Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Κώστας Τριαντακωνσταντής: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ: οι σύμβουλοι της παράταξης του Δημάρχου κ Αποστολάκη ψήφισαν ΝΑΙ στην μεταφορά σκουπιδιών από τον Πύργο στην Πάλαιρο

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ _ΒΟΝΙΤΣΑΣ από συστάσεως του μέχρι Σήμερα.
Δήμαρχε κ Αποστολάκη , τι σας συγκρατεί και δεν ενημερώνετε τους Δημότες τι ακριβώς παραλάβατε; Δεν εννοούμε μόνο οικονομικά. Απαιτούμε πλήρη ενημέρωση για τα πάντα.
Έρχονταν CONTEINER με σκουπίδια από το Πύργο. Κάπου   σταμάτησαν. Αυτό ειπώθηκε χθες .Το λένε τώρα.!!!!! Απίστευτο και όμως αληθινό. Ρωτήστε τους Δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφίας από τη Πάλαιρο. Αυτοί ξέρουν.....

Καταγγέλλω το Δήμαρχο κ Αποστολάκη για την εισήγηση του,   τους δημοτικούς συμβούλους που ψήφισαν ΝΑΙ και τους παραδίδω στη κρίση και τη περιφρόνηση  των Δημοτών και των αναγνωστών της φιλόξενης ιστοσελίδας.
Άνοιξαν τον Ασκό του Αιόλου για τη μετατροπή της περιοχής μας σε χωματερή πολυτελείας μεγάλου μέρους της Δυτικής Ελλάδας. Τώρα πλέον θα έρχονται σκουπίδια από πολλές κατευθύνσεις.  ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ .ΑΠΟ τα λίγα  ανώνυμα παπαγαλάκια του Δημαρχείου ( και όχι μόνο) εισέπραττα τους γνωστούς απαράδεκτους και αστήρικτους χαρακτηρισμούς. Τους επιστρέφω .
Την Παρασκευή 29-5-2015 συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας. Η μείζονα αντιπολίτευση με αίτηση της έθεσε θέμα προς συζήτηση , τη μεταφορά των σκουπιδιών του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και του Δήμου Πύργου.
Οι δεκαπέντε σύμβουλοι  της Δημοτικής Ομάδας του Δημάρχου  κ Αποστολάκη ( απουσίαζε ένας)  μετά από εισήγηση του   ψήφισαν ΝΑΙ με προϋποθέσεις.
Αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, άβουλοι και μοιραίοι πολιτικά.
Την άφρονα και κοντόμυαλη πολιτική της δημιουργίας του ΧΥΤΑ ( χωματερή πολυτελείας) συμπλήρωσε η χθεσινή απόφαση. Καταγγέλλω τους δημοτικούς συμβούλους ,που ψήφισαν ΝΑΙ , και τους παραδίδω στη κρίση και τη περιφρόνηση  των Δημοτών και των αναγνωστών της φιλόξενης ιστοσελίδας.
Από καρδιάς εύχομαι να μην αποδειχτούν και πολιτικά επικίνδυνοι για το τόπο μας.
Η πολιτική είναι σοβαρή υπόθεση και προσφορά . Δόθηκε μια ευκαιρία στους νέους δημοτικούς συμβούλους να πάρουν τη τύχη του τόπου μας στα χέρια τους. Δυστυχώς την απεμπόλησαν.
Για τους   παλιούς Δημοτικούς Συμβούλους κ Στούπα,κ Τσακάλη,κ Σώζο, κ Κουνέλη ,κ Προδρομίτη  , τον κ Παντελή Αποστολάκη ,  τον κ Νίκο Ασπρογέρακα δεν είχα τη παραμικρή αμφιβολία ότι θα ψήφιζαν ΝΑΙ.
Όλοι μαζί γράφτηκαν στη τοπική δημοτική ιστορία με μαύρα γράμματα. Δυστυχώς ακολούθησαν όσους συνέβαλαν στη δημιουργία του ΧΥΤΑ.
Οι οκτώ δημοτικοί σύμβουλοι ( απουσίαζε ένας)της δημοτικής ομάδας του κ Φερεντίνου ψήφισαν ΟΧΙ. Ο κ Λιάπης δεν κατάλαβα τι ψήφισε. Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης  κ Μωραΐτης  ψήφισε ΟΧΙ.
Ο Πρόεδρος της Παλαίρου κ Στάχτιαρης Δημήτριος ψήφισε ΝΑΙ με προϋποθέσεις.
Στο κ Στάχτιαρη Δημήτριο και στο κ Κατσαμπίρη Γιώργο είπα ( εκτός συμβουλίου).
Λυπάμαι, Διαλέξατε το δρόμο σας. Καλή σας πορεία.

Στο Δήμαρχο κ Αποστολάκη και στο κ Φερεντίνο έθεσα γραπτές ερωτήσεις.
 Ρωτούσα τα εξής:
1)         Βεβαίωση περαίωσης του έργου από την επιβλέπουσα υπηρεσία  υπάρχει;
Απαραίτητη προϋπόθεση για τα υπόλοιπα.
2)       Δοκιμαστική λειτουργία έγινε ;
3)       Άδεια λειτουργίας του ΧΥΤΑ υπάρχει;
4)      Γιατί χρωστά ο Δήμος στους εργολάβους 270.000 ευρώ ( το είπε ο κ Δήμαρχος) για τη λειτουργία του ΧΥΤΑ.
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑ.
ΜΟΥ  ΔΟΘΗΚΕ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΗΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ.  ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ. ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΑ  ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ.
ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ.
ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΗΣ 3ΗΣ  ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΕ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ.
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
ΣΤΗ  ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.( ΑΚΟΥΣΑΜΕ   ΓΙΑ CONTEIΝΕR ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΥΡΓΟ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΡΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ !!!!!!!!)
ΘΑ ΠΑΡΩ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΑ     ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ .
ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΚΡΙΒΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
ΕΙΠΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ Κ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΛΑΙΡΟ.
ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
ΚΑΛΩ ΤΟΝ  ΔΗΜΑΡΧΟ Κ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Κ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ.
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Κ ΤΣΑΚΑΛΗΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ       ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Κ ΤΡΑΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο Κ ΓΟΥΔΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΠΕΜΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ.

27 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΖΑΒΕΡΔΙΑΝΟΙ ΘΕΛΑΤΕ ΝΤΟΦΑΛΟ.ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ναι με προϋποθέσεις του προέδρου Σταχτιάρη είναι ότι χειρότερο,ένας νέος αντί να κοιτάξει το καλό του χωριού του ,κοροϊδεύει τους συγχωριανούς του.Με τον αντιδήμαρχο Τσακαλη που έμπλεξε,και τον ακούει τυφλά,δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΡΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΕΤΕ ΓΙΑ ΨΗΦΟ.
    ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΑΓΚΑΛΕΣ....ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ .ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. (Μπράβο )στους Ζαβερτιανους συμβούλους που ψήφισαν να έρθουν τα σκουπίδια στο τόπο τους ..συγχαρητήρια ....άξιοι του ψήφου των συμπολιτών του κ ιδιαίτερα συγχαρητήρια στον Κατσαμπιρη Γιώργο που ήταν εισηγητης του θέματος ...για τα λεφτά πούλησαν κ το χριστο όχι μόνο την Ζαβερτα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κώστα όλο λες για το ντοφαλο κ λες αλλά τίποτα επι ουσίας δεν εχεις κάνει ...σε απείλησε και καθίσες σούζα δεν πηγές πουθενά και παραμένει με την ίδια και μεγαλύτερη αλαζονεία !!η τα βρήκατε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καληνύχτα πρόεδρε και αντιδήμαρχε της Παλαίρου. Δυστυχώς σας ψηφίσαμε για ένα καλύτερο αύριο αλλά εσείς ανάπτυξη θεωρείτε τα σκουπίδια επειδή είναι από την Αρχαία Ολυμπία.Την επόμενη φορά να μας φέρετε και από τους Δελφούς.
    Ντροπή και καλύτερα Σολδάτος που ποτέ δεν τον ψήφισα.
    ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΥΤΑ(Συμμετείχα σε όλες τις κινητοποιήσεις και στα δικαστήρια).Λυπάμαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για τους παλιούς Δημοτικούς Συμβούλους κ Στούπα,κ Τσακάλη,κ Σώζο, κ Κουνέλη ,κ Προδρομίτη , τον κ Παντελή Αποστολάκη , τον κ Νίκο Ασπρογέρακα δεν είχα τη παραμικρή αμφιβολία ότι θα ψήφιζαν ΝΑΙ.
    Όλοι μαζί γράφτηκαν στη τοπική δημοτική ιστορία με μαύρα γράμματα. Δυστυχώς ακολούθησαν όσους συνέβαλαν στη δημιουργία του ΧΥΤΑ.
    Οι οκτώ δημοτικοί σύμβουλοι ( απουσίαζε ένας)της δημοτικής ομάδας του κ Φερεντίνου ψήφισαν ΟΧΙ. Ο κ Λιάπης δεν κατάλαβα τι ψήφισε. Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κ Μωραΐτης ψήφισε ΟΧΙ.
    Ο Πρόεδρος της Παλαίρου κ Στάχτιαρης Δημήτριος ψήφισε ΝΑΙ με προϋποθέσεις.

    Στο προηγούμενο συμβούλιο του Σολδάτου έγινε μια καταγγελία για δύο επικύνδινα βυτία. Αυτά άδιασαν το περιεχόμενο στο βιολογικό της Βόνιτσας. Δεν τα είχε δεχτεί η Λευκάδα.
    Αυτό το κατήγγειλε ο συνεργάτης του Σολδάτου. Αυτός σημερα είναι πρόεδρος στο Πολιτιστικό με τον Αποστολάκη.
    Πως τον χαρακτηρίζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και οι βονιτσανοι απιστολακη λουστειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΑΛΛΟΝ ΚΥΡΙΕ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΣΤΑΝΤΗ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ....ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ. ΑΝ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΤΟΥΣ (ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΛΛΑ )ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητέ Κύριε Τριαντακωνσταντή, οι εν λόγω κύριοι ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ...... Τους κύριους που κυνηγάτε τώρα να πιάσετε πριν κάποιους μήνες τους αμολήσατε -με στο μαντρί και τώρα απλά κατασπαράζουν..... Μην χάνετε λοιπόν το χρόνο σας με άσκοπες επιστολές-αναφορές με σκοπό την πολιτική διαφάνεια στον τόπο μας. Και τους μεν και τους δεν τους ξέρατε και πάρα πολύ καλλά, παρόλα αυτά από τον Αννα στον Καϊάφα. Εκλογές( η γιορτή της δημ-ι-οκρατιας) θα έρθουν και πάλι με αύτους θα τα πίνουνετε στα καφενεία.
    Τέλος, αν και άκρως ιδεολογικός σας αντίπαλος οφείλω να αναγνωρίσω τον αγώνα και το ενδιαφέρον σας για τον τόπο μας και κατ'επέκταση για όλη την ΕΛΛΑΔΑ.
    Θέλω να πιστεύω πως είναι αγώνας αγνός. Συγχαρητήρια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. δεν υπαρχει αντιπολιτευση ολοι με τον καρυ ειναι.αρε κολοτουμπες.βαραει το ντελφ και χορευουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα σκατα με τα σκατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όταν λέει καταγγέλλω , εννοεί ότι τους πήγε στα δικαστήρια ; Γιατί ο λαός, που τον γνωρίζει, δεν τον επέλεξε και προσπαθεί με τέτοιες τακτικές να παραμείνει στο προσκήνιο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. να φερουν και στην κατουνα μιας και ειμαστε ισοτιμοι,ετσι να ειναι υπερηφανος ο στουπας.ξυπνατε κατουνιωτες ο στουπας τα συμφεροντα του τα εχει μετα τον δρυμο.δεν θα κοιταξει την κατουνα δεν την κοιταξε που ηταν αντινομαρχης.αρε ποτε θα καταλαβει η καρελου τι παιχνιδι κανετε εις βαρος της και θα σας παρει και θα σας σηκωσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ερχοντε και αλλες εκπληξεις.ο στουπας σαμποταρει τα σφαγεια κατουνας μαζι με τους αλλους.γελαει ο κοσμος λαμογια.βαλανε τον τζεφριο μπροστα και απο πισω του σκαβουν το λακο.ακουει η βεμη καρελου η την κοροιδευει ο λακιας ακομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όλη την αντιπολίτευση από την πλευρά του Φερεντινου την κάνει ο Κασολας αν δεν ήταν αυτός που ξέρει τα θέματα κ τα λέει τεκμηριωμένα θα σας είχαμε φάει τελειως!στο τέλος όμως θα πάει κ αυτός με το ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ο κυριος που ηταν τοτε με τον Σολδατ που λεει αυτα και τωρα ειναι με τον Απστολακη,που δεν εχει πολιτικα πιστευω και ολα τα κανε για μια καρεκλα,ξερει πολυ καλα αυτα τα κοιντενερς τα σταματησε η αστυνομια στην βονιτσα,αντε απο εδω,ειπαμε τα λεφτα προδωσαν τον ιδιο τον χριστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
    Από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Τόσο σε σας αλλά και σε πολλούς άλλους που μου εκφράζουν τη συμπαράσταση σας καθημερινά οφείλω τη δύναμη που αντλώ για να συνεχίσω.
    Δεν με απείλησε κανένας, δεν τα βρήκα με κανέναν.
    Δεν φοβάμαι κανέναν παρά μόνο το Θεό. Δεν έχω αφεντικά. Είμαι ελεύθερος.
    Για πολλές υποθέσεις που αφορούν το Δήμο μας το λόγο έχει η συντεταγμένη πολιτεία στην οποία κατέφυγα.
    Το ξέρω ότι συγκρούομαι με μεγάλα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα.
    Είμαστε όλοι ίσοι αλλά δεν είμαστε όλοι ίδιοι.
    Με οποιοδήποτε προσωπικό κόστος θα συνεχίσω να το κάνω. Από τη φιλόξενη τούτη ιστοσελίδα δεσμεύτηκα απέναντί σας για πολλά θέματα.
    Η οποιαδήποτε εξέλιξη από τη συντεταγμένη πολιτεία για τις υποθέσεις του Δήμου που έστειλα για έλεγχο νομιμότητας θα γίνει γνωστή πρώτα από ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ.
    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μια άσκοπη συζήτηση (όπως εξελίχθηκε) για ένα σοβαρό θέμα, προφανής η προσπάθεια δήλωσης της παρουσίας . Κανείς από την αντιπολίτευση , που έφερε το θέμα στο ΔΣ δεν γνώριζε αν μπορούσε ο ΧΥΤΑ να δεχθεί τα σκουπίδια , πόσα μπορεί και ποιες οι επιπτώσεις τόσο στο περιβάλλον, στη διάρκεια ζωής του και στους κατοίκους. Ένας , αναφέρθηκε σε τεχνικές λεπτομέρειες του έργου, στήριξε την επιχειρηματολογία του σε φοβικά «εάν και ίσως και πιθανόν», αγνοώντας σκοπίμως όλες τις ανάλογες μελέτες που είχαν προηγηθεί (γεωλογικές, περιβαλλοντολογικές, κλπ) από αρμόδιους επιστήμονες πριν αρχίσει το έργο. Άλλος φωτογράφησε σωλήνες ομβρίων και μιλούσε για λύματα. Επιτέλους η μείζονα αναγνώρισε ότι έχει ευθύνες για τον τρόπο λειτουργίας, τόοσο εξώφθαλμα ελλειπής και προβληματικός που γεννά ευλογα ερωτήματα σκοπιμότητας και ικανότητας διοίκησης. Άλλωστε, γι αυτό κρίθηκε, καταψηφίστηκε και θα καταψηφίζεται. Με τέτοιες σκόπιμες ενέργειες πολιτικής δεν σώζονται Τι να πει κανείς ;
    ΥΓ Κατανοώ την εργοληπτική υποστήριξη συγκεκριμένων προσώπων από το ΞΗΡΟΜΕΡΟ και τη λογοκρισία που επιβάλλει, που εκτός από νομικές έχει κυρίως ηθικές ευθύνες στην ελευθερία έκφρασης. Τίποτε δεν μένει κρυφό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΡΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΒΕΤΟ.
    ΕΚΑΝΕ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΚΑΛΗΣ.
    Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ.....ΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΒΙΤΣΑΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Για τα 2 επικίνδυνα βυτία που άδειασαν στο βιολογικό Βόνιτσας και τα ανέδειξε ο Αποστολάκης Π. . Δλδ κε Τριαντακωσταντή, , επειδή σαν δημοτικός σύμβουλος έπραξε για το συμφέρον του τόπου , τον κατακρίνεται ; Η ρίψη τους απαγορεύτηκε από αρμόδια επιστημονική ομάδα για τις ουσίες που περιείχαν. Ο Σολδάτος γιατί τα δέχθηκε; Με ποιο τίμημα; Και πως μεθοδεύτηκε η παράκαμψη της γνωμοδότησης των αρμοδίων ; Όλοι σας φταίνε ; Φτάνει πιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η σκουπιδιαρα δημοτικη αρχη του δημου συνεχιζει το αναπτυξιακο της εργο. Σε λιγο οι νεκροθαφτες προεδρος και δημοτικοι συμβουλοι της ζαβερδας θα μας πουν οτι η αναπτυξη ειναι το χυτα και πρεπει να κανουμε και ενα δευτερο στην κουκουμιτσα απεναντι.Οχι κυριοι ο δημαρχος μας εκει οραματιζεται χοιροστασιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Παρακολουθώντας τα κείμενα και τα σχόλια θεμάτων της τοπικής πολιτικής δραστηριότητας, διαπιστώνω ότι ο καθένας παρουσιάζει τη δική του αλήθεια, παρότι αυτή είναι μία καιι μοναδική. Αν αυτό γίνεται από άγνοια, είναι επικίνδυνοι για σφαιρική ενημέρωση και επιπόλαιοι. Αν γίνεται από σκοπιμότητα, προσπαθούν να παραπλανήσουν το κάθε καλόπιστο , νομίζοντας ότι έτσι κερδίζουν πόντους. Πάντως, μέσα από αυτά τα κείμενα + σχόλια, μπορεί ο καθένας να πλάσει τη δική του αλήθεια. Καλή η αντιπολίτευση αλλά έχει και τα όριά της στα όρια της κοινής λογικής. Και η συμπολίτευση δεν πρέπει να λέει σε όλα ΝΑΙ για να αυτό - προστατεύεται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο Σολδατος ετοιμάζεται να κατέβει κ ας λέτε εσείς ότι θέλετε ...ο ΘυμΙΟΣ ακόμα κοιμάται και κάηκε από το τσιγάρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. επειδή ήμουν παρών στο δημοτικό συμβούλιο οταν ήρθε η ώρα να ψηφίσει ο Πρόεδρος της Παλαίρου ήταν ο μονάδικος ο οποίος έβαλε όρους(να λειτουργήσει ο βιολογικός κ να δωθεί το έργο σε εργολάβο) για να ψηφίσει ναι κ είπε μάλιστα ότι αν δεν τηρηθούν αυτοί οι όροι πρέπει σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο να προβεί σε περαιτέρω ενέργειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Θα πρέπει να καταλάβει ο Σολδάτος γιατί απορρίφθηκε (γιατί αυτός στην ουσία απορρίφθηκε ) στις εκλογές. Ας μας πειι τι έκανε στη Κεκροπία, τι έκανε στο δήμο. Αυτός κυβερνούσε, αλλά ενόψει της συντριβής, εγκατέλειψε την ομάδα του και το υποτιθέμενο έργο του, όπως λέγεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο