Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Ανήλικη ξάφρισε ηλικιωμένο στην Πάτρα


   Επίθεση με… χάδια και φιλιά έκανε ένα ανήλικο κορίτσι σε έναν ηλικιωμένο που μόλις είχε βγει από την τράπεζα στο κέντρο της Πάτρας και, προφανώς, τον είχε δει να κάνει ανάληψη μεγάλου χρηματικού το οποίο έβαλε στην τσέπη του!

Η 16χρονη κοπέλα έκανε τον άτυχο ηλικιωμένο να τα χάσει προς στιγμή με τις…
ερωτικές διαθέσεις που εκδήλωσε αγκαλιάζοντάς τον. Γρήγορα, όμως, κατάλαβε ότι κατάφερε να του αρπάξει τα 1.500 ευρώ και έβαλε τις φωνές. Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ανταποκρίθηκαν αμέσως και ξεκίνησαν έρευνες με την περιγραφή της ανήλικης δράστιδας, την οποία κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν μέσα σε λίγα λεπτά προς μεγάλη χαρά του θύματος που ξαναβρήκε τα χρήματά του.

Ένας άλλος ηλικιωμένος που πήγε να «σηκώσει» τη σύνταξή του από την τράπεζα στην Πάτρα, δεν στάθηκε το ίδιο τυχερός. Ένα ζευγάρι τσιγγάνων του επιτέθηκε, του άρπαξε 700 ευρώ και προσπάθησε να διαφύγει με ένα φορτηγάκι. Οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τους εντόπισαν στην περιοχή των Προσφυγικών, όπου καταδίωξαν το ύποπτο φορτηγάκι και κατάφεραν να το ακινητοποιήσουν. Ο οδηγός το εγκατέλειψε και εξαφανίστηκε μέσα σε μια λαϊκή αγορά, ενώ η συνεργός του συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια όπου ανακρίνεται.

 defencenet.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο