Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Ηταν σε υπηρεσία στο 251 ΓΝΑ η μνηστή του Aμφιλοχιώτη Σμηναγού Γρηγορίου, όταν έμαθε για την πτώση του αεροπλάνου!

Εργάζεται ως οφθαλμίατρος – Εμαθε τι έγινε, όταν ειδοποιήθηκαν να τεθούν σε ετοιμότητα

     Μυστήριο παραμένει το πώς συνέβη το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα στη Λάρισα, εκεί όπου έχασαν τη ζωή τους δυο άτομα.
    Ο 34χρονος Νίκος Γρηγορίου ο ένας εκ των δυο νεκρών ήταν πιλότος και εκπαιδευτής με αρκετή εμπειρία και για το λόγο αυτό συγγενείς και φίλοι δεν μπορούν να κατανοήσουν πως συνέβη το δυστύχημα, αλλά και πως ο 34χρονος δεν έκανε κάτι για σωθεί τόσο ο ίδιος όσο και ο φίλος του, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες βρέθηκαν δεμένοι στις θέσεις τους............


   
   Ο Νίκος Γρηγορίου εκτός του ότι ανήκε στη μεγάλη οικογένεια της Πολεμικής Αεροπορίας, η οποία θρηνεί το θάνατό του, ήταν ένας δραστήριος άνθρωπος, οφθαλμίατρος στο επάγγελμα, με μεγάλη αγάπη σε αυτό που έκανε.
     Μάλιστα ήταν διευθυντής της εταιρείας PHANTEC  που ιδρύθηκε το 2015 με σκοπό να προσφέρει άρτιες υπηρεσίες στον αεροπορικό χώρο.
      Ο Νίκος στην εταιρεία αυτή είχε δώσει όλο το μεράκι του και την αγάπη του. Κανείς όμως δεν περίμενε πως η λατρεία του αυτή θα ήταν θανατηφόρα για εκείνον και τον φίλο του Διονύση Τσεκούρα.
     Η αγάπη του και η αφοσίωσή του για τη σχολή φαίνεται και σε ένα από τα βίντεο που είχαν τραβήξει οι συναδελφοί του που καλοσωρίζει και λούζει  με σαμπάνια έναν από τους μαθητές του που κατάφεραν να πάρουν το πτυχίο τους στη σχολή και αυτό είναι το έθιμο .
     Το πάθος του για την αεροπορία ήταν τέτοιο που ακόμη και την συντροφό του την επέλεξε μέσα από την αεροπορία.
    Όπως θα πουν φίλοι του ο 34χρονος έκανε όνειρα με την κοπέλα του την οποία αγαπούσε πάρα πολύ.

Τραγική ειρωνεία η σύντροφός του ενημερώθηκε για το δυστύχημα και το θάνατο του αγαπημένου της όταν βρισκόταν στην εργασία της στο 251 ΓΝΑ το οποίο τέθηκε σε επιφυλακή όταν έγινε γνωστό το τραγικό συμβάν.
Σύμφωνα με πληροφορίες η κοπέλα του 34χρονου επισμηναγού δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο νεκρός συνάδελφός της ήταν ο άνθρωπος με τον οποίο σχεδίαζε να περάσει μαζί την υπόλοιπη ζωή της.

   Ο Νίκος Γρηγορίου μεγάλωσε στην Αμφιλοχία και μπήκε στην Σχολή Ικάρων. Πετούσε με αεροσκάφη “Φάντομ” και υπηρετούσε στην 348 Μοίρα.
    Όταν η Μοίρα έκλεισε φέτος το καλοκαίρι, μετατέθηκε για την 120 ΠΕΑ στην Καλαμάτα, όπου παρουσιάστηκε και στη συνέχεια έλαβε άδεια.




http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο