Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Όλο το παρασκήνιο από τη συνεδρίαση του Δ.Σ. Ακτίου-Βόνιτσας για την αγορά ακινήτου για τον Βιολογικό Κατούνας


Τι ειπώθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ακτίου-Βόνιτσας για την αγορά ακινήτου για τον Βιολογικό της Κατούνας. Με ένταση αλλά και αποκαλυπτική η συνεδρίαση. Όλο το παρασκήνιο..

         Καθ' όλη την διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου υπήρξε μεγάλη ένταση, μεταξύ Δημοτικής αρχής και αντιπολίτευσης, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τετάρτη 17 Απριλίου 2013, και στην οποία τελικά ψηφίστηκε η αγορά του ακινήτου για την Ε.Ε.Λ. Λυμάτων Κατούνας με το ποσό των 214.000 €.
Δείτε το….




3 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΜΕΘΟΔΕΥΤΗΚΕ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΑ 214.000€. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. Η ΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΙΣΤΙΑ Η ΟΧΙ? Η ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΙΑ Η ΟΧΙ? Η ΑΓΟΡΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ 22 ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΕΧΕΙ ΕΜΒΑΔΟ 9 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΙΑ Η ΟΧΙ.Η ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΟΕ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΙΜΗ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΥΠΟΕΡΓΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΙΣΤΙΑ Η ΟΧΙ. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Η ΨΗΦΙΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ.ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΨΗΦΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΣΤΑ 214.000€ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΘΥΣΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΤΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΙΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι επίσης ξεκάθαρο αγαπητέ ανώνυμε ότι έχεις απίστευτη εμπάθεια και πιθανολογώ και λόγους για να βάλεις έτσι κατά της δημοτικής αρχής για το συγκεκριμένο έργο, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΥΝΙΩΤΗΣ καλά κάνανε και το υπερψιφίσανε το έργο (και ας μη ψηφισα τον τωρινό δήμαρχο) αν θέλεις αυτό το πιστεύεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΩΜΥΜΕ ΔΗΘΕΝ ΨΗΦΟΦΟΡΕ ΤΗΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΑΙΣΜΕΝΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΤΙ ΚΑΝΤΟ ΑΛΛΙΩΣ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο