Αναζήτηση ΞηρόμεροNews. -Παρακαλώ συμπληρώστε αυτό το πεδίο!

Λιμάνι Μύτικα, το καλύτερο δωρεάν πάρκινγκ!!! Το Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου οφείλει να παρέμβει δραστικά

Σημερινές φωτογραφίες αναγνώστη, μας παρουσιάζουν την κατάσταση που επικρατεί για πολλοστή φορά στο λιμάνι του Μύτικα. Το καλύτερο δωρεάν πάρκινγκ!!! Το πρόβλημα δεν είναι τωρινό. Κάθε καλοκαίρι το ίδιο φαινόμενο. Αυτοκίνητα, κυρίως κατόχων που βρίσκονται απέναντι στον Κάλαμο και τον Καστό, αλλά και ανθρώπων που παραθερίζουν στον Μύτικα. Μέχρι κουκούλες βάζουν κάποιοι και τα αφήνουν εκεί για μήνες.....

Αποτέλεσμα να μην μπορεί να λειτουργήσει το λιμάνι. Τα καραβάκια που πάνε Κάλαμο και Καστό με δυσκολία να κάνουν την φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων και η επιβίβαση των επιβατών να γίνεται με δυσκολίες.

Το τραγελαφικό είναι ότι σε απόσταση 300 μέτρων (στα Μπορέϊκα), βρίσκεται μεγάλο δημοτικό οικόπεδο καθαρισμένο και παραχωρημένο για ελεύθερο πάρκινγκ.
Όπως μας είπε ο αναγνώστης μας επιτέλους λίγο κατανόηση από κάποιους. Αυτή δεν είναι ανθρώπινη συμπεριφορά. Να κάνουμε εμείς την δουλειά μας και άσε όλους τους άλλους να ταλαιπωρούνται. Υπάρχει πάρκινγκ ρε παιδιά στα 300 μέτρα. Πάτε εκεί τα αυτοκίνητα σας επιτέλους.
Εμείς θα καλέσουμε το νεοσύστατο Λιμενικό ταμείο Ξηρομέρου να παρέμβει και μάλιστα δραστικά.


mytikaspress

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια
* Ξηρόμερο αγαπημένο... Τι λες για όλα αυτά λοιπόν;
  1. Χρυσό το πληρώνουν όσοι παρκαρουν εκεί. Τα καλοπαιδα εκτός από ξεφουσκωτα λάστιχα σου γδερνουν και τις πόρτες. Μην ακούσω τίποτα. Το έχω δει με τα μάτια μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι απαραδεκτο. Πρεπει να σας το πλυνουν, να το σκεπασουν και να το προσεχουν. Κερωμα θελετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να έρθει το λιμενικο και να τα γράψει όλα φίλε μου. Όχι αυτοδικια

    ΑπάντησηΔιαγραφή