Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Εξελέγη το πρώτο Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλιαμπέλων “Ο Μύλος”

     Συνεχίζει στην προεδρία του Συλλόγου ο δημιουργικός και δραστήριος Ανδρέας Λώλος 

      Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε ο πλούσιος απολογισμός των δράσεων, του προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλιαμπέλων “Ο Μύλος”. Επιπροσθέτως, το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο πέτυχε ώστε να εγκριθεί το καταστατικό και να πραγματοποιηθεί προχθές το Σάββατο, 2/05/2015 Γενική συνέλευση προκειμένου να αναδειχθεί το πρώτο διοικητικό συμβούλιο στην ιστορία του συλλόγου.
      Σ’ ένα πολύ καλό και ζεστό κλίμα έγινε η γενική συνέλευση του συλλόγου και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου. 

Έτσι, το πρώτο ΔΣ του νεοσύστατου Συλλόγου έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Λώλος Ανδρέας του Αυρηλίου
Αντιπρόεδρος: Ματζάνα Ιφιγένεια του Σωτηρίου
Γενική Γραμματέας: Στράτου Σπυριδούλα του Γεωργίου
Ταμίας: Κοτρώτσου Κωνσταντίνα του Γεωργίου
Μέλη: Λιάπη Μαριάνθη του Ευγενίου, Μερισιώτης Γεράσιμος του Χρήστου, Σερδενέ Στεφανία του Ηλία, Σαπέλας Φώτιος του Χρήστου και Μπίτσης Ιωάννης του Σπυρίδωνος..............



      Επιπρόσθετα, ανατέθηκαν επιπλέον αρμοδιότητες σε ορισμένα μέλη του ΔΣ και συγκεκριμένα ο κ. Μερισιώτης θα εκτελεί, άτυπα, χρέη αναπληρωτή Προέδρου, υπεύθυνου για τη σύγκληση και το συντονισμό των ΔΣ, ενώ η κα. Λιάπη θα είναι υπεύθυνη για το χορευτικό τμήμα.

Αναφορικά με την Ελεγκτική Επιτροπή, η σύστασή της είναι η ακόλουθη: 
Πρόεδρος: Αδάμης Θωμάς του Βασιλείου
Μέλη: Ρούγκας Αθανάσιος του Χρήστου και Τριανταφύλλης Χρήστος του Γρηγορίου.

     Στο σημείο αυτό θα πρέπει να ευχαριστήσουμε την κα. Χρύσα Κατσαρού που προήδρευσε στη ΓΣ και στην Εφορευτική Επιτροπή και διασφάλισε την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας και βέβαια ν' αναφερθούμε στην αθρόα συμμετοχή των ιδρυτικών μελών, οι οποίοι σύσσωμα έδωσαν το παρόν στη μεγάλη αυτή μέρα και τίμησαν τη διαδικασία. 
      Να ευχηθούμε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο νέο ΔΣ στο έργο που αναλαμβάνει για την πολιτιστική ανάδειξη και ανάπτυξη του χωριού μας!!

     Μετά τις αρχαιρεσίες ο πρόεδρος Λώλος Ανδρέας αφού ευχαρίστησε όλα τα μέλη της προσωρινής διοίκησης για το σπουδαίο έργο τους, τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω όσους μετείχαν στη γενική μας συνέλευση και στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του πρώτου Δ.Σ του συλλόγου μας, επίσης ευχαριστώ όσους με εμπιστεύτηκαν με τη ψήφο τους και με εξέλεξαν τόσο ως μέλος αλλά και ως πρόεδρο στη συνεχεια του Δ.Σ του συλλόγου μας». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο