Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Σε σκουπιδότοπο έχει μετατραπεί χώρος αναψυχής στα Παλιάμπελα!
      Στην είσοδο του χωριού Παλιάμπελα (Δήμος Ακτίου Βόνιτσας) υπάρχει ένας πνεύμονας πρασίνου, ένας χώρος στον οποίο οι κάτοικοι θα μπορούσαν να κάνουν τους περιπάτους τους, ένας χώρος αναψυχής για τους διερχόμενους και για τα παιδιά. 
    Όμως ο πανέμορφος αυτός χώρος έχει απαξιωθεί, εγκαταλειφτεί και έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο, στερώντας από τους κατοίκους τις δυνατότητες που έχουν για περίπατο.
     Το γεγονός της ανεξέλεγκτης ρίψης σκουπιδιών μας κατήγγειλε ευαίσθητος κάτοικος της περιοχής, επισημαίνοντας: «Ιδού η απαξίωση, η υποβάθμιση, η εγκατάλειψη και η κατάντια στην τελευταία στροφή όπως βγαίνουμε από τα Παλιάμπελα προς Βόνιτσα που υποτίθεται ότι είναι χώρος αναψυχής για ξεκούραση ή δεν ξέρω εγώ τι.. Δείτε τις Φωτο και με το παγκάκι μέσα στα σκουπίδια και τα κόπρανα…. Σκεφτείτε τι τριτοκοσμική εικόνα αντίκρισε ένα ζευγάρι τουρίστες που λίγο μετά σταμάτησαν στο ίδιο παγκάκι να κολατσίσουν…»…..
       Επειδή αυτή η εικόνα αυτή δεν τιμά κανέναν, εδώ και τώρα να δοθεί λύση από την δημοτική αρχή Ακτίου Βόνιτσας και να καθαριστεί ο χώρος, στο όνομα της διαφύλαξης της δημόσιας υγείας και της εικόνας του όμορφου χώρου αναψυχής......5 σχόλια:

 1. καλλικρατης,δεν θελαμε κοινοτητες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Είναι μοντάζ οι φωτογραφίες.

  Εσείς στο ξηρομερο δεν ξερετε να βγάζεται φωτογραφίες.

  Οι φωτογραφίες είναι αληθινές όταν παρουσιάζουν τα μηχανήματα να καθαρίζουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ντρέπομαι πραγματικά με αυτά που μόλις διάβασα Και είδα. Τόσα μαύρα χρήματα δαπανηθηκαν για την καθαριότητα. Για ποια καθαριότητα; ΓΙΑ ΠΙΑ ΚΑΘΑΡΙΌΤΗΤΑ; Ντρέπομαι που αυτό το ζευγάρι θέλοντας να ξεκουραστεί αναγκάστηκε να καθίσει μέσα κυριολεκτικά στην χολέρα. Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας και δημοτης Ακτίου βονιτσας. Αναρωτιέμαι εσύ Νίκο Πάντα και Γιώργο Αποστολάκη δεν ντρέπεστε που τελικά είστε τόσο άχρηστοι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Περίμενετε να δείτε κ τις λακούβες στη Βονιτσα γιατι σας έφταιγε μόνο ο Νίκος ο λακούβας!το κόψιμο των χορταριων ήταν μόνο μετά τις εκλογές για να φανεί και καλα η αλλαγή ...τωρα;;;χιλιάδες τιμολόγια μαύρα κ έργο μηδέν ;ο φωτογράφος της Κατουνας που ειναι ;γιατι δεν τα βάζει στο σάιτ το δικό του αυτά;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ο ευαίσθητος οικολόγος, διέθεσε χρόνο μετά από τις φωτό να καθαρίσει ένα κοινόχρηστο χώρο;
  Ποια δια / αγωγή καλλιεργούμε και πως την επιβραβεύουμε;
  Οι εθελοντικές ομάδες θέλουν οργάνωση-κινητοποίηση και όχι μόνο λόγια.

  Για να γίνουν αυτά και άλλα, πρέπει οι δημοτικοί άρχοντες να κυκλοφορήσουν, να ενεργήσουν να δράσουν

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο