου "ασφενοφόρο" και την πήγα στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, η οποία είχε κτυπήματα στα πλευρά και την οσφυϊκή μοίρα της σπονδυλικής στήλης. Είναι δε το τρίτο περιστατικό που διακομίζει, εννοείται  εντελώς δωρεάν.............     Την  οδηγό η οποία φαίνεται, δεν φορούσε ζώνη ασφάλειας και είχε  σφηνώσει στον χώρο του φρένου με σπασμένο πόδι, δεν μπορούσε να απεγκλωβιστεί και περιμένανε την πυροσβεστική,η οποία έφθασε πολύ γρήγορα και την απεγκλώβισε  και την πήρε το ασθενοφόρο του ΚΥ, με το οποίο συναντηθήκαμε λίγο πριν το Λεσίνι , όταν εγώ γύριζα.

Αστακός 27/7/2017

Παναγιώτης Στάικος
Ιατρός  
..............................
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο