Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

ΕΓΙΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΡΟ: Παράτησαν οι συνοδοί την Εικόνα και τόριξαν στο Χορό...

      Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό που έλαβε χώρα στη Πάλαιρο, όταν οι συνοδοί παράτησαν την εικόνα της Αγίας Παρασκευής και μπήκαν στο χορό!!

      Συγκεκριμένα, όπως μας ενημέρωσε κάτοικος της Παλαίρου, προχθές γιόρταζε το χωριό και γίνονταν Περιφορά και λιτάνευση της εικόνας της Αγίας Παρασκευής.
     Ξαφνικά, όταν η περιφορά της εικόνας έφθασε στη πλατεία του χωριού, όπου γίνονταν δρώμενο με χορούς, έγινε το εξής απίστευτο:
    Οι συνοδοί παράτησαν κάτω την εικόνα και έσπευσαν να «μπούν» στο χορό...

      Όπως μας αναφέρει ο κάτοικος, για περισσότερο από μισή ώρα, το σταυροκόπημα των πιστών πήγε σύννεφο.....


37 σχόλια:

  1. Για δρωμενο δεν θα το ελεγα εξυπηρέτηση ιδιωτικών συλλόγων ναι.Και η σωστη σειρά ειναι οτι η εικονα συνόδευσε των ιδιωτη στην πλατεία με τις ευχές του δημου και τις εκκλησίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα επρεπε πριν δημοσιευετε οτιδηπωτε πρωτα να το διασταυυρωνετε εαν θελετε να δινετε στους αναγνωστες σας αντικειμενικη ενημερωση και να μη μεταφερετε κακιες αυτο που εγινε ηταν συμφωνημενο απο ολες τις αρχες ιερατικες και πολιτικες και οχι αποφαση του χορευτικου που μετα χαρας θα ξανασυνοδευε την εικονα πισω οπως εκανε και μετα ιερα λειψανα του Αγ.Βλασιου .Μεεκτιμηση Τανταρου Αθηνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ισασταν χορευτικο!!!! Εισασταν χορευτικα .δυό η τρια; αφου ηπατε την καλη αληθια πεστε και τον αριθμο των χορευτικων

      Διαγραφή
  3. Ε ΑΦΟΥ ΧΟΡΕΥΑΝΕ ΟΙ ΜΥΤΙΚΙΩΤΕΣ ΠΑΛΑΙΡΟΥ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ...ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ....ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν η θρησκευτικότητα συναντά τη λαική μας παράδοση.Μπράβο αν συνέβη αυτό το αυθόρμητο περιστατικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν η θρησκευτικότητα συναντά τη λαική μας παράδοση.Μπράβο αν συνέβη αυτό το αυθόρμητο περιστατικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. την κρατουσαν απο την αεροπορια !!!αυτοι χορευαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΙΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΙ ΜΥΤΙΚΟΠΑΛΑΙΡΕΙΣ ΤΟ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μήπως και οι αναστενάρηδες που χορεύουν αγκαλιά με ιερά κειμήλια και εικόνες πρέπει να υποβληθούν σε μεσαιωνικά βασανιστήρια?Μακάρι να είχαν όλες οι ενορίες αντάξιους και άοκνους ιερείς όπως ο π. Κωνσταντίνος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπραβο δεσπινης Τανταρου,ξεμπρόστιασες τον παπα-Κωνσταντινο & την πολιτική αρχή.Τα ακούτε οι ΑΡΧΕΣ; ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έτσι κάνουν οι καθηγητές-διδάσκαλοι-παιδαγωγοι Αθηνά μου.Ντροπή Τα κανουν πλακάκια;& διδάσκουν ήθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η λιτανεία είναι λιτανεία. Οι ιερείς δεν συμφώνησαν να μεταλλάξουν την λιτανεία σε πανηγύρι. Για την φίλη που γράφει περί των αναστενάριδων με τις εικόνες στα χέρια αναγκαίο κρίνεται να την ανακαλέσουμε σε μνήμη. Η ορθόδοξος εκκλησία δεν συμφωνεί και δεν συμμετέχει στα αναστενάρια. Απομακρύνουμε την σκέψη της για το νέο σώου της προσεχούς χρονιάς όπου οι χορευτές θα θέσουν την εικόνα πρωτοχορευτή. ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εσείς γιατί τα πήρατε;Σας πήρε ο πόνος για την εκκλησία ή γιατί δεν χορέψατε; Ντροπή σας.Κρίμα που διαφημίζουν την Πάλαιρο. Ζλάπια είστε. Παρακαλώ να δημοσιευθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τακη μου τα ακούς αγόρι μου? Παραιτησου επιτέλους πριν γίνεις ένας από αυτούς. Ας σε ξέρουμε το καλό παιδί που ήσουν. Προέδρας όπως φαίνεται πια είναι ο τζιμας με τον φραδελο. Φύγε δεν σου αξίζει. Το χωριό το διχασαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μιλάει η κυρία Τανταρου που προεκλογικά απειλούσε θεούς και δαίμονες αν δεν ψήφιζαν Αποστολακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Διαβάζοντας τα παραπάνω σχόλια τελικά δεν έχω καταλάβει ποιο είναι το θιγόμενο ζήτημα?
    Το γεγονός ότι η εικόνα παρέμεινε στην πλατεία για ευλογία, δίνοντας έτσι την ευκαιρία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, να την προσκυνήσουν περισσότεροι πιστοί?
    Σε άλλα χωριά που οι εκκλησίες είναι στις πλατείες και οι χοροί κρατούν μέχρι την πρωινή θεία λειτουργία απ' έξω από τους ανοιχτους ναούς? Εκεί τι πρέπει να γίνει?Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα ποιο είναι.
    Και τώρα που το ξανασκέφτομαι μακάρι να καθιερώνονταν.
    Συμφωνώ με το παραπάνω σχόλιο ότι η πίστη και η παράδοσή μας, πολλές φορές στους αιώνες συναντιώνται και το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον ελπιδοφόρο ειδικά σήμερα που υπάρχει μια τάση υπονόμευσης της ιστορικής μας συνείδησης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Άραγε ποιοι να είναι περισσότερο ορθόδοξοι? Οι αναστενάρηδες ή οι θιγόμενοι?
    Θα είχε ενδιαφέρον μια έρευνα μέτρησης της θρησκευτικής μας συνείδησης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η συμφωνία μεταξύ ιερατικων και πολιτικών αρχών ενδιαφέρον δεν μας είπαν γιατι έγινε η συμφωνία και γιατί να ύπαρξη συμφωνία.Συμφωνία κάνουμε οταν περνουμε η δινουμε εγινε αυτο; και αν ναι ας μας πουν τι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Του ΑΓΙΟΥ ΒΛΑΣΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΠΙΔΗΞΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΦΙΓΟΥΡΩΝ.ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΙΣΥΕΥΩ ΘΑ ΑΦΗΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Την εικονα συνοδευε και κρατουσε το αγημα της αεροποριας. Κανονικα γυρισε η εικονα στην εκκλησια οπως ακριβως και εφυγε. Τους χορευτες δεν τους καλεσε κανεις αλλα ηρθαν μονοι τους. Μη ριχνετε ευθυνες στη δημοτικη αρχη γιατι δεν ευθυνεται για τιποτα απο αυτα που λετε. Η δημοτικη αρχη στηριζει ολους τους συλλογους του δημου οπως μπορει και αν διαφωνει καποιος ας το πει επωνυμα ομως. Ειδαλλως ανωνυμα γινεται για να δημιοργησρι θεματα.
    Μελος συλλογου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τι κρίμα να ακούγονται τέτοια σχολεία για το χωριό μας.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πόση εμπάθεια πια και πόσο μίσος μπορεί να υπάρξει στα όρια ενός μικρού χωριού? Πραγματικά εκπλήσσομαι με την εχθρότητα του παραπάνω άρθρου απέναντι σε μια τόσο αξιόλογη γιορτή όσο αυτή την ημέρα της Αγίας Παρασκευής (διότι για γιορτή επρόκειτο και οχι για πανηγύρι όπως έχει αναφερθεί και στα σχόλια). Ενώ τέτοιου είδους προσπάθειες θα έπρεπε να επιβραβεύονται και να αντιμετωπίζονται με τον ανάλογο  σεβασμό, αφού αναφερόμαστε στην παράδοση, αντιθέτως υποβιβάζονται λες και είναι κάτι άσχημο για τον τόπο. Είναι λες και δεν θέλουν οι ίδιοι οι άνθρωποι να αναβαθμιστεί η περιοχή τους... Είμαι ένας από τους ανθρώπους που επισκέπτονται συχνά τον τόπο αυτό
    (σχεδόν κάθε καλοκαίρι) και τον εκτιμώ ιδιαίτερα και χάρηκα που η μεγάλη αυτή γιορτή της εκκλησίας αλλά και του τόπου είχε μια τόσο όμορφη συνοδεία η οποία δεν προσπάθησε κατά τη γνώμη μου να καπελώσει την όλη διαδικασία καθόλου... Επειδή όμως το καυστικό αυτό κείμενο μου έκανε εντύπωση, διερεύνησα λίγο τα γεγονότα και έμαθα ότι επρόκειτο καθαρά για προϊόν πίστης με κοινό στόχο να δοξαστεί η Αγία Παρασκευή και τίποτα περισσότερο...Προσωπικό μου συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι το συγκεκριμένο κείμενο είναι προϊόν ανταγωνισμού και μάλιστα αθέμιτου, αφού πρόκειται για συκοφαντία πάνω στη δουλειά και στον κόπο ανθρώπων! Αν όμως το άτομο το οποίο εμπνεύστηκε το παρόν κείμενο διακατεχόταν από κάποιες ηθικές αρετές και αξίες, δεν θα κατέφευγε σε τέτοιου είδους αντιδράσεις για να εκφράσει την αντιπαλότητα και την αντίθεσή του, αλλά θα πήγαινε ευθέως στο άτομο που θεωρεί αντίπαλό του και θα του έλεγε πρόσωπο με πρόσωπο την άποψή του, όχι με πισώπλατες μαχαιριές... Προσωπικά θα ήθελα να συγχαρώ την προσπάθεια του χορευτικού της παλαίρου να δώσει στον εορτασμό της Αγίας Παρασκευής το κύρος που του αρμόζει!!! Συνεχίστε έτσι!!! Και σεις στα σχόλια αφήστε τις κακεντρέχιες και μονιάστε...Τι θα πει μυτικοπαλαιριανοί? Πόσα χιλιόμετρα σας χωρίζουν πια? Θα 'πρεπε να 'στε αδέρφια όχι θανάσιμοι εχθροί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Έχετε θρασος κυριε κυρία μέλους συλλόγου να ζητατε επωνυμία ενω εσείς είστε πίσω απο την ανωνυμια; Τρελο μου ακούγεται έχετε πάρει μια θεση δεν τους κάλεσε κανεις; απο ποια θεση μιλατε απο τη ιερατική η την πολιτική; οποια βέβαια και αν είναι αυτή ο κοσμος είδε βλέπει και θα βλέπει και θα κρίνει ανάλογα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κατάφερε ο Αποστολάκης να διχάσει και την Παλαιρο με τους συλλόγους που έφτιαξε. Το έκανε και στην κατουνα και στην βόνιτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το προβλημα, ως φαινεται, αγαπητε αναγνωστη που αναρωτιεσαι, δεν ειναι τελικα θρησκευτικης φυσεως.Καποιοι θιχτηκαν απο την παρουσια συγκεκριμενων χορευτικων συλλογων.Η λιτανεια εγινε κανονικα με την ιεροπρεπεια και την ταξη που απαιτειται και τηρειται καθε χρονο. Το προβλημα ηταν οτι χορεψαν στη συνεχεια καποια μελη που συνοδευαν την εικονα η οποια ειχε φυγει απο την πλατεια και χωρις καθυστερηση επεστρεψε στο ναο.Εν ολιγοις"Δουλειά δεν είχε ο διάολος, έπνιγε τα παιδιά του".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Υπηρχε αγημα να συνοδευσει την εικονα, οπως και εκανε.
    Και το χορευτικο εκανε επισης τη δουλεια του και η τοπικη εκκλησια τη δικη της! Δεν βρισκω κανενα προβλημα.Αλλα λογια να αγαπιομαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η αεροπορία από την αρχή τής περιφοράς μέχρι το τέλος μετέφεραν την εικόνα. Είναι ντροπή να προσβάλουμε τα άτομα αυτά που μας τίμησαν με την παρουσία τους με της διάφορες που έχουν κάποιοι μεταξύ τους.Ο σύλλογος οποίος συνόδευε την εικόνα μπροστά από το αγημα τής αεροπορίας αυτοί είναι πού παρέμειναν να χορέψουν και άφησαν την εικόνα να την συνοδέψουν τα άτομα τής αεροπορίας μαζί με το κόσμο μέχρι την εκκλησία και αυτή παρέμειναν να χορέψουν στην πλατεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Παπαδοπούλου Στελλα31 Ιουλίου 2017 στις 12:20 π.μ.

    Παρακολουθώντας όλη τη μέρα τα σχόλια θα απαντησω σε αυτούς τους ανωνυμου που με βοηθησαν να παρω κάποιες απαντήσεις σε οτι γίνεται κρυφά στα παρασκήνια.. ...Δεν αναφέρεται πουθενα ο συλλογος Αγ. Δημητριος μηπως γιατιδεν υπήρχε πουθενά σε όλοι αυτή την προβολη που κάποιοι βοηθησαν να γινει; μήπως γιατι σαν φτωχος συγγενής μοίρασε εξω σε μια γωνία με ταπεινωτητα τα γλυκα της Αγιας( δωρεα του συλλογου μηπως γιατι δεν επέλεξε μα ειναι σε αυτή τη θέση που κάποιοι με προμελετημενο και καλα σχεδιασμενο τροπο εβαλαν;για να εχουν (καθαρη) συνείδηση ; Μήπως να δούμε υα πράγματα απο ηθικής άποψης η κύριοι και κύριες δεν υπάρχει ηθική;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ψεματα ήμουν εκεί δεν εγεινε αυτό που λετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Στελλα σε ειδαμε κ εσενα που μιλησες στην πλατεια κ μας εδειξες τι σημαινει ηθος σε μια παρασταση παιδιων μαλιστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παπαδοπούλου Στέλλα31 Ιουλίου 2017 στις 10:05 μ.μ.

      Κοιτα ποιός μιλά ξεχνας που εσυ ο ανώνυμος χρησιμοποίησες τον όρο ζαβερδιανοπουλα σε ξενα παιδια με στοχο την παραπλανηση του κοινου για προβολή των δικων σου σχεδιων μη μιλάς λοιπών εσυ και μην χρησιμοποιεις για αλλη μια φορά την ευαίσθητη πλευρά της κοινωνίας.

      Διαγραφή
  30. Διαβάζω τώρα δύο μέρες τα σχόλια και θέλω να επισημάνω καταρχήν ότι είναι εντυπωσιακό (όχι όμως πρωτόγνωρο) το πώς μια είδηση μπορεί να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη, καθώς δεν έχει διασταυρωθεί ως πληροφορία (ένας κάτοικος είπε κάτι, περιγράφοντας με λίγα λόγια μια σκηνή η οποία θα μπορούσε κάλλιστα να αποδοθεί στον κινηματογράφο και να χαρακτηριστεί ως η κωμωδία όλων των εποχών), υπερβαίνοντας κατά πολύ τα όρια της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.
    Διαβάζοντας το ρεπορτάζ κάποιος, καταλαβαίνει ότι στη μέση της λιτανείας όσοι κουβαλούσαν στους ώμους τους την εικόνα, την παράτησαν ξαφνικά στην πλατεία και άρχισαν να χορεύουν, με αποτέλεσμα να διακοπεί το τελετουργικό, να υπάρξει μια αναστάτωση πρωτοφανής και μετά από μισή ώρα τουλάχιστον να ξανά - ξεκινήσει η περιφορά. Από δικό μου ρεπορτάζ έμαθα ότι το άγημα που κουβαλούσε την εικόνα δεν την άφησε στιγμή, η λιτάνευση έγινε κανονικώς, απλά οι ντυμένοι νέοι και νέες με παραδοσιακές στολές που παραπλεύρως συνόδευαν την εικόνα από το ναό μέχρι την πλατεία, δεν επέστρεψαν στον ναό, καθώς έπρεπε να προετοιμαστούν για να συμμετάσχουν στις χορευτικές εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στην πλατεία.
    Είναι τουλάχιστον ντροπή να διαβάλλονται πρόσωπα όπως ο ιερέας και να δυσφημίζεται η Πάλαιρος κατά αυτό τον τρόπο, προκειμένου να εξυπηρετηθούν κάθε είδους συμφέροντα!
    Τα συμπεράσματα δικά σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ολοι εσεις που νομιζετε οτι παραγετε πολιτισμο αφηστε μας ησυχους. δεν θελουμε αλλο βλοχοπολιτισμο. παρτε τα χορευτικα σας και τις κιτσ παραστασεις και πηγαινετε ολοι σας σε ενα κρατιδιο που δημιουργειται απο τους ισις να ησυχασουμε και να ησυχασετε μιας και θα ειστε στο περιβαλλον σας. παπα κωστα βαλε φρενο και κλεισε τα μεγαφωνα. οποιος θελει να σε ακουσει ερχεται στην εκκλησια. μην μας κανεις ζαβερδισταν τον τοπο μας εσυ και ολοι οι παραγωγοι πολιτισμου. τακη καλυτερα να μην γινεται τιποτα απο το να γινεται αυτο που γινεται. ΤΙΠΟΤΑ. παρακαλω να δημοσιευθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32.   Διαβάζω τώρα δύο μέρες τα σχόλια και θέλω να επισημάνω καταρχήν ότι είναι εντυπωσιακό (όχι όμως πρωτόγνωρο) το πώς μια είδηση μπορεί να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη, καθώς δεν έχει διασταυρωθεί ως πληροφορία (ένας κάτοικος είπε κάτι, περιγράφοντας με λίγα λόγια μια σκηνή η οποία θα μπορούσε κάλλιστα να αποδοθεί στον κινηματογράφο και να χαρακτηριστεί ως η κωμωδία όλων των εποχών), υπερβαίνοντας κατά πολύ τα όρια της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

           Διαβάζοντας το ρεπορτάζ κάποιος, καταλαβαίνει ότι στη μέση της λιτανείας όσοι κουβαλούσαν στους ώμους τους την εικόνα, την παράτησαν ξαφνικά στην πλατεία και άρχισαν να χορεύουν, με αποτέλεσμα να διακοπεί το τελετουργικό, να υπάρξει μια αναστάτωση πρωτοφανής και μετά από μισή ώρα τουλάχιστον να ξανά - ξεκινήσει η περιφορά. Από δικό μου ρεπορτάζ έμαθα ότι το άγημα που κουβαλούσε την εικόνα  δεν την άγησε στιγμή, η λιτάνευση έγινε κανονικώς, απλά οι ντυμένοι νέοι και νέες με παραδοσιακές στολές  που εκατέρωθεν συνόδευαν την εικόνα από το ναό μέχρι την πλατεία, δεν επέστρεψαν στον ναό, καθώς έπρεπε να προετοιμαστούν για να συμμετάσχουν στις χορευτικές εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στην πλατεία.

        Είναι τουλάχιστον ντροπή να διαβάλλονται πρόσωπα όπως ο ιερέας και να δυσσημίζεται η Πάλαιρος κατά αυτό τον τρόπο, προκειμένου να εξυπηρετηθούν κάθε είδους συμφέροντα ή επειδή δεν διασταυρώθηκε μια πληροφορια από το μέσο δημοσίευσης!

    Τα συμπεράσματα δικά σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Έχω διαβάσει όλα τα.σχολια και δεν μπωρο να βγάλω άκρη .Την άφησαν την εικόνα.η όχι;Αν την άφησαν ντροπή τους αν όχι που είναι το πρόβλημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Και προς τι τότε τόση λασπολογία? Μήπως το αρχικό άρθρο δεν υποκινήθηκε από εσάς? Γνωρίζουμε πολύ καλά τον αγαπητό συμπολίτη που μετέφερε τα νέα του σε ένα τόσο αξιόπιστο σάιτ που μεταδίδει όπως ακριβώς ακούει από τον καθένα. Περιμέναμε την επίθεσή σας όπως και τότες άλλες φορές. Για ποιο λόγο όμως αισθάνεστε φτωχός συγγενής? Δεν ερωτηθήκατε και εσείς για την συμμετοχή σας σε όλες τις εκδηλώσεις του χωριού? Χαρήκατε βέβαια, και σας βόλεψε πολύ η τοποθέτηση της Κυρίας Ταντάρου, αλλά δεν καταλάβετε τι εννοούσε. Ήταν συμφωνημένη και προγραμματισμένη ανάμεσά μας η πορεία που θα ακολουθούσαμε κατά την ημέρα εκείνη. Το μόνο που μας υποδείχτηκε ήταν οι θέσεις που θα παρευρισκόμασταν κατά την διάρκεια της περιφοράς. Δεν χάσατε όμως την ευκαιρία για μια ακόμη φορά να μας επιτεθείτε. Για ποιο λόγο όμως δεν γνωρίζουμε ακόμη? Η συνύπαρξη και συνεργασία και των δύο συλλόγων θα ήταν ιδανική για τον τόπο μας. Σας έγινε πρόταση για συνεργασία που εσείς όμως απορρίψατε. Προς τι λοιπόν τόσο μίσος εναντίον του συλλόγου μας? Μέρος του συλλόγου. Παρακαλώ να δημοσιευτεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Παπαδοπούλου Στέλλα31 Ιουλίου 2017 στις 6:10 μ.μ.

    Γνωστε ανωνυμε δεν περιμένω και τίποτα απο εσενα αφου είσαι πολύ καλα πληροφορημενος μήπως εισαι ο μεσαζων της απευθείας αναθεσης του εργου; μου μιλάς με το μικρό ονομα αρα έχουμε μιλήσει αρκετές φορές.Μιλάς με σιγουρια απο τη μεριά που είσαι,μιλάς για επιθεση απο πότε η αλήθεια ειναι επιθεση; μονο σε εποχες δικτακτοριας. Δεν θα αναφέρω τίποτε αλλο κύριοι (ανωνυμος) γιατι αλλου ο πάπας αλλού τα ρασα του.Έχετε χάσει το νόημα των πραξεων σας τον κινησεων σας γιατι; η Ιστορια θα μας δείξει τη πραγματικά θα συμβεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο