Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Δεύτερη ήττα στα μπαράζ γνώρισε ο Ηρακλής Αστακού, από τον Αλικυρναϊκό με 2 - 1 και έχασε την άνοδο

     Δεύτερη ήττα για τον Ηρακλή Αστακού σε ισάριθμα παιχνίδια στα μπαράζ ανόδου στην Α΄ Κατηγορία. Η ομάδα του Αστακού έχασε στον πρώτο αγώνα από τα Καλύβια με 4-0 και χθες στο ουδέτερο γήπεδο του Νεοχωρίου έχασε με 2-1 από τον  Αλικυρναϊκό Αγίου Θωμά και χωρίς βαθμό έχασε την άνοδο.
    Ο Ηρακλής Αστακού παρά την Τρίτη θέση που πήρε στα μπαράζ διατηρεί ελπίδες για άνοδο εφόσον αποχωρήσει κάποια ομάδα από το πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας. 

Ευχαριστίες, αλλά και αιχμές από τον Ηρακλή Αστακού 
      Με ανακοίνωση της η διοίκηση του Ηρακλή Αστακού ευχαριστεί παίκτες, φιλάθλους  και προπονητές και έκαναν ότι ήταν δυνατό για να ανέβει η ομάδα Κατηγορία, ενώ αφήνει αιχμές για κάποια μέλη του Δ.Σ. που έμειναν θεατές και την προσπάθεια της ανόδου δεν την σεβάστηκαν και την υπονόμευσαν. 
  Τέλος η ανακοίνωση καταλήγει λέγοντας: Επειδή κάποια από τα ενεργά μέλη του Δ.Σ έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να παραιτηθούν θα παρακαλούσαμε όποιος ενδιαφέρεται να στελεχώσει την διοίκηση να το δηλώσει εντός της εβδομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρακλή Αστακού:
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
      Μετά και την  ήττα με 2-1 απο τον Αλικυρναικο Αγίου Θωμά η ομάδα μας τερμάτισε τρίτη στα μπαράζ ανόδου των δευτεραθλητριών. Με την κατάταξη αυτή η ομάδα μας θα ανέβει στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣΑ μόνο αν κάποια ομάδα απο αυτή την κατηγορία δεν δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα σενάριο που φημολογείται έντονα. 
     Ηταν μια δύσκολη χρονιά  κάτω απο αντίξοες συνθήκες  η οποία τελείωσε με το παραπάνω αποτέλεσμα. Η διοίκηση και συγκεκριμένα αυτοί που έτρεξαν την ομάδα σε όλο το πρωτάθλημα προσπάθησαν για το καλύτερο. Συνοδοιπόροι σε αυτό ήταν τα μέλη και οι φίλαθλοι της ομάδας, οι οποίοι ενθάρρυναν διοίκηση και  παίχτες  και βοηθούσαν οικονομικά. 
     Αυτό όμως δεν έγινε ποτέ από τα τρία (3) μέλη του Δ.Σ (Α.Γ.Σ Αστακού) που συμφώνησαν ότι θα συμμετάσχουν στην συγχώνευση του καλοκαιρίου και από αρκετά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου μας. 
       Αυτοί  εμφανίστηκαν το καλοκαίρι για τους γνωστούς λόγους  και μετά έμειναν θεατές. Την προσπάθεια μας  αυτή κάποιοι δεν την σεβάστηκαν και την υπονόμευσαν..........



       Μετά την κοπιαστική αυτή χρονιά και επειδή κάποια από τα ενεργά μέλη του Δ.Σ έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να παραιτηθούν θα παρακαλούσαμε όποιος ενδιαφέρεται να στελεχώσει την διοίκηση να το δηλώσει εντός της εβδομάδας. 
      Σε περίπτωση που αυτό δεν γίνει εφικτό και για να μην χάνεται χρόνος  θα γίνει γενική συνέλευση για την εκλογή νέας διοίκησης.-

Με εκτίμηση,
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Ηττήθηκε στις λεπτομέρειες ο Ηρακλής Αστακού και έχασε την άνοδο!

Απο: ολα τα γκολ
        Ο εντυπωσιακός τους τελευταίους μήνες Αλικυρναϊκος Αγίου Θωμά κέρδισε με 2 - 1 τον Ηρακλή Αστακού και βρίσκεται στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣΝΑ. 
     Η ομάδα του Σταμάτη Σαρρή έμεινε πίσω στο σκορ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, όμως ανέτρεψε το εις βάρος της αποτέλεσμα και έφτασε στη νίκη - άνοδο. 
     Έτσι με 9 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα στα τελευταία 13 παιχνίδια η ομάδα του Αγίου Θωμά βρίσκεται στην Α΄ ΕΠΣΝΑ, ενώ ο Ηρακλής Αστακού μετά την ήττα της Α.Ε.Μ. θα περιμένει αν θα υπάρξει κάποια ομάδα που δε θα κατέβει για να καλύψει θέση στη μεγάλη κατηγορία του τοπικού ποδοσφαίρου.
     Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Ηρακλή έχασαν ευκαιρίες, όμως δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Τσιώλη και το 0 - 0 έμεινε στα 45΄. 
     Ο Τριάντης ήταν ο παίκτης που με πλασέ στο 48΄ έδωσε προβάδισμα στον Ηρακλή Αστακού
     Στο 65΄ ο Αχτύπης εκμεταλλεύτηκε την ασταθή επέμβαση του Ρηγάλου σε σουτ του Καρβέλη και με κοντινό πλασέ έκανε το 1 - 1. 
     Το σκορ αυτό βόλευε τον Αλικυρναϊκό που όμως δε στάθηκε μόνο σε αυτό και δέκα λεπτά πριν το φινάλε ο Αθανασόπουλος με πλασέ "σφράγισε" την άνοδο κάνοντας το 2 - 1. 

ΑΛΙΚΥΡΝΑΙΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ (Σταμάτης Σαρρής): Τσιώλης, Γιαννόπουλος (56΄Κέσκος), Καρβέλης, Ζέρβας, Ψαθάς, Κάκκος, Βασιλείου (85΄Νικολόπουλος), Μπαλαμπάνης, Αθανασόπουλος, Αχτύπης, Τριφιάτης (89΄Δενδρινός).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ (Γιώργος Λαδάς - Ξενοφώντας Αθανασούλας): Ρηγαλος, Τριάντης, Λιβάνης, Παπαζήσης, Γκάτσης, Ταφάνι, Μπαρμπαρούσης (46΄Γεωργούσης), Λιβάνης Β, Κοντοζήσης (70΄Λαδας), Κοτρότσος, Τριάντης.


7 σχόλια:

  1. τελικα στον Ηρακλη παντα καποιος αλλος φταιει και ποτε οι αρμοδιοι.Καλο θα ηταν η διοικηση κι οποιος βγαζει τα δημοσιευματα να γνωριζει οτι οτι κανει καθενας για το οτιδηποτε πρεπει να αρκειται στα δικα του χερια και τις δικες του δυνατοτητες κι οχι σε απαιτησεις απο τους εκτος, και λές και ειναι υποχρεωση τους.Αν δεν μπορειτε να ακολουθησετε την ομαδα υπαρχει και η οδος της παραιτησης.
    Παικτες της ομαδας του Ηρακλη αγαπουν στ αληθεια την ομαδα και σ αυτους αξιζουν πολλα συγχαρητηρια για την προσπαθεια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Η ΑΣΧΕΤΟΣ Η ΓΛΥΦΕΙΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ-ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ- ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΕ.ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑΠΑΡΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Γ.Σ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Η ΑΣΧΕΤΟΣ Η ΓΛΥΦΕΙΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ-ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ- ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΕ.ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑΠΑΡΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Γ.Σ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το παραμυθι ειμαι ποιοτικοε και παιζο καθε κιριακη χωρις προπονηση ελαβε τελος.Καληνυχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η νοοτροπια φταιει.Αν δεν αλλαξουν μυαλα ορισμενοι παικτες,η ομαδα δεν θα παει μπροστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο φιλος 4.44μ.μ δεν ειναι ασχετος αλλα πολυ γνωστικος.Η διοικηση δεν εβαλε βαθια το μαχαιρι και επιβιωσε και βγαζει κομπλεξ.Καταλοιπα χρονων μενουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν μάθετε Ποιοι θα παραιτηθούν τότε να δούμε τι κάνει η ομαδάρα μη δεν κατέβει καθόλου του χρόνου να δούμε ποιος θα τρέχει να τα κάνει όλα πράγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο