Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, στο σύνολο της Επικράτειας.


Αστακός 11.1.2021 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. 

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι έχουν τεθεί σε ισχύ με την δημοσίευση του ανάλογου ΦΕΚ, τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 06:00 π.μ. έως και τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 06:00 π.μ.....
Επιστούμε την μέγιστη προσοχή στους δημότες μας για εντατικοποίηση των μέτρων (κοινωνική απόσταση, μάσκα, μέτρα ατομικής υγιεινής). 

Την δεδομένη χρονική στιγμή χρειάζεται να επιδείξουμε την μέγιστη προσοχή, για να περιορίσουμε την περαιτέρω διασπορά και την ανάγκη επιβολής πιο αυστηρών μέτρων. 

Εκ του Δήμου Ξηρομέρου
Επισυνάπτεται το πρόσφατο ΦΕΚ: 


733 kB 

dimosxiromerou 

5 σχόλια:

  1. Όλα καλά και ωραία θα τα τηρήσουμε κατ' γράμμα αυτά πού ανακοινώνεται.. εσείς γιατί δεν ανακοινώνεται τα επιβεβαιωμένα;;; και το λέω αυτό γιατί ενώ ήξεραν ότι έχουν επιβεβαιωμένα κρούσματα μέσα στο σπίτι τους και αυτοί το έπαιζαν με μεγάλη επιτυχία μα@@@ες και γύριζαν σε δουλειές, και σε γλέντια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόλη αργά το θημιθηκατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσείς οι υπεύθυνοι του δήμου Ξηρομέρου το κέντρο υγείας αστακού γιατί δεν λέτε στο κόσμο την αλληθεια για τά κρούσματα που υπάρχουν για να ξέρουμε τι περιμένετε να γεμίσει όλος ο δήμος για γίνει είστε υπεύθυνοι (δεν είναι κακό να έχεις κορονοιο άλλος έχει άλλη αρρώστια και κρούσματα αυτή τη στιγμή είναι πάνω από είκοσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. ο Δήμος έπρεπε να πρωτοστατεί στην τήρηση των μέτρων αντ΄αυτού έκανε τα στραβά μάτια. Τώρα βγάζει ανακοινώσεις. Η κοροϊδία συνεχίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεών του χωρίς όμως να βάζει σε κίνδυνο τη ζωή των συμπολιτών του.. Αν είχαν λίγο μυαλό στο κεφάλι τους αυτοί που έσπειραν τον covid θα ενημέρωναν και το διευθυντή του Νηρέα αλλά και το Δήμο, κάτι το οποίο δεν έκαναν..
    Άρα σταματήστε να ρίχνετε ευθύνες στο Δήμο για την ανευθυνότητα και την απερισκεψία κάποιων ασυνείδητων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο