Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

Τραγική κατάληξη: Νεκρός ανασύρθηκε στην Κλεισούρα ο 45χρονος Αγρινιώτης πεζοπόρος (φωτο)


Εντοπίστηκε νεκρός σε δύσβατο σημείο Μοιραία ήταν δυστυχώς η κατάληξη των αναζητήσεων για 45χρονο άνδρα στην περιοχή της Κλεισούρας. ....

Ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός προ ολίγου από δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ σε δύσβατο σημείο, μεταξύ Φραγκουλέικων και Ελληνικών, όπου είχε μεταβεί για πεζοπορία το πρωί της Κυριακής. 
Ο 45χρονος Αγρινιώτης άφησε το όχημα του στα Φραγκουλέικα και ξεκίνησε την πεζοπορία του σε μονοπάτι της περιοχής. Με τις ώρες να περνούν και τον άνδρα να μη δίνει σημεία ζωής στους οικείους του, ειδοποιήθηκαν οι αρχές για την εξαφάνισή του..... 
Οι αναζητήσεις ήταν πολύωρες και απαιτήθηκε η αρωγή δυνάμεων της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ, υπό τις οδηγίες του διοικητή της Π.Υ Αιτωλοακαρνανίας, Χριστόφορου Μπόκα. Ο άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε χαράδρα, όπου και βρέθηκε πέφτοντας από μεγάλο ύψος, περίπου 100 μέτρων έχοντας πιθανώς χάσει την ισορροπία του. 

Δυστυχώς, αφού κατόρθωσαν να τον προσεγγίσουν οι διασώστες, διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός. Η σορός του μεταφέρεται στο νοσοκομειο του Μεσολογγίου. 

ο σημείο όπου εντοπίστηκε ο άτυχος άνδρας 

Ανάρτηση της Πυροσβεστικής στο Twitter για την επιχείρηση ανάσυρσης: 

Πυροσβεστικό Σώμα

@pyrosvestiki
11 Ιαν 2021
Σε εξέλιξη επιχείρηση για την ανάσυρση ατόμου από δύσβατο σημείο στην περιοχή Κλεισούρα Αιτωλοακαρνανίας. Επιχειρούν 13 πυροσβέστες με 6 οχήματα καθώς και η Ο.Ο.Ε.Δ. της 6ης Ε.Μ.Α.Κ.
Πυροσβεστικό Σώμα
@pyrosvestiki
Σε συνέχεια προηγούμενου μηνύματος, ολοκληρώθηκε η επιχείρηση ανάσυρσης άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του από δύσβατο σημείο στην περιοχή Κλεισούρα Αιτωλοακαρνανίας και παρελήφθη από το ΕΚΑΒ.

agriniopress.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο