Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Ευχαριστήριο για την έμπρακτη στήριξη του γειτονικού Δήμου Ακτίου - Βόνιτσας.


Αστακός 20.1.2021
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον γειτονικό Δήμο Ακτίου - Βόνιτσας, τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο, για την πρόσφατη απόφαση του,....
Διαβάστε περισσότερα »
όπου στα πλαίσια της αλληλεγγύης των Δήμων, στηρίζουν έμπρακτα το εγχείρημα του Δήμου Ξηρομέρου για δημόσια αποκομιδή των απορριμμάτων. 

Εκ του Δήμου Ξηρομέρου 

dimosxiromerou

10 σχόλια:

  1. Σας παραχωρούν δωρεάν δημόσια περιούσια( το απορριμματοφόρο για τέταρτη συνεχή φορά) και εσείς ως αντάλλαγμα φέρνετε σκουπίδια από όλη τη Δυτική Ελλάδα στη Πάλαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με ποιο δικαίωμα δίνεται δωρεάν τη Δημοτική περιουσία σε τρίτους; Τσιφλίκι σας είναι ο Δήμος και η περιουσία του; Έδωσε η Δημοτική αρχή Αποστολάκη την αποκομιδή σκουπιδιών σε ιδιώτες και δεν ντρέπονται που πληρώνουμε ένα τσουβάλι χιλιάδες ευρώ. Το απορριμματοφόρο μας το παραχωρούν δωρεάν ένα χρόνο τώρα. Για συνέλθετε κύριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αίσχος, έχουμε καταντήσει εναποθετήριο σκουπιδιών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν έχετε δει ακόμη τίποτε. Το Φλεβάρη- Μάρτη θα δείτε από που θα έρθουν σκουπίδια. Ζαβερδιανοί ξυπνάτε. Ο νοών νοείτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Αποστολάκης έχει αρχίσει και κυνηγάει το Γαλουνη Γιαυτο το έδωσε , μη νομίζετε ότι μας αγάπησε η μας λυπήθηκε εδώ στον Αστακό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πώς θα πάρει το πακέτο ο τσακαλης όλα τα μηχανήματα περνούν απ'το πρατήριο καύσιμα λάστιχα λιπαντικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν ανοίξει το στόμα του ο Γαλουνης ο Αποστολάκης δεν θα έχει πού να κρυφτεί για το λόγο αυτό ήθελε να τον κάνει Γενικό γραμματέα του Δήμου δεν τα κατάφερε όμως και τώρα έχει πολλά προβλήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σκουπιδια γυφτους λακουβες μιζες σιχαμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο