Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Τριήμερο Μουσικό Φεστιβάλ Μεσολογγίου 2015

        Η ιστορία του Μουσικού Φεστιβάλ Μεσολογγίου ξεκίνησε το Μάιο του 2013, όταν μια παρέα τεσσάρων ατόμων είχε την ιδέα να διοργανώσει ένα νέο, ετήσιο μουσικό event στην περιοχή, με καθαρά εθελοντικό χαρακτήρα, ένα αρκετά δύσκολο εγχείρημα, όπως αντιλαμβάνεστε.
      Παρ’ όλες τις δυσκολίες όμως που παρουσιάστηκαν, η πρώτη διοργάνωση του, τότε μονοήμερου, rock festival στο Μεσολόγγι, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία τον Ιούλιο του ίδιου έτους, με συμμετοχή από γνωστές, αλλά και ερασιτεχνικές μπάντες. Για να ακολουθήσει, η αμέσως επόμενη χρονιά με μία τριήμερη διοργάνωση και τη συμμετοχή ακόμα περισσότερων εθελοντών αλλά και καλλιτεχνών, διαφόρων μουσικών ειδών (Rock, έντεχνο, λαϊκό, ρεμπέτικο, hip-hop και Dj Sets)......



Πλέον, το Μουσικό Φεστιβάλ Μεσολογγίου, 2 χρόνια μετά, έχει γίνει θεσμός για την πόλη και μπορεί υπερήφανα να σας προσκαλέσει να συμμετάσχετε και εσείς (σαν μουσικός, εθελοντής, χορηγός ή απλός θεατής) στο Τριήμερο Μουσικό Φεστιβάλ Μεσολογγίου 2015!
Τριήμερο Μουσικό Φεστιβάλ Μεσολογγίου 2015
3-5 Ιουλίου, Λιμάνι Μεσολογγίου

Ανακοίνωση
Η μεγαλύτερη γιορτή του εθελοντισμού αυτό το καλοκαίρι γίνεται στο Λιμάνι Μεσολογγίου. Ένα τριήμερο που θα γεμίσει με μουσική. Μια παρέλαση από 20+ μπάντες που έρχονται εθελοντικά για να ενώσουμε τις φωνές μας. Το Μουσικό Φεστιβάλ Μεσολογγίου είναι μία καθαρά μουσική συνάντηση. Μία συνάντηση που δεν έχει το διαγωνιστικό χαρακτήρα που έχουν άλλα ερασιτεχνικά φεστιβάλ, αλλά το χαρακτήρα της γιορτής και βασικό σκοπό να φέρει σε επικοινωνία τον κόσμο. Μία συνάντηση που έχει γίνει πια θεσμός στην πόλη μας και στο Δήμο της ιερής πόλης του Μεσολογγίου.
Πρόγραμμα - Παρασκευή, 3 Ιουλίου
1. Λαογραφικός Σύλλογος ‘ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ’ με το ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ
2. Σωτήρης Καπνίσης – Πάνος Τσαλίδης
3. Χρήστος Ζάχος
4. Καλλιόπη Στρωματιά – Κωστάκης Λένης
5. Αλέξης Σουρής
6. Οι ‘Φουαγιέ the Band’ συναντούν την Ειρήνη Τσεκούρα
7. The Burning Sticks
8. Half Note
Πρόγραμμα - Σάββατο, 4 Ιουλίου
1. Blue Jeans
2. Rotten Roses
3. Crimson Vein
4. Reversed Organ
5. Absents
6. Desert Coyotes
7. Διονύσης Φαρμάκης  (Παιδικές Ασθένειες)
8. Blues Bash (Full Band Electric )
9. Fox Rot
10. SunLight – Αθήνα
11. Ganzi Gun
Πρόγραμμα - Κυριακή, 5 Ιουλίου
1. Ζumba Show by Vasso Sarantara
2. Μικρός Νικόλας
3. Por Houitos Crew
4. ΤΟΤΜΕ
5. Human Crew
6. Pop n Roll Project
7. Ανευ Πόρων
8. Hypnotic Nausea
*Είσοδος: Ελεύθερη
**Το ακριβές πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι!
***Τυχόν έσοδα από το μουσικό φετιβάλ καταβάλλονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και στην Φιλοζωική Oργάνωση του Μεσολογγίου.
Συμμετοχή
Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες δυστυχώς, δε μας επιτρέπουν να φιλοξενούμε πάρα πολλές ομάδες γι’ αυτό και κάθε χρόνο θα προσπαθούμε να φιλοξενούμε διαφορετικές. Γι’ αυτό, από τις ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή, γίνεται μία επιλογή με βάση αποκλειστικά τον παραπάνω παράγοντα, αναλόγως βέβαια και τις συμμετοχές.
ΤΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ
- Τα βασικά από ηλεκτρονικό εξοπλισμό (φώτα – ήχο)
– Δείπνο μετά την παράσταση, όπου οι μουσικοί ανταλλάσσουν με τους διοργανωτές απόψεις και ιδέες, γνωριζόμαστε και περνάμε υπέροχα κάθε φορά!
ΔΙΑΜΟΝΗ
Δυστυχώς δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα για να μπορούμε κάθε φορά να φιλοξενήσουμε πολλές ομάδες από μακρινές περιοχές – ωστόσο παρέχουμε:
- Για ομάδα 5-6 ατόμων τη διαμονή σε σπίτι ιδιόκτητο.
Κατά τ’ άλλα, όσες ομάδες είναι από πιο κοντινές περιοχές και δεν χρειάζονται διανυκτέρευση θα ήταν τιμή μας να τις φιλοξενήσουμε!
Οι συντελεστές και οι συνοδοί των ομάδων που θέλουν να έρθουν, παραμένουν με δικά τους έξοδα (Οι διοργανωτές φροντίζουν κάθε χρόνο ακόμα και για τους συνοδούς-συντελεστές-επισκέπτες να υπάρχουν κάποιες παροχές, όπως μειωμένη τιμή στα δείπνα και στη διαμονή, καθώς και να κάνουν τις απαραίτητες κρατήσεις στο ξενοδοχείο).
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας ή να διευκρινίσετε κάποιες λεπτομέρειες, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στα mail, στο τηλ. ή στο Facebook που δηλώνονται παρακάτω.
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος: Θα ήταν τιμή μας, ακόμα και αν δεν είστε σίγουροι, να έρθετε σε επαφή μαζί μας και εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για τυχόν συμμετοχή σας.
Πριν τη συμμετοχή σας και αφού επικυρώσουμε την ημερομηνία μαζί σας, το μόνο που θα σας ζητήσουμε είναι κάποιες πληροφορίες για την ομάδα σας και το έργο που θα παρουσιάσετε για τη σχετική διαφήμιση στα ΜΜΕ και τις αφίσες μας, καθώς και τον αριθμό ατόμων που συμμετέχουν στην παράσταση και των συντελεστών και συνοδών εάν υπάρχουν.
Επικοινωνία – Χορηγοί
Δηλώστε συμμετοχή: Εδώ
Διευκρινίσεις, στο Facebook: Εδώ και εδώ
Επίσημος ιστότοπος: Εδώ
Χορηγοί προβολής:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο