Τρίτη 26 Μαΐου 2015

7ο Αντάμωμα καβαλάρηδων και φίλων αλόγου, στη μαγευτική Νήσσα, απο τον Ιππικό όμιλο Κατούνας, την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

       Ο Ιππικός Όμιλος Κατούνας, σας προσκαλεί στο 7ο Αντάμωμα καβαλάρηδων και φίλων αλόγου, την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015, από τις 09:30 το πρωί και όσο πάει… στη θέση Νήσσα, ενότητα Μεδεώνος του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας. 

Πρόγραμμα:
-Παρουσίαση Αλόγων και Καβαλάρηδων σε ειδικά διαμορφωμένο εντυπωσιακό χώρο.  
-Παραδοσιακοί Δημοτικοί Χοροί με (3) τρία  χορευτικά συγκροτήματα: Γουριάς, "Παραλία" Σταμνάς «η Αγία τριάδα» και Γυναικών Σταμνάς «η Αγία Αγάθη».
-Δωρεάν ψητή προβατίνα για όλους…
-Ζωντανή ορχήστρα γλέντι και χορός για όλους με το Γιώργο Βελισσάρη και το επιτελείο του. 

       Σας περιμένουμε όλους για μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία...
Διοργάνωση: ΙΠΠΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ
Πληροφορίες: 6976-252258......



ΕΛΑΤΕ  να χαρείτε μαζί μας το καταπράσινο τοπίο δίπλα στα τρεχούμενα νερά του ποταμού της Νήσσας και να καμαρώσετε τα περήφανα άλογα μας με τους καβαλάρηδες που θα καταφθάσουν από όλα τα μέρη της Ελλάδος.

ΕΛΑΤΕ να απολαύσετε την επίδειξη ιππικής δεξιοτεχνίας και την ιππική παρέλαση στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και ελάτε από κοντά να ζήσετε την πραγματική απόλαυση από την ηρεμία των κρυστάλλινων νερών, την οργιώδη βλάστηση, τις ομορφιές και το απαράμιλλο φυσικό κάλλος της περιοχής...

ΕΛΑΤΕ να γευτείτε την πεντανόστιμη ψητή προβατίνα που προσφέρει ο σύλλογος, οι φίλοι του και οι κτηνοτρόφοι της περιοχής εντελώς δωρεάν, να καμαρώσετε με τα χορευτικά και να χορέψετε με ένα από τα καλύτερα συγκροτήματα του δημοτικού τραγουδιού!!!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ..

1 σχόλιο:

  1. Αλέξανδρος Μεγιστάνας31 Μαΐου 2015 στις 11:12 π.μ.

    εεεειιιιι εσυ γειαααα ειμαι ο αλεξανδρος! τετοια να γινονται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο