Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Καταγγελία αντιδημάρχου τινάζει στον αέρα την μεγάλη συναυλία στο Αντίρριο

Κι όμως είναι γεγονός. Καταγγελία του αντιδημάρχου Αντιρρίου Ανδρέα Κοτσανά σε ό,τι υπηρεσία κυκλοφορεί, τίναξε στον αέρα την συναυλία της Κυριακής.
Συγκεκριμένα ο αντιδήμαρχος, κατέθεσε καταγγελία στις 26 Ιουλίου σε: Πυροσβεστική Ναυπάκτου, εισαγγελία πρωτοδικών Μεσολογγίου, ΑΤ Ναυπάκτου, Τμήμα Τροχαίας Ναυπάκτου, Κεντρικό λιμεναρχείο Πατρών, Εφορία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας, Υπ. Προστασίας Πολίτη, Υπ Ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής.........



     Απάντηση έδωσε άμεσα η Εφορία Αρχαιοτήτων, αναφέροντας ουσαστικά πως ο χώρος είναι στην δικαιοδοσία της και μάλιστα έχει πραγματοποιήσει δεκάδες αντίστοιχες συναυλίες.
Η απάντηση όμως της Πυροσβεστικής που ζήτησε μελέτη πυρασφάλειας, ήταν αυτή που δημιούργησε το ουσιαστικό πρόβλημα, καθώς είναι αδύνατον να γίνει μελέτη πυροπροστασίας σε 3 μέρες.
Έτσι η συναυλία οδηγείται σε αναβολή και αναζητείται νέα ημερομηνία.
Αξίζει να αναφέρουμε πως στην καταγγελία του αντιδημάρχου, υπάρχει και σφραγίδα του δήμου Ναυπακτίας.
Σοβαρό πρόβλημα έχει δημιουργηθεί και στους επαγγελματίες του Αντιρρίου καθώς είχαν πραγματοποιήσει σημαντικές προμήθειες για την συναυλία της Κυριακής.
Επίσης και η εταιρία security με 10 άτομα από το Αντίρριο στην υπηρεσία της, θα χάσει λόγω της αναβολής την ευκαιρία για ένα σημαντικό καλοκαιρινό έσοδο.


 http://www.npress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο