Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Ληστεία στο Χαλκιόπουλο: Οδηγούνται στον Εισαγγελέα οι τρεις άνδρες


Ανακάλεσε την αρχική του κατάθεση ο ένας εκ των τριών 
Ενώπιον Εισαγγελέα ως κατηγορούμενοι για την υπόθεση της ληστείας από την οποία προέκυψε ο θάνατος του 91χρονου ηλικιωμένου κατά συναυτουργία στο Χαλκιόπουλο αναμένεται να οδηγηθούν αύριο οι τρεις άνδρες, φερόμενοι ως δράστες. ...

Νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστό ότι σε κατάθεσή του ο ένας εκ των τριών, πρόσωπο οικείο στο ζευγάρι των ηλικιωμένων στην κατάθεσή του παραδέχθηκε ότι αυτός και οι δύο άλλοι άνδρες ήταν αυτοί που εισέβαλλαν στο σπίτι του. Ωστόσο, νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ανακαλέσει την αρχική του, αυτή, κατάθεση. 

Και από τους τρεις έχει ληφθεί βιολογικό υλικό που θα σταλθεί για εξέταση ενώ στον Εισαγγελέα οδηγούνται με βάση τα στοιχεία που έχουν προκύψει από τις καταθέσεις τους καθώς και τα όσα ανέφερε στους αστυνομικούς η 85χρονη γυναίκα. 

Κατά τα φαινόμενα ο θάνατος του 91χρονου προήλθε από ασφυξία ενώ στο σπίτι έχουν εντοπιστεί περί τις 14.000 ευρώ. 

agriniopress

4 σχόλια:

  1. Κανενα δικαιωμα απολογιας να μην δοθει κ κανενα δικαιωμα υπερασπισης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η θανατική ποινή θα έπρεπε να υπάρχει ακόμη για κάτι τέτοια εγκλήματα! Κ όχι μία κ έξω, ηλεκτρική καρέκλα... διότι έτσι δε τους δίνεται η"ευκαιρία" να βιώσουν αυτά που έκαναν! Απλά χάνουν τη ζωή τους! Πρώτα βασανιστήρια, ίδιου τύπου με αυτά που έκαναν κ μετά θανατική ποινή! Μόνο έτσι θα καταλάβουν κάποιοι αδίστακτοι εγκληματίες τι σημαίνει να βασανίζεις αθώες κ ανήμπορες ψυχές!!! Γι'αυτό σαν χώρα πάμε κατά διαόλου! Δεν υπάρχουν "σωστοί" κ αυστηροί νόμοι! Μετά από κάποια χρόνια αυτοί θα βγουν από τη φυλακή κ θα ενταχθούν στην κοινωνία ως απλοί πολίτες! -βέβαια αν θα περάσουν κ χρόνια, ίσως βρεθεί κάποιο παραθυράκι του νόμου κ βγουν πολύ νωρίτερα-Σκληρά αυτά που προανέφερα, αλλά όχι πιο σκληρά από αυτά που έζησαν αυτοί οι δύο άνθρωποι! Δε τους γνώριζα, αλλά δε χρειάζεται να γνωρίζεις κάποιον προσωπικά για να δείξεις ανθρωπιά! Κάτι το οποίο αυτοί οι τρεις "άνθρωποι" δεν γνώριζαν! Πολύ κρίμα να συμβαίνουν τέτοια γεγονότα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια που διελευκάνθηκε, όπως φαίνεται, η υπόθεση. Ηταν θέμα τιμής για όλους τους παππούδες - γιαγιάδες των χωριών μας. Η δικαιοσύνη ας κάνει αυτό που οφείλει κι οι δράστες αυτό που χρειαζεται για να γαληνέψει - αν γαληνέψει ποτέ - η ψυχή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το πιο σημαντικό είναι να λάβουν υπόψη την κατάθεση της γιαγιάς η οποία αναγνώρισε και τους τρεις . Δεν είναι τόσο δύσκολο να αναγνωρίσεις τον γείτονά σου ακόμα και με μάσκα. Θα δείξει κατά πόσο η αστυνομία θα κάνει σωστά τη δουλειά της και θα τιμωρήσει κυρίως τα αδέλφια που δεν είχαν και οικονομικό πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο