Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

ΑΣΤΑΚΟΣ: Πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία η 1η συνάντηση των Χορευτικών Τμημάτων Συλλόγων του Δήμου Ξηρομέρου

ΑΠΟ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΙΚΗ ΜΑΤΙΑ

      Πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία, την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017 στην παραλία του Αστακού, η 1η συνάντηση των Χορευτικών Τμημάτων  Συλλόγων του Δήμου Ξηρομέρου
Συμμετείχαν: Το Χορευτικό Τμήμα Αστακού "Άγιος Νικόλαος",  το Χορευτικό Τμήμα Συλλόγου Χοβολιωτών, ο Ακαρνανικός Αθλητικός Σύλλογος Μύτικα, και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φυτειών "Ακαρνανικό Φως"
   Την διοργάνωση είχε το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Ξηρομέρου και όπως   τόνισε  στην ομιλία του   ο Προέδρος του Βασίλης Μουρκούσης, η εκδήλωση, η οποία αποτελεί πρόταση του Βασίλη Ζαγκότα, θα συνεχιστεί και τις επόμενες χρονιές και θα πραγματοποιηθεί   και στις τρεις  Δημοτικές Ενότητες (Αστακός, Αλυζία, Φυτείες) .............



     Στην συνέχεια τα Χορευτικά  Τμήματα παρουσίασαν χορούς από διάφορες περιοχές της παρτίδας μας, καθώς και σύγχρονους και μοντέρνους χορούς και καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο που γέμισε την παραλία
     Μας χαροποίησε το γεγονός της μεγάλης συμμετοχής του κόσμου στην εκδήλωση (Όχι μόνο από τον Αστακό αλλά και από τα γύρω χωριά, ιδιαίτερα από τις Φυτείες). Απόδειξη, ότι, όταν οι σύλλογοι του Ξηρομέρου συνεργάζονται δημιουργούν  καλές και ποιοτικές εκδηλώσεις.   
*Τις επόμενες μέρες θα έχουμε πιο πολλές φωτογραφίες.


 



  


















5 σχόλια:

  1. πολυ ωραια η εκδηλωση συμφωνω.Διαφωνω με την συνεχεια της εκδηλωσης που δεν αναφερεται.Ολα τα γκρουπ μαζι με την δημοτικη αρχη και καποιους παρατρεχαμενους εφαγαν ηπιαν και διασκεδασαν μεχρι πρωιας στο giannis village. Ειθισται να παρεχεται φιλοξενεια δηλαδη φαγητο η υπνος , οταν ομως τα γκρουπ ειναι απο μακρινες περιοχες . Τα γκρουπ που συμμετειχαν ηταν ντοπιοι η απο χωρια που απεχουν μιση ωρα απο τον Αστακο,ενα σνακ και κατι δροσιστικο εφτανε και περισσευε οχι να χρεωσετε το δημο ενα σωρο χρηματα την ιδια στιγμη που ο δημος εναι καταχρεωμενος ,και πηρε δανειο πανω απο ενα εκατομμυριο ευρω.Και αφου λοιπον χρεωσατε το δημο μερικες χιλιαδες ευρω δεν μπορουσατε να μοιρασετε τα γκρουπ σε ολα τα εστιατορια να δουλεψουν ολοι οι επαγγελματιες της πολης;Γιατι πηγατε στο giannis village ;Επειδη εναι αντιδημαρχος σας ; Γιαννης πινειΓιαννης κερναει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 8.15μμ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΣΚΕΥΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΧΑΛΑΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΑΥΡΙΟ Η ΔΕΗ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ,ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΕΚΤΟΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΑΞΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕΡΒΙΡΗΣ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΕΡΟ ΠΟΣΙΜΟ [ΟΠΩΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ]ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΤΩΡΑ ΑΝ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΗΓΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια άλλη άποψη...με αφορμή τα προηγούμενα σχόλια θεωρώ πως γινόμαστε άδικοι ειδικότερα αναφερόμενοι σε μια ξενοδοχειακή μονάδα υψηλών προδιαγραφών, ένα στολίδι του τόπου μας τόσο από πλευράς ποιότητας παροχών όσο και από πλευράς ανθρώπων. Οι άνθρωποι τίμησαν τον τόπο τους, επένδυσαν εκατομμύρια σε ένα μικρό μέρος σαν τον Αστακό μόνο και μόνο από αγάπη για το χωριό τους και δεν περίμεναν από μια μικρή εκδήλωση του δήμου που πρώτη φορα έγινε εκεί για να βγάλουν χρήματα και να να μην δουλέψουν τα άλλα μαγαζιά. Η εν λόγω επιχείριση δεν είναι μαγαζί της παραλίας δεν είναι ταβέρνα ούτε καφετέρια αυτό ολοι το ξέρουμε Διαθέτει έναν υπέροχο χώρο για διεξαγωγή εκδηλώσεων πλήθους ανθρώπων και για συτό επελέγει. Με αυτό το σκεπτικό επειδή αυτο το πάντα γελαστό παλληκάρι ειναι άμισθος αντιδήμαρχος δεν θα πρέπει κσνεις να τον επιλέγει για τετοιου είδους εκδηλώσεις ?δεν νομίζω ότι είναι σωστό να σκεφτόμαστε έτσι. Κάθε μαγαζί στο είδος του και κάθε μεγάλη επιχείριση στο δικό της. Επιτέλους ας μην αδικούμε και μην ισοπεδώνουμε τα πάντα στο βωμό των πολιτικών μας πεποιθήσεων ή διαφορών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διαβαζοντασ τα παραπανω σχολια ενα εχω να πω δεν υπαρχει εστιατωριο στον αστακο με την ποιοτητα που διαθετουν τσαρκοσ και γιωτησ στον αστακο μαζι και καθαριοτητα γιασΑΣ ΣΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνω με τον 8.15 απολυτα!!!!!!Απαραδεκτη η συνεχεια της εκδηλωσης.Το περιφημο νομικο προσωπο να ειναι πιο προσεκτικο στις επιλογες του.Οσο για τη δημοτικη αρχη,τα οντα αυτα ειναι απλα για τα πανηγυρια.Καλο υπολοιπο καλοκαιρι χωρις δεξιωσεις στο resort.Χορτασαμε φετος!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο