Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού απο αύριο Τετάρτη

ΘΕΜΑ: Έκτακτο  Δελτίο Πρόγνωσης Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων.                         

       Σας διαβιβάζουμε το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της Ε.Μ.Υ. σύμφωνα με το οποίο αναμένονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ - ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ, ΙΣΧΥΡΟΙ ΑΝΕΜΟΙ, ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΕΙΣ) από  αύριο Τετάρτη  27 – 05 - 2015    και  μεθαύριο Πέμπτη  28-05-2015 και παρακαλούμε, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων σας να λάβετε τα απαραίτητα  μέτρα, τα οποία  προβλέπονται  στις σχετικές εγκυκλίους της  Γενικής  Γραμματείας  Πολιτικής Προστασίας και στον σχεδιασμό σας, για αντιμετώπιση προβλημάτων από  αυτά.

Έκτακτο  Δελτίο Πρόγνωσης Επιδείνωσης Καιρού 

ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 – 05 - 2015 KAI ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 28 – 05  - 2015...........

 
ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: 
1.ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 27- 05 - 2015
ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ, ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ, ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΑΠΟ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ, ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ.

2.ΜΕΘΑΥΡΙΟ  ΠΕΜΠΤΗ 28 – 05 - 2015 
ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΑΠΟ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ. 

Υ.Γ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον καιρό μπορείτε να επισκεφτείτε το site της ΕΜΥ http://www.hnms.gr/hnms/greek/index_html.

Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ  ΤΕΓΑΣ

1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο