Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Ικαριώτης έκλεβε μελίσσια και μοτοσικλέτες.


Κατά τη διάρκεια της έρευνας που έγινε στην κατοικία του υπόπτου στον Εύδηλο, βρέθηκαν 300 πλαίσια κυψελών μελισσοκομίας τα οποία αποδείχθηκε ότι είχε κλέψει πριν από μία εβδομάδα από το σπίτι ενός 69χρονου.

Οι πολυσχιδείς δραστηριότητες που είχε αναπτύξει ένας 47χρονος κάτοικος της Ικαρίας ήταν όλες παράνομες και δεν άργησαν να φτάσουν στα αυτιά των αστυνομικών του τμήματος Αγίου Κηρύκου που έκαναν αιφνιδιαστική επιχείρηση για να τον συλλάβουν.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας....
που έγινε στην κατοικία του υπόπτου στον Εύδηλο, βρέθηκαν 300 πλαίσια κυψελών μελισσοκομίας τα οποία αποδείχθηκε ότι είχε κλέψει πριν από μία εβδομάδα από το σπίτι ενός 69χρονου στην ίδια περιοχή και μια μοτοσικλέτα για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή από περιοχή της Αττικής.

Εκτός από αυτά, ο 47χρονος είχε στην κατοχή του ένα κυνηγετικό όπλο και οκτώ φυσίγγια χωρίς την προβλεπόμενη άδεια, αλλά και 22 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης μαζί με 200 σπόρους. Τα κλοπιμαία, το όπλο και τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και ο δράστης οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου με κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο