Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Αιτωλοακαρνανία: 16 συλλήψεις στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης

Μετά από εξόρμηση που πραγματοποίησε σήμερα η Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας προχώρησε σε 16 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα και παραβάσεις του ποινικού κωδικα.
Από την Ασφάλεια Αγρινίου συνελήφθη 49χρονος καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείο Αγρινίου από το 2014 για ενδοοικογενειακή βία και σωματικές βλάβες. Η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου συνέλαβε έναν 71χρονο καθώς μετέβη στο υποκατάστημα της Τράπεζας της Ελλάδας στο Αγρίνιο για να αντικαταστήσει λόγω φθοράς τραπεζογραμμάτιο αξίας 20 ευρώ, αλλά προέκυψε ότι ήταν αμφιβόλου γνησιότητας. Επίσης, συνελήφθη από την Ασφάλεια Αγρινίου 20χρονος ο οποίος αναζητούνταν από την Ασφάλεια Φυλής ως δράστης αρπαγής ανηλίκου, ενώ για να αποδοθεί στην οικογένειά της συνελήφθη και η 16χρονη φερόμενη ως απαχθείσα.

Στο πλαίσιο της εξόρμησης αστυνομικοί του Α.Τ Κατούνας συνέλαβαν ένα 47χρονο για παραεμπόριο, καθώς πουλούσε ελαιόλαδο σε δοχεία. Στο Δοκίμι συνελήφθη 41χρονος ο οποίος ως προσωρινά υπεύθυνος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς άδεια. Η ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβε έναν 55χρονο ο οποίος πουλούσε προϊόντα μαναβικής χωρίς την απαραίτητα άδεια από την αρμόδια αρχή. Συνελήφθησαν ακόμη 5 άτομα από 16 έως και 81 ετών καθώς οδηγούσαν δίκυκλα και Ι.Χ χωρίς δίπλωμα, ενώ συνελήφθησαν ακόμη 2 αλλοδαποί που δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για την παραμονή τους στην χώρα, ενώ σε βάρος ενός εξ αυτών, 48ετών, εκκρεμούσε σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Γιαννιτσών από το 2015 για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο