Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Η αστυνομία για την κλοπή σε μπαρ στον Αστακό

Ανακοίνωση εξέδωσε η αστυνομία για την κλοπή που σημειώθηκε σε βάρος υπηκόου Πολωνίας σε μπαρ στον Αστακό, από 26χρονο, ο οποίος και συνελήφθη. Η ανακοίνωση αναφέρει :
Συνελήφθη, χθες (24-5-2015) το πρωί, στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αστακού, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 26 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή....

Ειδικότερα, χθες (24-5-2015) το πρωί, στον Αστακό, έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ο συλληφθείς αφαίρεσε το τσαντάκι 38χρονου αλλοδαπού υπηκόου Πολωνίας, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των (300) ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και δύο πιστωτικές κάρτες.
 Άμεσα, ενεργήθηκαν συντονισμένες αναζητήσεις από αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή, με αποτέλεσμα, μετά από λίγη ώρα, να εντοπιστεί ο δράστης και να συλληφθεί.
Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του δράστη στον Αστακό οι Αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των (80) ευρώ, το κινητό τηλέφωνο και τις δύο πιστωτικές κάρτες, τα οποία αποδόθηκαν στον παθόντα.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

agriniopress.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο