Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020

Κασόλας Θανάσης: Πολιτικά και νομικά εκτεθειμένοι οι κύριοι Αποστολάκης και Βίτσας.

 
      Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Ακτίου - Βόνιτσας κ. Κασόλας, με ανακοίνωσή του(Δείτε εδώ) στις αρχές Νοεμβρίου 2020, είχε κάνει λόγο για άκρως προκλητική απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, με την οποία εγκρίθηκε έκτακτη επιχορήγηση ποσού 170.000€ από το Υπουργείο  Εσωτερικών  προς τον Δήμο Άκτιου – Βόνιτσας, με πρόσχημα τις θεομηνίες με κωδικό ΣΑΕ -055. Αναφέροντας χαρακτηριστικά, από όσο γνωρίζουμε όσοι ζούμε εδώ, δεν υπήρξαν έντονα καιρικά φαινόμενα ή θεομηνίες στον Δήμο Άκτιου - Βόνιτσας και η επίκληση του ανωτέρου λόγου είναι εντελώς προσχηματική και ψευδής. Στον όμορο δήμο Λευκάδας, ο οποίος επλήγη από την  κακοκαιρία «ΙΑΝΟΣ», είχε ως αποτέλεσμα να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, μόνο η νότια Λευκάδα και όχι ολόκληρο το νησί. Η κακοκαιρία «ΙΑΝΟΣ»  δεν έφτασε καν στο δικό μας δήμο, ούτε φυσικά οποιαδήποτε άλλη θεομηνία.


Σήμερα 13 Δεκεμβρίου 2020, με νεώτερη ανακοίνωση του ο κ. Κασόλας, μας δίνει περισσότερα στοιχεία, σχετικά με την απόφαση του Υπουργείου και παραθέτει τις φωτογραφίες που στάλθηκαν από το Υπουργείο Εσωτερικών με το υπ’ αριθμόν 86505/9-12-20 έγγραφό του στις οποίες βασίστηκε η έκτακτη επιχορήγηση.
 
Καταλήγοντας με την φράση, "οι δημότες μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματα τους….. Πολιτικά και νομικά εκτεθειμένοι οι κύριοι Αποστολάκης και Βίτσας."    

Δείτε την ανακοίνωση και το φωτογραφικό υλικό που τη συνοδεύει:
 
 Μετά από αίτησή μας, το Υπουργείο  Εσωτερικών μας χορήγησε στοιχεία συμφώνα με το υπ’ αριθμόν 86505/9-12-20 έγγραφό του, στοιχεία τα οποία δεν μας χορήγησε ο κ. Αποστολάκης, ύστερα από ανακοίνωση της δημοτικής μας ομάδας, με την οποία τον καλούσαμε να δημοσιεύσει τα στοιχεία που προσκόμισε για να δοθεί η έκτακτη επιχορήγηση στον Δήμο μας ύψους 170.000€.
Είναι προφανές, ότι η διάβρωση της ακτής σε αυτό το σημείο προϋπάρχει από χρόνια και δεν προκλήθηκε από την κακοκαιρία  «ΙΑΝΟΣ» που δήθεν έπληξε την ΔΕ Παλαίρου. Έτσι θεωρούμε ότι η χρηματοδότηση με ΣΑΕ 055 δεν βασίστηκε σε πραγματικά στοιχεία. Σας παραθέτουμε τις παρακάτω τις φωτογραφίες που στάλθηκαν από το Υπουργείο Εσωτερικών με το υπ’ αριθμόν 86505/9-12-20   έγγραφό του στις οποίες βασίστηκε η έκτακτη επιχορήγηση  :

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΥΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ:
 





ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΨΗΣ 30-5-2020
 
 



 ΕΙΚΟΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΣΤΟ AGRINIOSITE ΣΤΙΣ 21-9-2019
 
 


 
 Οι δημότες μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματα τους….. Πολιτικά και νομικά εκτεθειμένοι οι κύριοι Αποστολάκης και Βίτσας.
 
 

13 σχόλια:

  1. Παίρνουν ένα σωρό λεφτά. Χρωστάνε άλλα τόσα.Εργο από το δήμο δε γίνεται πουθενά. Που πάνε όλα αυτά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποστολάκη ντροπιάζεις το σοσιαλιστικό χώρο του ΠΑΣΟΚ και όλης της κεντροαριστεράς.Τι να πω; Κανένα φιλότιμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ψέματα, διαπλοκή, διαφθορά. Ερωτηθείς ο Γεωργοθόθωρος από το Πρόεδρο του Πειθαρχικού Συμβουλίου γιατί δεν έχει αναρτήσει την περιουσιακή του κατάσταση στην ιστοσελίδα του Δήμου, του απάντησε δεν έχω υπαλλήλους να την αναρτήσουν. Κατά τη διάρκεια συνεδριάσεων του ΔΣ πολλές
    φορές ψεύδεται. Απαντούν πολλές φορές με ψέματα. Ονομάζουν τις κατασκευές έργων συντηρήσεις και κάνουν κατατμήσεις. Έφτασαν στο σημείο να λένε, να οδηγεί ο Αντιδήμαρχος Τσακάλης το φορτηγό του Δήμου για να μην υπάρχει διασπορά του κορωνοιού . Τα 250.000 ευρώ που πήραν το 2017-18 που πήγαν; Κάλεσε τους Κασόλα να δημοσιεύσουν ονόματα και ποσά. Η διαπλοκή εκεί είναι ξεδιάντροπη. Αυτά Κασόλα και άλλα πρέπει να αναδείξεις. Γιατί δεν το κάνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μιλάμε για απατεώνες. Και να πεις ότι θα πεφτανε και στην Πάλαιρο αυτά να πεις δε πάει στο δ@@@@.Τρεχα γυρευε που θα καταλήξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κασόλα αυτά αύριο το πρωί τα πηγαίνεις στον εισαγγελέα. Διαφορετικά κοροϊδεύεις το κόσμο. Οι πάντες γνωρίζουμε ότι ο δρόμος αυτός είναι κατεστραμμένος εδώ και χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Eλεγε πριν τις εκλογές του 2014, η γνωστή οικογένεια εργολάβων- χωματουργικών εργασιών που κατάγεται από το χωριό σου Θανάση δεν θα πάρει με αυτόν Δήμαρχο ούτε ένα ευρώ. Τελικά οι Κώστας, Γιάννης κλπ έχουν πάρει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ με απευθείας αναθέσεις. Μέχρι το Πέρσοβο πήραν προχθές γύρω στα 14.000 ευρώ. Έχεις καμία απορία Θανάση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απάτη λέγεται αυτό ,Βίτσα ποσό περήφανοι είναι στο ελεγκτικό που σου έδωσαν άδεια ; Να πίνεις ουίσκια και να εξαπατάς το δημόσιο όντας δημόσιος λειτουργός .Ντροπή τίποτε άλλο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάθε μέρα μαθαίνεις και μια καινούργια παρανομία τους. αλήθεια αυτοί που τους ψήφισαν δεν ντρέπονται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πλουτίζουν και κάνουν καριέρες γιατί έχουν να κάνουν με λαό που με ένα πενηνταρικο τους ξαναψηφιζει.Δυστυχώς αυτό είναι η δυστυχία αυτού του τόπου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ελάτε και στην Κατουνα να δείτε τον ισότιμο και τον Σώτο πως κανουν τις δουλειές τους αχ δήμαρχε πως εξαπάτησες τοσο λαό εδω πάνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στη Κατούνα δεν έστειλαν λογαριασμούς ύδρευσης από τέλος του 2018. Δηλαδή το εκλογικό 2019 δεν πήγαν λογαριασμοί οι Κατουνιώτες. Σάκια αύριο αν έχεις κότσια πήγαινε τους, όλους υπεύθυνος αιρετούς και υπαλλήλους στον εισαγγελέα. Ο Δήμος είναι υποχρεωμένος να εισπράττει. Διαφορετικά είναι υποχρεωμένος να μην παρέχει υπηρεσίες στους διαπλεκόμενους τζαμπατζήδες σε βάρος των συνεπών δημοτών. Πολοί από τους τζαμπατδήδες λένε φωναχτά, εμείς ξέρουμε και κάνουμε τις δουλειές μας. Και ψάξε στη Ζαβέρδα πολύ καραμπινάτοι δεξιοί γιατί ψήφισαν τον Αποστολάκη και γιατί πολλαπλώς εξυπηρετούμενοι στο πρώην Δήμο Παλαίρου δεν μπήκαν στο ψηφοδέλτιο σου. Ψάξε ποιος ή ποιοι βρίζονται πίσω από όλα αυτά. Δεξιός δεν είμαι, ούτε ψηφοφόρος σου ποτέ της δεξιάς. Ξέρω όμως πολύ καλά τι έγινε και τι γίνεται. Μόλις είδα τους υποψηφίους σου από τη Ζαβέρδα, είπα Δήμαρχος θα βγει ο Αποστολάκης. Ψάξε να βρεις πόσα χρωστάνε τα παραλιακά μαγαζιά σε Βόνιτσα και Ζαβέρδα. Ξέρεις ότι για το δεύτερο ΚΔΑΠ στη Ζαβέρδα έχουν γράψει ΧΕΠ 52.000 ευρώ. Για χρώματα πληρώσαμε 10.000 ευρώ. Ξέρεις ότι στη Βόνιτσα για το δεύτερο ΚΔΑΠ χάλασαν 12.000 ευρώ και αυτό δεν λειτούργησε ποτέ. Αν δεν κάνω λάθος εκεί είναι καφετέρια τώρα. Ονομάζουν τα έργα , συντηρήσεις κόβοντας τα κομμάτια για να μην ξεπερνάνε τις 24.800 ευρώ. Παράδειγμα 14.500 για εργασία, 11.000 για οικοδομικά υλικά και 4.000 για σίδερα. Τακτική που ακολουθούν πιστά. όλα αυτά είναι παρανομίες. Απαίτησε να αναρτούν στη διαύγεια τις τεχνικές μελέτες. Δεν τις αναρτούν γιατί θα βγούν στον αέρα όλα και γιατί τις τεχνικές μελέτες τις υπογράφουν οι υπάλληλοι. Αν τις έβγαζαν στη διαύγεια θα αποκαλύπτονταν 'ολο το παιχνίδι που παίζουν. Αν αυτά δεν τα πεις και δεν πας στον εισαγγελέα , τότε θα γελάνε μαζί σου και θα λένε δεν έχουμε αντίπαλο. Τα υπόλοιπα στο μέλλον.
    Και ένα τελευταίο Θανάση. Τα λιπάσματα που πληρώσαμε για τα γήπεδα και τα πάρκα ψάξε να βρεις τις νταλίκες που τα μετέφεραν στο Δήμο. Επίσης το υδραυλικό υλικό, το ηλεκτρολογικό υλικό και τα οικοδομικά υλικά που πληρώσαμε τα φέρανε καράβια. Οι δε δαπάνες για χωματουργικά θα γραφούν στο βιβλίο Γκίνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όλα στη φορά Θανάση όλα αυτά τα κοπρόσκυλα πρέπει να πληρώσουν.Από δω και πέρα μην τους φοβάσαι όσα λευτα και να ρίξουν το ποτάμι δεν θα γυρίσει πίσω η τιμωρία τους είναι αναπόφευκτα σκληρή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χαζους τους περασατε ολους αυτους που ασχολούνται με τα κοινα ξέρουν κανουν αναθέσεις μέχρι το πόσο των 24000ευρώ με φπα και τρώνε όλοι οπο ιος μπορει τα πιο ππολλά παρακαλω να δημοσιευθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο