Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Δημοπρατήθηκε η 1η από τις τρεις εργολαβίες για την αποκατάσταση ελλείψεων του Κ.Υ. Μύτικα.


Στις 27 Νοεμβρίου με σχετικό μας δημοσίευμα σας ενημερώσαμε ότι η 6η Υ.ΠΕ προχωρά προς την αποκατάσταση ελλείψεων του κτιρίου του Κ.Υ. Μύτικα Αιτ/νίας, για να ολοκληρωθεί και να καταστεί λειτουργικό, με την δημοπράτηση 3 εργολαβιών (δείτε
εδώ). ...

Για την 1η εργολαβία που δημοπρατήθηκε 18 Δεκεμβρίου και αφορά την «Προμήθεια Υλικών & Εργασιών για την αποκατάσταση ελλείψεων του κτιρίου του Κ.Υ. Μύτικα Αιτ/νίας», με εκτιμώμενη αξία 50.000 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (προϋπολογισμός χωρίς ΦΠΑ: 40.322,58 €), σας ενημερώσαμε στις 2 Δεκεμβρίου (δείτε εδώ) και συνεχίζουμε την ενημέρωση σας, λέγοντας σας πως στον μειοδοτικό διαγωνισμό που διεξαχθεί για λόγους ταχύτητας, με την συνοπτική διαδικασία του άρθρου 117 του Ν. 4412/16, έχουμε οριστικό ανάδοχο και μπορείτε να δείτε εδώ στο σχετικό πρακτικό. 

Με μία σύντομη αναδρομή, βλέπουμε ότι λάθη και παραλείψεις του πρόσφατου παρελθόντος, άφησαν το Κ.Υ. Μύτικα στην μέση, γιατί κάποιοι αντί να πράξουν το καθήκον τους ως φορέας υλοποίησης του έργου (Δήμος Ξηρομέρου, με την τέως δημοτική αρχή) και να προχωρήσουν στις απαραίτητες συμπληρωματικές μελέτες για την ολοκλήρωση του και την απορρόφηση του υπόλοιπου ποσού, ασχολούνταν με άλλα θέματα εσωτερικής φύσεως της δημοτικής ομάδας. 

Τώρα το Κ.Υ. Μύτικα έχει περάσει στην διοικητική δικαιοδοσία της 6ης Υ.ΠΕ. και αυτή πλέον έχει και το μαχαίρι και το πεπόνι. 

mytikaspress

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΧΩΡΑΣ ΑΥΤΗ. ΕΑΝ ΗΤΑΝΞ ΙΔΙΟΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ.
    ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο