Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Νέες πρωτοποριακές υπηρεσίες προς τις επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου Λευκάδας

Σταθερά και εμπράκτως το Επιμελητήριο Λευκάδας αναβαθμίζει τις υπηρεσίες του και περνά σε νέα τεχνολογική εποχή προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες στα μέλη του. Ανοίγονται έτσι εύκολοι δρόμοι στην ενημέρωση των μελών μας, τόσο για τη χρηματοδότησή των επιχειρήσεων από κοινοτικά και άλλα προγράμματα όσο και για την ανάπτυξή τους στη σύγχρονη εποχή της εκπαίδευσης.

Πιο συγκεκριμένα, το Επιμελητήριο Λευκάδας μαζί με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων προσφέρει στο σύνολο των επιχειρήσεων-μελών του δύο νέες πρωτοπόρες τεχνολογικά υπηρεσίες. Πρόκειται για την υπηρεσία εύρεσης επενδυτικών προγραμμάτων και την υπηρεσία ηλεκτρονικής (εξ αποστάσεως) εκπαίδευσης.
Η υπηρεσία εύρεσης επενδυτικών προγραμμάτων στοχεύει στην έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των ενδιαφερόμενων επιχειρήσεων σχετικά με τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά μέσα. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη διαδικτυακής πλατφόρμας παροχής διαδραστικών υπηρεσιών (http://investmenttools.uhc.gr/), στην οποία οι επιχειρήσεις θα μπορούν να ανατρέχουν για να αντλούν όλες τις αναγκαίες πληροφορίες για όλα τα νέα επενδυτικά προγράμματα, όπως και όλες τις προϋποθέσεις ένταξής τους σε αυτά. Λόγω της διαδραστικότητάς της  ο επιχειρηματίας –χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να εισάγει στην πλατφόρμα το επιχειρηματικό του προφίλ και να ενημερώνεται εξειδικευμένα για τα προγράμματα που ταιριάζουν στην επιχείρησή του.
Σημειώνεται ότι σε περίπτωση ανάρτησης νέων επενδυτικών προγραμμάτων το σύστημα αυτόματα αναζητεί, ταυτοποιεί και στη συνέχεια ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση.
Η υπηρεσία ηλεκτρονικής (εξ αποστάσεως) ασύγχρονης  εκπαίδευσης  (http://elearning.uhc.gr/) ενσωματώνει σύγχρονες και καινοτόμες μεθόδους, εξασφαλίζοντας την υποστήριξη της ομαλής και απρόσκοπτης λειτουργίας κάθε επιχείρησης. Οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε ηλεκτρονική βιβλιοθήκη, στην οποία έχει αναπτυχθεί μεγάλος αριθμός μαθημάτων ασύγχρονης τηλεκατάρτισης. Ο κάθε χρήστης της πλατφόρμας τηλεκατάρτισης έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τα μαθήματα που επιθυμεί, όποτε εκείνος το επιθυμεί, από οποιαδήποτε συσκευή με πρόσβαση στο διαδίκτυο.
Τα οικονομικά ενήμερα μέλη θα έχουν πρόσβαση σε όλα τα μαθήματα, κάθε κατηγορίας.  Κάθε επιχείρηση μπορεί να εισάγει έως και 8 συμμετέχοντες. Έχει παρατηρηθεί ότι οι επιχειρήσεις που επιτρέπουν την πρόσβαση σε πολύτιμα εκπαιδευτικά θέματα στο προσωπικό τους, απολαμβάνουν καλύτερη αφοσίωση από αυτούς τους εργαζομένους, οι οποίοι νιώθουν πιο ολοκληρωμένοι στο χώρο εργασίας τους.
Το Επιμελητήριο Λευκάδας υποστηρίζει  τις καινοτόμες δράσεις και προσφέρει τις νέες αυτές υπηρεσίες, καθώς αποτελούν  σημαντικό μοχλό ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων του νησιού μας.
Βρείτε τις δύο νέες υπηρεσίες στο αριστερό τμήμα της ιστοσελίδας του Επιμελητηρίου Λευκάδας  http://www.lefkadachamber.gr  στα σχετικά εικονίδια που αναγράφουν Υπηρεσία Εύρεσης Επενδυτικών προγραμμάτων και Υπηρεσία Ηλεκτρονικής Εκπαίδευσης, και κάνετε εγγραφή.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το φορέα στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2645022384(κα Χαλικιά Μάρθα).
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Σκιαδαρέσης Σωτήρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο