Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Αίολος Αστακού: Ετοιμάζει διπλό «μπαμ»



Ο Αίολος Αστακού πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά στον 1ο Όμιλο του Βορρά της Γ’ Εθνικής και πήρε το εισιτήριο της ανόδου. 
 Ο σύλλογος της Αιτωλοακαρνανίας όμως δεν αρέσκεται απλά στην παραμονή του στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία αλλά στοχεύει σε μεγαλύτερα πράγματα. Αυτό καταδεικνύουν οι κινήσεις στις οποίες αναμένεται να προβεί για να παρουσιαστεί ισχυρός τη νέα αγωνιστική περίοδο.


Συγκεκριμένα, οι διοικούντες τον σύλλογο θέλουν να προχωρήσουν σε μια δοκιμασμένη “συνταγή” ανόδου εμπνευσμένη από την… Καβάλα. Ο νούμερο ένα υποψήφιος για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας είναι ο Γιάννης Τζήμας, ο “αρχιτέκτονας” της ανόδου των Καβαλιωτών στην Α1 ο οποίος, κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα καθοδηγήσει την ομάδα και στα μεγάλα “σαλόνια” της BasketLeague.. Ο Αίολος έχει “στρέψει” το βλέμμα του στην πρωταθλήτρια ομάδα της Α2 καθώς “γλυκοκοιτάζει” και τον Βαγγέλη Καράμπουλα.

Αν καταφέρει να πραγματοποιήσει αυτές τις δύο κινήσεις τότε αναμφίβολα βάζει σοβαρήυποψηφιότητα για δεύτερη σερί άνοδο.

ebasket.gr

2 σχόλια:

  1. Αγαπητο site πριν γραψεται θα πρεπει να γνωριζεται μερικα πραγματα για την ομαδα και για τους παιχτες που ακουγεται οτι θα παρει για την νεα αγωνιστικη περιοδο. Πρωτον η ομαδα εχει πραγματοποιηση μεχρι στιγμης δυο συνεχεις ανοδους (πρωταθλητρια ΕΣΚΑΒΔΕ και δευτεραθλητρια στην Γ΄ Εθνικη κατηγορια) και δευτερον για τον παιχτει που γραφεται εχει συνφωνηση με αλλη ομαδα για δυο ετοι με απολαβες 70 χιλιαδων ευρω. Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον που δινεται προς την ομαδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΒΟΜΒΑ!!!!! Ο ΑΙΟΛΟΣ ΠΑΕΙ ΨΗΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο